C50.82 Carcinoma mammae lobulare gradus III l.dx. pT3 (135 mm) N1 (3/15), ER 80-90%, PR 80%, MiB-1 30%, Her-2 +.

sunnuntai 22. elokuuta 2010

Kuvapäivitystä..

...tässä eskarin lomassa erityisesti Tiinalle ja Ärkoolle ;) Kuvatakseni kulkusirkan mun ei tarvinnut pistää edes nokkaani pihalle.
/

Meillä on täällä nuhainen ja yskäinen eskariope, joka teettää vaikeita tehtäviä - eikä eskarissa saa edes googlettaa..

17 kommenttia:

 1. Hyi hitto! Että ei yhtään itsesuojeluvaisto taaskaan varoittanut näistä sinun K-rk kuvistasi! Kunhan ei olisi popcornit vaarassa, jos tuollainen sirkkaparvi hyökkää. Porkkanastakaan enää puolet jäljellä...

  VastaaPoista
 2. Pian on omenasadosta jo korjattu ne, jotka käytettäväksi kelpaavat, joten tuskin enää montaa vastaavaa kuvaa on tulossa ;) Toivottavasti nuo loggarit ei Suomen oloissa pärjää, sillä aikamoista tuhoahan nuo parvet maailmalla tekevät..

  VastaaPoista
 3. Onko nuo nyt niitä idänkulkusirkkoja, joista oli hesarissa juttua eilen tai toissapäivänä?

  VastaaPoista
 4. ...joo, puusilmä täällä taas, olihan se kulkusirkka tekstissä mainittukin.

  VastaaPoista
 5. Yäk yäk - kaikki kivut kestän, jos ei tarvii tollasia elukoita esim. sängyssä katella taikka keittiössä taikka ihan missä vaan !!! Hui sentään !
  Kuvat toimivat mulla kivun lievityksenä - jes jes ; )
  Selkä suorana tänään ekaan sädetykseen.
  pirtsikka

  VastaaPoista
 6. Kulkusirkkoja kyllä, mutta eivät taida olla ihan samaa itäistä lajia. Ja Pirtsikan perässä huomenna säteisiin.

  VastaaPoista
 7. Taisi olla kuviesi ansiota että näin aamupuolella unta jossa meille sisälle oli tullut jättimäinen sirkka, josta yritin ottaa valokuvaa. :D

  VastaaPoista
 8. Tuosta vierestä huomasin että sulla alkaa sädehoidot huomenna. Mihinkäs aikaan olet syöpiksen suunnalla? Mulla on tällä viikolla aamuajat (yhdeksältä)...

  VastaaPoista
 9. Oon vasta 13.30 hoidossa, joten ihan ysin jälkeen en vielä viitsi sinne raahautua.. Yritän vihdoin huomenna viedä nuo sairastelupaprut Kelaan ennen Syöpikselle tuloa. Seuraavat ajat varaillaan sit vasta huomenna. Yritän saada niitä mahdollisimman aikaisin tälle viikolle, kun mies on iltavuorossa.

  Nyt alkoikin ukostaa, joten taidanpa laittaa koneet suosilla kiinni. Jo se on aikakin...

  VastaaPoista
 10. Sirkka-kuvat oli kivoja, oletan että ne oli niitä terraariossa olevia. Mutta tuo omppu-parka!

  VastaaPoista
 11. Tee, kuten Kitsune jo kertonut, helppo homma toi sädehoito. Pötkölleen vaan ja rentoudutaan ... mitään tuntemuksia ei missään ja sitten kotiin, enää 24 kertaa jäljellä ; )
  pirtsikka

  VastaaPoista
 12. Juuh, sirkat on ihan liskon ruokaa. Aika monta omppua on ampparit tuhonneet ja ison osan on madot syöneet :P

  Kiitti Pirtsikka - toivottavasti oon samaa mieltä :)

  VastaaPoista
 13. Söpö sirkka ! (kun ei vaan tule ihan iholle)

  Toivottavasti hengästymisoireesi olisivat jo helpottaneet, kuulostivat ikävältä. Olishan sitä entisissäkin vaivoissa ihan tarpeeksi.... ei enää mitää uutta sulle kiitos. Voipa hyvin !

  VastaaPoista
 14. Haa, kiitos:)

  Sinun sirkkasi kalpenee, kunhan saan puhelimestani kaivettua koneelle yhden matkakuvan. Sitä odotellessa.. mietin että mitenkäs me treffataan ensi viikonloppuna? Norkoilen citissä su iltaan asti, voitaisiin mennä paikalle sattuvalla porukalla syömään?

  Ja taas se "jos" tähän perään. tAikasanaksi.

  VastaaPoista
 15. JOS taikasanana, kelpaa mulle ; ) Siis meikkä menee kiltisti siipan kanssa merelle niin kauan kuin kelejä riittää - pahoittelen. Olisin todella mieluusti tavannut porukoita ja tullut ehdottomasti syömään.
  Tee - enää 23 kertaa säteitä jäljellä ; ) Huomenna kone menee huoltoon eli mulla on lomaa ; )
  Nyt on pientä metallin makua suussa ton toisen kerran jälkeen.
  Täällä Turussa, missä kielletään uimasta, kielletään myös laittamasta mitään rasvaa. Samaa kuin alapäähän (olikohan ceradoil) sitten suosittelevat myöhemmin, kun on tarvetta. Nyt alussa pelkkää vettä. Ei saa käyttää saippuaa. En uskalla laittaa edes toiseen kainaloon. Tänään kysyin jumpasta. Hiki on kuulemma pahinta, ettei parantuis (mikä verbi - siis kantseis) sitä sairaamman käden puoliskoa hirveesti rasittaa. Kerroin, ettei tässä ihmeisiin pystytä muutenkaan (Lääkäri kuitenkin neuvoi liikkumaan). Tänään myös seuraava: " Eikö sinulla ole isompia liivejä, kun ihoon tulee tällanen kranttu ?" Ei meikällä ole kuin muutama näitä, mitä on. Olen kyllä pessy useasti ja on kutistunut (oikeesti) eikä näissä penteleissä ole niin paljon elastaania venyttämässä kuitua. Niin ja sitä Fylli-tätiäkin täällä Turussa suosittelivat. Aion kapinoida. Käytän proteesia ja käyn kuntosalilla (koitan käydä pari kertaa viikossa) ja käytän näitä liivejä mitä mulla on. Katellaan ...
  pirtsikka

  VastaaPoista
 16. Kiitän kaikista kommenteista :)

  Hengitysoire ei ole sanottavasti parantunut, mutta tieto siitä, ettei tukoksia keuhkoissa ollut, helpottaa. Ilman tuota varmuutta en olisi näillä oireilla kyllä sitä hormonihoitoa aloittanut.. Ja päätin alottaa sen vasta viikon kuluttua, että voin ensin tutkailla, miltä sädehoito tuntuu ja ehkä osaan sitten edes vähän arvioida mikä on seurausta säteistä ja mikä hormonihoidosta. Ja ehkä säästän vähän sydänpoloakin, kun en ihan samaan aikaan molempia aloita. Ja nythän yritän seurata niitä paineita, sykettä ja oireita, että tietäisin miten tuo tyroksiinisäätö vaikuttaa...

  Jännityksellä odotan Tiinan matkakuvaa!

  Pitää nyt sitten varmaankin kiltisti perua se vesijumppa, kun sädehoitolääkäri ei sitä todellakaan suositellut säteiden aikana. Poitsun sanoja mukaillen; just kun olisin jotain tekemässä, niin sitten en saakkaan..

  VastaaPoista
 17. PS. Tiinalle jo ilmoitinkin, että syömään lähden kyllä!

  VastaaPoista