C50.82 Carcinoma mammae lobulare gradus III l.dx. pT3 (135 mm) N1 (3/15), ER 80-90%, PR 80%, MiB-1 30%, Her-2 +.

keskiviikko 26. toukokuuta 2010

Tadaa...


Tässä se luvattu myssykuva nyt on. Tykkään väristä ja mallista tosipaljon, vaikka tuo päänahka vähän sieltä paistaakin ;)

Oma myssykudelmani jäi viittä vaille valmiina odottelemaan uutta inspiraatiota, kun totesin langan kesäkäyttöön vähän turhan paksuksi. Ostin tietenkin kauneimman langan ja sitten etsin vasta ohjeita ;) Ehkä sitten syssymmällä.. Onneksi kuitenkin on ahkeria ja mukavia ihmisiä, jotka ovat saaneet mielettömän määrän myssyjä, hattuja ja huiveja jakoon :) Suuret kiitokset heille kaikille sekä kaikille organisaattoreille, jotka ovat myssyt keränneet ja toimittaneet tarvitsijoille!

Päiväkodin kevätjuhla oli ihana ja niin sanoivat myös "vara-isovanhemmat", jotka onnistuimme saamaan viimetipassa mukaan ja matkaan :) Oma poikakin suoriutui juontajan tehtävästään oikein hienosti. Siis muidenkin mielestä kun äidin ja isän ;) Kaikki lapset pienimmästä suurimpaan olivat esityksessä mukana - ja kokonaisuus eteni uskomattoman hyvin saman teeman (Matkustan ympäri maailman) ympärillä läpi koko juhlan! Varsinaisia organisaattoreita pitää päiväkodin henkilökunnankin olla. Ja nuorisotila, jossa juhla pidettiin sisälsi oikean näyttämön ja porrastetun katsomon, josta käsin tälläinen hukkapätkäkin näki ja sai jopa otetuksi muutaman kelvollisen kuvan - kunhan otti kortin täyteen.. Olenpahan vaan vähän arka laittamaan niitä nettiin (varsinkin näin avoimeen blogiin), vaikka mieli tekisi...

Tänä aamuna sain kuin sainkin nukuttua ihan kohtuulliseen aikaan asti. Herätys uhkasi jo 02.20 mutta sainpas unenpäästä uudelleen kiinni, mies keitti aamukahvit töistä tullessaan ja aamukin oli niin kaunis ja aurinkoinen!

12 kommenttia:

 1. Vautsi! Se on kuin sulle tehty :) Malli näyttää olevan oikein loistava kaljuun päähän: pienet reijät ei haittaa, ne hoitaa tuuletusta. Myssy menee mielestäni sopivasti korvien päälle, jotta ei näy kaljua korvien vierestä. Ihana!!

  VastaaPoista
 2. Juu ja myös niskasta sopivan pitkä malli :) Ja antaa ripauksen naisellisuutta tähän omaan melko maskuliiniseen malliini ;)

  VastaaPoista
 3. Juu söpö on! Oikein tyylikäs. Kevättä ilmassa blogeissa, kun on alkanut oikein hius- hattu- ja puutarhaboomi. Näistä kuvista tulee hyvä mieli.

  VastaaPoista
 4. Kaunis malli! Itse virkkaan parhaillaankin ihan vaan peruspipoa, lanka toki on kaunis. Itselle tulee, mutta Hiusten suojaksi -toivottavasti näin:) Vielä pitää suunnitella, miten saisin sen lierin.. ehkä pitää kastella siinä sokeriliemessä vanhaan tapaan.

  Hih tuolle hukkapätkälle! nauraa samanmoinen.

  Nyt paistaa se aurinko, jota on pari päivää kaivattu. Pistän läppärin kiinni ja karkaan töistä, numerokaruselli jatkukoon huomenna.

  VastaaPoista
 5. Kaunis malli ja väri ! Ei mikään ihme että ihastuit tuohon. Hyvä pipa, sanoisi aito manselainen.

  VastaaPoista
 6. Hieno myssy!

  Mun on ollut tarkoitus opetella virkkaamaan myssyjä itsekin mutta saa nähdä kuinka siinä käy... Nuo myssyt ei kyllä kovin pue minua, olen enemmän huivi-ihminen. Mutta jostain lehdestä luin että huivit on tänä kesänä muotia... :D

  VastaaPoista
 7. Hiano myssy!!!

  Kuulosti kivalle se teän kevätjuhla. Meillä oli esikoisen eskarivuoden kevätjuhlan teemana sirkus. Lapset olivat itse saaneet suunnitella, mitä esittävät - erittäin hienoja ja taidokkaita esityksiä oli pelleistä trapetsitaiteilijoihin. Päiväkotien tädeille nostan hattua.

  VastaaPoista
 8. Jos olet perinyt äitisi käsityötaidot, teet hienoja myssyjä itsekin? Hukkapätkänä pystyy torkkumaan lentokoneen kahdella penkillä kuten minä toissayönä, kun lento oli puoli vuorokautta myöhässä.
  T:Maarit-serkku (noi Keira ja Julia ovat koiria)

  VastaaPoista
 9. Kiitän kaikkia kommenteista :)

  Onhan tässä lyhyydessä joskus puolensakkin, voi esim. nukkua 160 leveässä sängyssä miten päin vaan ;) On niitä käsitöitä vähän opittu, mutta tahtoo jäädä vähille ja vaiheeseen ne - ja myssyjä en ole ennen tehnyt kuin vauvalle, joskus..

  VastaaPoista
 10. Jes - hieno myssy. Ite tykkään tosi paljon tollasesta mallista - kuin "meille" tehty. Tykkään kutomisesta, mutta en ole saanut yhtään myssyä ite aikaseksi,äitini on virkannut mulle kaksi myssyä - toisessa on koristeena eri värisiä nappeja. Niillä hiihtelen kotosalla. Kodin ulkopuolella reuhka päässä, mutta olen nyt opetellut yhdistämään peruukin kanssa pantoja ja huiveja menestyksellä tai niinku "ei kukaan huomaa, että on peruukki".
  pirtsikka

  VastaaPoista
 11. Ootellaan tässä niitä lottovoittajan kahvikekkerikutsuja :)

  VastaaPoista
 12. Pirtsikka, sulla onkin muistaakseni oikein Lontoon bileperuukki ja kaikki ;) Omaa mummoperuukkiani, siis anteeksi sopimusperuukkiani en ole vielä kertaakaan käyttänyt..

  Sanna, täytyy "vaan hoitaa" se 3,5 milliä tilille, niin laitan kyllä kahveet ja kaakut kaikille blogiini kommentoineille ;) Sitten vois maksaa nipun laskuja, rempata pesutilat, vessat, keittiön, lattiat, portaat, ikkunat, savupiipun, takan, tikkaat ja vähän muuta pientä..

  VastaaPoista