C50.82 Carcinoma mammae lobulare gradus III l.dx. pT3 (135 mm) N1 (3/15), ER 80-90%, PR 80%, MiB-1 30%, Her-2 +.

perjantai 28. toukokuuta 2010

Pateilla

Voihan tästäkin löytää jotain positiivista, nimittäin ajoitus olisi voinut olla huonompikin - kiva, ettei tämä paisetauti ehtinyt iskeä ennen kevätjuhlia :) Nyt olen jo toista vuorokautta kipeillä pateilla ja niinpä jätän kyllä väliin huomiseksi luvassa olleen tyttöjenillan. Tähän verrattuna nykyinen normi kekkoslookkinikin tuntuu jo lähes naiselliselta ;) Hyvä jos pojan natsakokeeseen ilkeän lähteä.. Ehkä, kunhan pysyttelen visusti kameran takana piilossa ;) Jostain syystä elimistöni huusi eilen pizzaa ja sitähän oli sitten saatava. Vaikka ei se kyllä edes maistunut.. En yleensä edes himoitse pizzaa, vaan otan mielummin falafelin, jos pizzeriaan joudun.

Aamulla uni maittoi niin hyvin sekä äidille että pojalle, että tuli aloitettua viikonloppu vähän aikaisemmin. Pojalla olikin eilen melkoinen retkipäivä, kun kävivät päiväkotiryhmän kanssa kokopäiväretkellä Korkeasaaressa. Olivat peräti kävelleet Kulosaaresta sinne ja takaisin, ja ehtivät hädintuskin ottamaan pienet iltapäivätirsat kun jo haettiin pois. Ja sitten äiti vielä raahasi pojan uudelle kävelyreissulle Honkanummen hautausmaalle, josta kotiuduttiin juuri iltapalalle. Joka sekin oli melko myöhäinen.

Keskiviikkona oli mukava yllätys, kun sukulaistyttö kävi iltasella pelaamassa vähän Wiitä poitsun kanssa ja sepä olikin hyvä syy syödä jäätelöä iltapalaksi ;)

Viikonlopuksi saisi mielellään vähän taas lämmetä ja sitä aurinkoakin olisi kiva taas nähdä.
Mukavaa viikonloppua kaikille!

4 kommenttia:

 1. Uh, muistuu mieleen miten itsellänikin oli yhdessä vaiheessa päänahka ihan ruvella kortisonipattien seurauksena. Toivottavasti patit alkavat pian parantua.

  Nyt on vain mystinen patti vasemmassa käsivarressa, jotain CEF:n ärsyttämien suonien tempauksia kai.

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Kiiti viikonlopputerkuista ja samaten myös ; )
  Kaikkia patteja tässä saa kestää ja kolotuksia ja väsymystä ... välillä on kyllä ihme ja kumma ihan freesi olo, melkein kuin terve - mitä sekin enää tarkoittaa - en edes muista millasilla fiilareilla ennen sutta oltiin, nyt vaan pinnistellään ja yritetään pärjätä pateilla ja ripuleilla ja ummetuksella jne.
  Pitikö noihin mennä - nooh lueskelin eilen iltalukemiseksi Paskakirjaa - Alexander Stubb tykkää sen kirjoittajista ja päätin senkin sitten ostaa itelleni. Tietoa on kirja täynnä paskasta, että sillensä ja vitsejä jne. Nauranut olen.
  MUTTA TEE - oikein hyvät viikonloput ja kiitti ajatuksista jos voitat lotossa - tuhlausjärjestys oli erinomainen; meikät enstex kakkukahville JES ; )
  pirtsikka

  VastaaPoista
 3. Heips,
  Lämpevää säätä odottelen minäkin.

  Mukavaa viikonvaihdetta teidän perheelle!

  VastaaPoista
 4. Kiitokset :)

  "...nyt vaan pinnistellään ja yritetään pärjätä pateilla ja ripuleilla ja ummetuksella jne." - Näinhän se menee ja jos näillä myrkyillä selvitään, niin onhan se kaiken tuon arvoista kuitenkin.

  VastaaPoista