C50.82 Carcinoma mammae lobulare gradus III l.dx. pT3 (135 mm) N1 (3/15), ER 80-90%, PR 80%, MiB-1 30%, Her-2 +.

tiistai 1. kesäkuuta 2010

Me voitettiin!


Vaan ei lotossa. Mutta "äidin ja pojan koepuutarha" voitti vedon isukin kanssa ja tiedossa on monta kulhollista popcorneja. Veto koski sitä, että saadaanko maissinjyvät itämään ja saatiinhan me :) Näettehän tuon pienen vihertävän pisteen kuvassa ;)


Ne kakkukahvit pitää nyt siirtää, sori. Lotto ei nyt jostain syystä tuottanut minkäänlaista voittoa..


Naamari alkaa pikkuhiljaa kuivahtaa, siis myös pattien osalta. Ja tässä yleisön pyynnöstä pari miellyttävämpää kuvaa. Ymmärrän kyllä hyvin yleisöä..
Tässä herneiden tilanne ihan silmäniloksi.

10 kommenttia:

 1. Kiitos! - Maissiviljelmäkin näyttää lohdullisemmalta. Kyllä sieltä kohta popcorneja poksahtelee! Hyvää tätä viikkoa!

  VastaaPoista
 2. :D Pokspoks, pokkolneja (kuten poikani ton lausuu).

  VastaaPoista
 3. Minäkin olen viime aikoina lotonnut kun ajattelin että kaiken huonon mäihän vastapainoksi voisi tulla vähän hyvääkin. Valitettavasti syöpä osuu todennäköisemmin kohdalle kuin lottovoitto. :(

  Komeita herneenversoja, meillä on vielä ihan pieniä.

  VastaaPoista
 4. Hyvä voitto tämäkin ! Eikö siitä suuresta rahamäärästä vaan tulisi pihiksi ja vainoharhaiseksi... itämisvoitosta tulee iloiseksi ja onnelliseksi : ) Herneenversotkin on niin kauniita !

  VastaaPoista
 5. Teilläpä ollaan jo pitkällä! Meillä vasta kylvöt suoritettu. Peltonen tosin hyökkäsi jo seuraavana päivänä tutkimaan kylvöksiä,josko jo salaattia saisi..

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille kommenteista :)

  Totta, että siitä suuresta rahamäärästä tulisi ainakin vainoharhaiseksi - mutta sen riskin on aika moni valmis silti ottamaan ;) Minäkin lähes joka vuosi. Ja tiedänpä erään lottovoittajan, joka on tietääkseni pysynyt hyvin kasassa ja jatkanut melko normaalia elämää. *Nostaa hattua*

  VastaaPoista
 7. Päätit kuitenkin odottaa sen lottovoiton kanssa tähän viikkoon, kun pottikin kasvoi...sillä saa isomman kakun <3

  VastaaPoista
 8. Terveisiä Ac/Dc:n konsertista ! Oli mukavaa äijän kanssa käydä rokkaamassa. Vähän pelkäsin, että joku "virvokkeita liikaa" nauttinut käy karvakasaani ja hatun reuhkaani käsiksi, mutta ei, hyvin selvisin. Pääpanta peruukin kanssa on oivallinen - varmempi olo ja saa tukan "ei vimpan päälle". Mua ainakin haittaa just se, että peruukki on liian "laitettu"
  pirtsikka

  VastaaPoista