C50.82 Carcinoma mammae lobulare gradus III l.dx. pT3 (135 mm) N1 (3/15), ER 80-90%, PR 80%, MiB-1 30%, Her-2 +.

sunnuntai 9. toukokuuta 2010

Äitienpäivä

Maanantaina oli siis toinen Herceptin+Taxotere -tiputus. Tällä kierroksella onkin sitten luustossa kolotellut aikas reilusti ja sitä lämpöäkin on tullut taas mittailtua. Niinpä sitten kävi, ettei osunut emännällä kunto ihan kohdalleen kun olisi eilen päässyt tuulettumaan kahdenkesken miehen kanssa. Liput olin hankkinut jo helmikuun alussa ja tieto hoitojen alkamisestakin tuli vasta maaliskuun alussa, joten ihan riskillähän ne tuli hankittua. Mutta onneksi bändi oli kuulemma loistavaa nähtävää ja poitsulla oli tosi mukavaa yökylässä, jota ei enää raatsittu perua vaikka kotiin jäinkin. Kotona oli siis aamupäivästä kaksi hyväntuulista kahvinkeittäjää :)

Hiljainen hetki tuli aivan luonnostaan tässä, kun olo Leen@n kotiin pääsyn jälkeen on ollut alamaissa. Surullisia uutisia on ollut täällä verkossa muitakin tällä viikolla. Vieläkin on oikeastaan sanat hukassa. Äitienpäivä osuu joissakin perheissä todella arkaan paikkaan, joissakin perheissä se muistuttaa aina pahimmasta mahdollisesta.

6 kommenttia:

 1. Blogipiiri hiljeni muutamaksi päiväksi, niin että pahalta tuntui, ja sinulla tuplapahalta hoitosi takia. Tyhjiltä tuntuvat paremman olon toivotukset, kun tietää uuden satsin odottavan heti, kun edellisestä selviää.
  Elämää on pakko kuitenkin taivaltaa ja juhlapäivät vaativat osallistumaan tai ainakin ottamaan kantaa, vaikka ei niin juhlakunnossa olisikaan. Harmi että "tuuletus" ei nyt onnistunut.
  Hyvää äidin päivän iltaa ja paljon parempaa vointia pian!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Ärkoo :) Ei tässä nyt niin kovin huonosti mene, mutta kun tuo lämpö nyt on taas sen 37,5 niin ihan hyvä varmasti oli jäädä kotiin. Maksa-arvotkin olivat nyt "keikahtaneet", joten ihan virvokelinjalla olisi jokatapauksessa ollut syytä pysytellä. Tuuletellaan sitten kun on kunto kohdallaan ;) Ei ehkä tänä kesänä..

  VastaaPoista
 3. Taas on mahdotonta löytää sopivia sanoja, mutta haluan jättää puumerkin, että käyn täällä toisinaan. Löysin kauttasi Leen@n blogiin joku viikko sitten, mistä luin tänään ikäviä uutisia. Maailma on niin pieni, minä tunsin Leen@n irl.

  Mutta toivon sinulle paljon voimaa hoitoihin ja taudin selättämiseen!

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommentistasi Eva :) Minä ehdin nähdä Leen@n kerran, kun osallistuimme sattumoisin samaan blogitapaamiseen. Tämän tapaamisen jälkeen vasta löysin hänen blogiinsa ja pian asiat alkoivat jo mennä pieleen :(

  VastaaPoista
 5. Harmi että suunniteltu tuulettuminen meni sivu suun. :( Tää tauti on niin ...c:stä.

  Onneksi nuo kolotukset taitaa kertoa siitä että aineet tepsivät. Minullahan ei toisen taxon jälkeen ollut juuri mitään oireita, ja sitten aine tehottomaksi huomattiinkin. Toivottavasti pysyy lämmöt kuitenkin kurissa.

  VastaaPoista
 6. Kiitti Kitsune :) Kyllä tällä kertaa jotain tapahtuu ihan nilkoissa asti.. Tänään on lämpö ollut mitatessa enää 36,9 joten eiköhän sekin tästä :)

  VastaaPoista