C50.82 Carcinoma mammae lobulare gradus III l.dx. pT3 (135 mm) N1 (3/15), ER 80-90%, PR 80%, MiB-1 30%, Her-2 +.

perjantai 28. toukokuuta 2010

Kevyt puuterointi.....ja eiku juhlimaan..?!


Tähän tyyliin kukkii koko pää ja hyvin pitkälti myös koko ylävartaloni tällä hetkellä. Aika hemaisevia, eikös?


15 kommenttia:

 1. Jos sitä vaan yhtenä aamuna heräisi tän näköisenä, tietämättä yhtään mistä moinen johtuu, niin vois tulla kiirus lääkäriin ;) Kyllä tämä kokonaisuus ihan paisetaudilta näyttää, eikä oikein kärsi raaputella.. Nyt kun katsoin ensimmäisen satsin jälkeisiä kuvia, niin ne näytti jo aika kesyiltä...

  VastaaPoista
 2. Joo juhlimaan, ja valokuvaan.... ei vainkaan, kaikkea sitä saapi kestää, huh huh. Toivottavasti eivät kutia, ja tosiaan ei saisi raaputella. Pikaista paranemista ja aurinkoisempia kelejä !

  VastaaPoista
 3. Hui kauheeta! Kortisonistako nuo tulee vai mistä? Tekisi mieli sanoa, että silkkaa helvettiä alusta loppuun, koko syövän hoito ja joku vielä uskoo että helppo tauti, kun on "vain rintasyöpä"!
  Hyvää viikonloppua kuitenkin, ainakin niin hyvää kun noilla näppylöillä on mahdollista!

  VastaaPoista
 4. Auts.. voiko tuohon käyttää mitään puuduttavaa/ viilentävää/ rauhoittavaa salvaa? Ihan niin kuin muissa syövänhoidon sivuvaikutuksissa ei olisi jo tarpeeksi..

  VastaaPoista
 5. Kortisonin aiheuttamina oon näitä pitänyt, mutta voihan se olla, että nuo myrkyt puskee näin ulos kun se kortisonikuuri loppuu.. Ja olisi tietenkin hyvä, jos söisi kevyesti ja terveellisesti - mutta jostain syystä mulla on tiputuksen jälkeen pakottava tarve saada rasvaa ja sokeria :/ Ja tietenkään en ole pystynyt pitämään näppejäni erossa näistä...

  Pojat saivat lähteä natsakokeeseen kahdestaan. Loton laitoin miehen matkaan ;)

  VastaaPoista
 6. Voi itku !!! Mulla on ollut patteja, mutta ei noin paljoa. Ilmakylpyjä ! Ainoa, minkä ite keksin. Mikähän niitä kuivattais ? On tää kans - iho periaatteesa kuivuu, mullakin on kädet ja jalat ihan kuivat ja päänahkakin. Päänahkaa olen saunassa käydessäni pessyt vain laimennetulla hiusten hoitoaineella eikä mitään muuta. Kyl nää myrkyt on ... Itelle tulee pelko persuuksiin, että kun meikän paiseet on ollut vähäisempiä, niin oonko saanut liian vähän myrkkyjä ? Periaatteessa sitä kyllä tyytyy just siihen määrään, minkä viisaudessaan ovat lääkärit ajatelleet. oukki doukki
  BUT Tee päivä kerrallaan eikä sun viime kerrasta ole montakaan päivää eli parempaan menossa ; )
  pirtsikka

  VastaaPoista
 7. Voi sinua, onpa kipeän näköinen iho. Minulla ei sytojen aikana iho pahemmin oirehtinut, vain sädehoidot pistivät nahan araksi.
  Toivottavasti paiseet pian paranevat.

  VastaaPoista
 8. Nou hätä pirtsikka - täähän oli mulla jo neljäs doketakseli ja siis myös kortisonikuuri. Ja kerta kerralta on tämäkin ilmiö ollut hurjempi.. Eiköhän nämä tästä taas katoa. Toivottavasti! Kuivahan tuo iho muuten kyllä on, niinkuin limakalvotkin.

  VastaaPoista
 9. Näyttää kivuliaalta. :( Kannattaisiko noihin kysyä jotain lääkettä? (vaikka... lääkettä lääkkeen päälle lääkkeen sivuvaikutusten poistamiseksi... jotenkin se kuvastaa tätä sairastamista hyvin)

  VastaaPoista
 10. Kyllä nämä tästä pikkuhiljaa kuivahtaa ja niitä on tullut valitettavasti "vähän käsiteltyäkin".. Toivottavasti sun pattisi saadaan pian pois päiväjärjestyksestä!

  VastaaPoista
 11. Kukitikukiti. Keljun näköinen vaiva. Oikein rupesin aristaan omaakin ihoani kun noita katselin. Toivottavasti helpottaa mahdollisimman pian.

  VastaaPoista
 12. Etkö jo vaihtaisi tuota kuvaa kun tekee niin häijyä. Vieläkö iho on yhtä pahana?

  VastaaPoista
 13. Ärkoo, toiveenne on kuultu ;) Ja parempaan päin on iho menossa pikkuhiljaa.

  Kiara, mua alkaa aina hirveesti kutisemaan, jos luen täijuttuja tai vastaavia..

  VastaaPoista
 14. :D ja sitten ku niitä täitä löytyy omasta perheestä, sitten se vasta kutittaakin.

  Nimim. been there

  VastaaPoista