C50.82 Carcinoma mammae lobulare gradus III l.dx. pT3 (135 mm) N1 (3/15), ER 80-90%, PR 80%, MiB-1 30%, Her-2 +.

tiistai 4. toukokuuta 2010

Sannan innoittamana

Tämän ammatinvalintatestin perusteella voit tutkia omia mielenkiinnon kohteitasi. Testi perustuu väljästi amerikkalaisen psykologin John Hollandin teoriaan eri ihmistyypeistä. Kyseessä on itsearviointitehtävä, jossa sinun tulee vastata ohjelmassa esitettäviin kysymyksiin. Vastausten perusteella ohjelma laskee sinulle suuntautumistyypit. Jokaisesta tyypistä ja tyyppiyhdistelmästä ohjelma listaa myös tyypille hyvin soveltuvia aloja ja tehtäviä.
Muista kuitenkin:• Hollandin testi on vain yksi tapa luokitella kiinnostuksen kohtaita. Testi ei siis kerro mitään "yhtä ainoaa totuutta". Jokin toinen testi voi painottaa eri asioita ja antaa siten toisenlaisia tuloksia.• Tulokset perustuvat omiin arvioihisi, joten ne ovat sitä luotettavampia mitä harkitummin vastaat kysymyksiin. Mielipiteesi voivat kuitenkin ajan myötä muuttua, jolloin tuloskin muuttuu. Tulosta voidaan pitää siis vain viitteellisenä ja se kuvastaa tämänhetkistä tilannettasi.• Harvat ihmiset kuuluvat vain yhteen tyyppiin. Useimmissa ihmisissä on monen tyypin piirteitä.

Tuloksesi:
Sosiaalinen
38%
Tieteellinen
21%
Systemaattinen
38%
Yrittävä
7%
Taiteellinen
60%
Käytännöllinen
15%

Vastauksiesi perusteella olet taiteellinen ja sosiaalinen. Alle on listattu joukko ammatteja, joissa voit parhaiten hyödyntää näitä ominaisuuksia. Tarkemmat kuvaukset eri ammateista ja niihin kouluttautumisesta löydät ammattinetti.fi:stä.

Näyttelijä
Tanssinopettaja
Tulkki
Kuvaamataidon opettaja
Kirjailija
Muusikko
Mainospiirtäjä
Kapellimestari
Muotisuunnittelija
Mainostekstien kirjoittaja
Kuvataiteilija
Säveltäjä
Toimittaja

Kaikkia musiikkiin liittyviä ammatteja listassani kyllä ihmettelen, kun en ollut niistä ollenkaan kiinnostunut - koskapa en ole vähimmässäkään määrin musikaalinen tai harrastanut mitään musiikkiin liittyvää. Ellei ala-asteen nokkahuilukokeiluja lasketa ;)

4 kommenttia:

 1. Tuo kapellimestarin ura voisi olla hauska :D
  Minulle testi löysi paljon vähemmän sopivia ammatteja. Muotisuunnittelija, rakennuspiirtäjä ja somistaja olisivat kuulemma passeleita, nuo kaksi viimeisintä kyllä miellyttäisivätkin. Mutta tuskin enää 46-vuotiaana alan uutta ammattia opiskelemaan.

  VastaaPoista
 2. Kaikki muut saamassani listassa kuulostaisi ihan mielenkiintoisilta, paitsi nuo musiikkiin liittyvät. Mutta jos tässä iässä ja elämäntilanteessa alkaisin uutta ammattia opiskelemaan, niin perusteena olisi se, että saisin aikuisopiskelijana paremmat tulot (siis JOS saisin) kuin pitkäaikaistyöttömänä. Näkymät työllistymisen suhteen tuskin alaa vaihtamalla enää tässä iässä paranevat, vaan oikeasti pitäisi päivittää jo olemassaolevia taitoja ja opiskella lisää niiltä tiimoilta.

  VastaaPoista
 3. Piti minunkin käydä tekemässä testi. Ei kovin yllättäen olin testin mukaan tieteellinen ja taiteellinen (no tuo taiteellisuus ehkä oli vähän yllättävää). Ehdotetuissa ammateissa olikin pari joita voisin harkita jos lähtisin uraa vaihtamaan, nimittäin koristemaalari ja restauroija. :) Tässä iässä ja pitkään opiskelleena ei enää mitään monen vuoden tutkintoa jaksaisi suorittaa...

  VastaaPoista
 4. Kitsune, hyvinhän sun testi löysi sun vahvat puolet :) Ja kyllähän noi omanikin kohtuullisen nappiin meni, eikä alanvaihdos edes tunnu tarpeelliselta, jos vaan alan hommiin joskus vielä pääsen..

  VastaaPoista