C50.82 Carcinoma mammae lobulare gradus III l.dx. pT3 (135 mm) N1 (3/15), ER 80-90%, PR 80%, MiB-1 30%, Her-2 +.

tiistai 31. elokuuta 2010

Sädehoitokone edelleen rikki..


...ja siihen sitten vaan pitäisi mennä reippain mielin taas kun se käynnistyy. Siis ehkä huomenna. Jotenkin sitä mielummin ei tietäisi, että tuollainen polttolaitekkin temppuilee tavan takaa....

Mulla on tässä pöydällä kirja, jota unohdin suositella Ärkoolle ja nimenomaan hänelle; Eläköön kriisi! - Voimaa ja rohkeutta vaikeista ajoista! *Tähän sellainen villi virnistys silmäniskuineen, haha*

Maksukattokin on nyt sitten täynnä ja saadaan pian poitsun kanssa "kausikortit" loppuvuodeksi.

Ja huomenna on sitten lääkärin soittoaika siitä Herceptinin jatkamisesta. Vaikea paikka..

Olihan mullakin jemmassa yksi Roosa nauha, joka tietenkin löytyi vasta tänään. Musta onkin näemmä tullut oikea pinssien keräilijä ;)
9 kommenttia:

 1. No voihan höhhelis sitä sädekojetta!! Ei oo todellista ollenkaan.
  Huomenna pidän peukkuja hirmuisesti tuolle lekurisoitolle, jotta saat selvyyttä ja vastauksia, mitä ihan oikeasti kannattaa tehdä!

  Mulla on kyllä peukut aikas kipeenä, kun pidän niitä kaikille näköjään, mutta mikäs tässä on pidellessä, kun vapaatkin alkaa kohta :)

  VastaaPoista
 2. Täällä Savossakin tuntu olevan sädehoitokone viimeviikolla rikki. Se harmittaa, kun hoidot viivästyy. Mulla ainakin rupesi viimekis tympimään se sädehoito. Välillä tuntu ettei se lopu ikinä. Mutta onneksi siitä ei tule vaikutuksia, mutta ainahan sinne on raahauduttava. Mielenkiintoinen toi sinun herkku-juttu.

  VastaaPoista
 3. Kiitos näteistä kuvista (vaihteeksi), onhan sinulla kunnollisiakin omenoita. Ja söpöjä syöpäpinssejä. Turhauttavaa tuollainen koneiden odottelu, kun hoidot vain haluaisi alta pois mieluiten ennemmin kuin myöhemmin. Tai maksukaton odottelu, kun sitä ennen on sentään muutaman laskun joutunut maksamaan!
  Jännät paikat sinulla sen huomisen soiton kanssa. Toivottavasti löytyy yhteinen tahto sinulla ja lääkärillä.

  Tuollaiset Eläköönkriisikirjat kuulostaa niin Amerikanhömpälle, että taidan jättää väliin. Voimakas, rohkea ja ettei vielä positiivinenkin?Just joo.

  Hyvää alkanutta viikkoa! Voi hyvin!

  VastaaPoista
 4. Kiitän Sanna, Olga ja Ärkoo :)

  Myönnettävä on, että kyllä tuon kirjan kanssa itselläkin tökkii - lukeminen on jäänyt ihan alkutekijöihinsä, eikä kirja ole kovin kutsuva.. Jotain rajaa positiivisuudellakin!

  Hyvää alkanutta viikkoa kaikille ja hyvää vointia kans!

  VastaaPoista
 5. Onpa ärsyttävää että kone reistailee. Toivottavasti saisivat huomiseksi kuntoon, se on tyhmää kun viimeinen hoitopäivä samalla siirtyy koko ajan...

  Mulle kolahtikin 'kausikortti' tänään postissa. Ja sen mukana kolme laskua, joista ainakin pari luulin jo maksaneeni.

  VastaaPoista
 6. Tämä kurkkaa täältä, mitä tänne kuuluu. Ei osaa kommentoida, joten tyytyy vilkuttaan.

  *vilkuttaa*

  VastaaPoista
 7. Tee - ei muuta kuin sädetykseen sitten kun koneet lakkaavat temppuilemasta. Mulle yx hoitaja aina sanoo, että leuka ylös, muut eivät. Kauheeta, jos leukapieli on ollut liian alhaalla ! Siis, ei lainkaan kauheeta, heitin vaan tekstin, kun tuli mieleeni. Koitan kyllä joutsenkaulaani venytellä aina kun muistan. Nyt tuntuu jo kainalossa hiukan kuivalta ja myös rintalastassa sellanen tuntuma, että tekis mieli vähäsen raapia. Muuten ok ja ihanaa, kun pää ei humise eikä hötkyile ; ) Tänään mulla on se hoitajan jutustelutuokio. Hän kertoo enemmän saamastani "kyytistä".
  pirtsikka

  VastaaPoista
 8. Kiitti Pirtsikka :)

  "Mulle yx hoitaja aina sanoo, että leuka ylös, muut eivät." - Peräti neljän käynnin kokemuksella voin sanoa, että sama täällä ;) Meillä ei täällä taida tuollaista juttutuokiota olla tiedossa.

  VastaaPoista