C50.82 Carcinoma mammae lobulare gradus III l.dx. pT3 (135 mm) N1 (3/15), ER 80-90%, PR 80%, MiB-1 30%, Her-2 +.

torstai 20. toukokuuta 2010

Onko järkee vai ei..?

Kävin tänään hakemassa lisää kortisonia, kun tämä yksi ylimääräinen Taxotere teki sen, että 100 kappaleen purkista jäikin nyt uupumaan 20 kpl. Ja tein jotain täysin järjenvastaista; Otin toiset 100 kpl, vaikka myös 30 kappaleen pakkauksia olisi ollut. Miksikö - siksi, että pienestä pakkauksesta en olisi saanut edes uudella KELA-kortillani korvausta, vaan se olisi maksanut 17 euroa, kun tämä isompi satsi maksoi korvausten jälkeen noin 3 euroa! Nyt siis (toivottavasti) palautan apteekkiin aikanaan vanhentuneet 80 nappia, kymmenen sijaan...

Yhdeltä ikävyydeltä pelastuin tässä pari päivää sitten aikas täpärästi. Vedin terassilta vanhan nahkahanskan käteeni ennen puutarhahommiin ryhtymistä ja olin aikeissa laittaa myös toisen käteeni, kun aloin kuunnella surinaa tai pörinää - tuleeko se kaukaa vai läheltä, mikä se on.. Ja siinä hetken aikailtuani tuli hanskasta tokkurainen pullea amppari ja lensi matkoihinsa. Nyt olen muistanut tarkastaa hanskat ennen kuin laitan ne käteeni ;)

Nyt on parasta painua pehkuihin, kun on aamusta meno labraan ja siinä mennessä vietävä poitsu päiväkotiin. On tullut pidettyä poikaa kotona pari päivää tässä, että on saatu aamulla nukkua pitkään, kun oli myöhäinen iltameno Lintsin sirkuskoulun esitykseen eilen.

Toiveissa olisi, että kesäkelit jatkuisi vielä. Ja jos ne ei jatku, niin toivottavasti sitten saan jotain aikaiseksi täällä sisällä..

11 kommenttia:

 1. KAUHEETA ! Mä vihaan pelkään ja inhoan amppareita !!! Siinä olisi ollu sydäri likellä ! HUI SENTÄÄN !
  Meikkä on siivoillut kellaria siipan kanssa hanskat kädessä ja kuinkas ollakaan - kynsinauha tulehtunut IIIK ja just SIINÄ kädessä. Mites Tee sulla meni se verenvuoto kynnestä. Ittellensä ohi vai ?
  HYVÄÄ AURINKOISTA PÄIVÄÄ ! JA ILOISTA VIIKONLOPPUA
  pirtsikka

  VastaaPoista
 2. Kiitos pirtsikka :) Verta tuli (ainakin toistaiseksi) vain kerran ja vain vasemman etusormen kynnen reunoista. Ootko laittanut paksulti Bepanthenia ja puuvillahanskat yöksi? (Nyt tulikin mieleeni mitä unohdin apteekista ostaa..) Toivottavasti päästään säikähdyksillä näistä ja yritetään hoitaa pienimmätkin haavat ja tulehdukset huolella, kun on nämä helteetkin tässä. Oikein mukavaa ja aurinkoista viikonloppua sulle myös! Maanantaina on täällä edessä vasta viimeinen Herkku+Taxotere.

  VastaaPoista
 3. Olisin kyllä kanssa saanut slaagin jos olisin löytänyt ampparin hanskasta.

  Nyt on harmillisesti luvattu vähemmän kesäisiä ja enemmän 'vuodenajan mukaisia' säitä. :( (Arvasin, kun jaksaisin taas jotain tehdä...) Mutta ehkä tosiaan sisähommat jaksavat sitten taas kiinnostaa (milloinkahan meillä on viimeksi siivottu).

  En muista olenko kommentoinut mutta sulla onkin näköjään eka CEF samana päivänä kuin mulla näillä näkymin leikkaus...

  Tsemppiä maanantaille! Viimeistä taxoa viedään!

  VastaaPoista
 4. Minäpä kerran talon maalauksen lomasas naukkailin olutpullosta. Enkä siihen korkkia viitsinyt joka hörpyn jälkeen laittaa. Pidin sitten taas taukoa, ja kulauksen otin. Tunsin, että suuhun meni jotain ei-nestemäistä. Ihan laiskuuttani meinasin sen nielaista, mutta jokin järjen ääni kertoi, että tehtaan olutpullossa pidä mitään kiinteää olla. Ampiainen. Kyllä oli tällä ämmällä hätä kädessä! Kun ihan aikuisten oikeasti PELKÄÄN niitä, inhoan niitä, ja ovat maailman ainoa olento, joka joutaisi kadota ilman, että sääliä tuntisin.

  VastaaPoista
 5. Kitsune - jännitetään sitten yhdessä ;) Kiitokset tsempeistä :)

  Heidi - paljon hurjempi kokemus sulla kyllä... Mun on vähän vaikea kuvitella sun pelkäävän amppareita, kun käsittelet niitä ISOJA elukoita ;)

  VastaaPoista
 6. Kesällä kannattaa katsoa kenkiinsäkin ennen jalkaan laittamista. Ettei tulisi ahdasta! Nautitaan nyt kuitenkin tästä niin ihanasta vuodenajasta.

  VastaaPoista
 7. Tee: noi isot elukat ei pistä. ;)

  VastaaPoista
 8. Juu, lämmintä ja hikistä keliä on pitänyt.

  VastaaPoista
 9. Nyt on helteet sitten vissiin nautittu.. Täällä viileni kesken päivän ja sitten alkoi sade ja ukonilma. Piti ihan laittaa koneet pois päältä, kun sen verran läheltä liippas.

  Kengät olis kyllä hyvä muistaa tsekata. Hikeä on pukannut niin, että sain vanhoista kengistä kunnon rakot jalan päälle.

  Heidi, sun toiminta on niin varmaa, ettei ne taida liioin potkiakkaan. Mutta kyllä mä pelkään niitä isoja huomattavasti enemmän..

  VastaaPoista
 10. Tee: sun tarttee joskus tulla talutusratsastukseen.

  Yhdellä asiakkaalla on naapuri, joka on näiltä nurkilta kotoisin. Ikää on liki 70v., kaupungissa asuu, kremppakunnossa. Kun kuuli asiakkaalta, missä me ollaan, ja että suomenhevonen löytyy, oli tämä mummo tiedutellut, voisiko päästä suokillani talutusratsastukseen, lapsuuden maisemiin. Kun nuorena likkana täällä suomenhevosella ratsasteli ja ajeli. Onkin nyt tulossa, kun saa itseään vähän kuntoutettua.

  VastaaPoista
 11. Olis kyllä kiva tulla kesällä poitsun kanssa elämysmatkalle :) Mä olen ollut hevosen selässä muutamia kertoja (kaikista kerroista on vähintään pitkästi toistakymmentä vuotta aikaa) jopa ilman taluttajaa, mutta poitsu ei ole ollut kun kärryajeluilla. Teillähän olis kypäriäkin varmaan joka lähtöön ;)

  VastaaPoista