C50.82 Carcinoma mammae lobulare gradus III l.dx. pT3 (135 mm) N1 (3/15), ER 80-90%, PR 80%, MiB-1 30%, Her-2 +.

maanantai 30. elokuuta 2010

Äksönpäivä takana

Eilen siis raahauduttiin "mielenosoituksessa rintasyöpää vastaan" ja toivottavasti siitä oli apua ;) Juuh, tälläisen määritelmän oli Anitta kuullut jonkun miehen suusta, kun häneltä oli kysytty mikä ihme tuo Roosa nauha -kävely oikein on.. Ja laahustamisen päälle käytiin syömässä ja turisemassa omalla pikku porukallamme. Kiitokset vielä kerran kaikille - kiva oli nähdä :) Ja Sannan kanssa suunniteltiin, että pitäisi järkätä pikkujoulut seuraavaksi.

Kotiin tullessa olikin pihaan ilmestynyt kaivattu peräkärry kaatopaikkakeikkaa varten ja niinpä käärittiin miehen kanssa hihat ja kasattiin komea keko romua kärryyn. Vielä kun joku hakisi ne kamat, joita ei raatsisi ihan kaatopaikalle viedä - niitäkin on kertynyt..

Aamusta otin sitten ensimmäisen Tamofenin ja päiväkodilta palatessani soitti Syöpikseltä hoitaja ja ilmoitti, että perjantaiaamuna olisi sitten Herceptintiputus ysiltä. Siinä sitten kakistelin, että luulin vielä keskustelevani aiheesta lääkärin kanssa, enkä ole ollenkaan vakuuttunut vielä siitä, että hyödyt voittaa haitat ja suonetkin on jo loppuun piikitetty. Niinpä hoitaja varasi lääkärin soittoajan vielä keskiviikolle. Katsotaan sitten onko lääkärillä kertoa jotain tietoa, joka puoltaisi Herkun jatkamista sydämen tilasta huolimatta..

Oli vielä ihan pakko lisätä tuo kuva, joka oli ihan välttämättä kameralla tallennettava ‎7. ‎elokuu‎ta ‎2009. Tuo on siis oma tulokseni Wii Fit:in tasapaino tmv. testeistä tuolloin ja eilen sain illalla tulokseksi +1, vaikka kunto on luokkaa +30. Ja tuo tulos nauratti siis jo silloin ;)

14 kommenttia:

 1. No jopas tuli yllätys puun takaa, tuo Herceptin. Toivottavasti lääkärillä on puhelimessa antaa vastauksia kysymyksiin.

  VastaaPoista
 2. Oh, pikkujoulut. Järkätkää ne jossain täällä pohjoisessa! Jookostakookosta :D

  Saako lähtä nukkumaan, jos väsyttää? Tai no, teidän vastauksen sanomattakin, tottakai saa, mutta omalla ajalla. Joten notkutaan täällä töissä vielä muutama tunti. Jep.

  VastaaPoista
 3. Ihana toi Wii Fit. Meilläkin on se peli. Kakaroiden kanssa joku aika sitten taas kokeiltiin ja tuli hurjat - "Et ole sitten käynyt muutamaan sataan päivään näytillä" -kommentit ; ) pitääpi kokeilla taas, miten vanha järkäle meikkä nyt on.
  Sul on siis alkanut jo toi hormonilääkitys. Mul ei ole vielä ollut aiheesta kuin jutun juurta. Tämän päivän case ohi - enää 20 jäljellä. Hoitajan kanssa jutustelu säteisiin liittyen keskiviikkona.
  Hyvä, että sait lääkärin soittoajan, on sitten sulla varmempi fiilis, kun kuulet lääketieteellisen kannan asiaan. Ootko jo voidellut ihoa ?
  pirtsikka

  VastaaPoista
 4. Kiitos tee!
  Mehän olimme ihan vanhoja tuttuja. Kaikki. Tuo mielenosoitus rintasyöpää vastaan on paras määritelmä, sitä käytetään!

  Ja pikkujoulut, ehdottomasti. Ja ei lisätä sitä jos sanaa, kun kaikki tietää sen ilmankin:)

  VastaaPoista
 5. Kiitän Kitsune, Kiara, Pirtsikka ja Tiina :)

  Ihan ensimmäiseksi on pakko kertoa, että pojan pk-kaveri kutsui mua tänään kuningattareksi! Syy siihen oli se, että jostain syystä tytöt kutsuivat meidän poikaa prinssiksi ;)

  Pirtsikka, tuota samaa "Et ole sitten käynyt muutamaan sataan päivään näytillä" -noottia sain minäkin.. Ja ihoa on neuvottu rasvaamaan vasta sitten jos/kun on aihetta.

  Ja ihan tosiaan tuntui, että oltaisiin enemmänkin nähty eilisen porukan kesken, vanhoja tuttuja siis :)

  Tänään olisi ollut viides sädehoito ja kone onkin sitten kuulemma ollut koko päivän rikki - joten ensimmäinen peruminen tuli sitten tänään jo..

  VastaaPoista
 6. No eikö tässä nyt aika vanhoja - ei kun siis tuttuja jo olla? Tiedetään toistemme ihorasvakin ihan merkilleen!

  VastaaPoista
 7. Kyllähän tässä aika vanhoja - siis tuttuja ollaan juu ;) Ja ihan pelottaa mitä kaikkea Ärkoo onkaan saanut meistä selville ;D

  VastaaPoista
 8. Hahaa, vaihdanpas rasvamerkkiä. Mulla on tuossa vieressä 15 erilaista tuubia rasvaa ja kolme kylppärissä + kaksi jalkarasvaa. On vielä pari tuubia aurinkovoidetta +50. Pihkavoidetta ajattelin tehdä itse, vaikka sitäkin saa nykyään apteekista.

  VastaaPoista
 9. Hih, kiitokset perässä pitäjän seurasta Tee :)
  Taisit sinä enemminkin joutua raahaamaan minua kuin toisinpäin. Elävänä selvittiin tuostakin :) Huh...just ja just.
  Mä olen ihan varmasti pikkujoulujen suunnittelukomiteassa ykkösjäsenenä! Ei jätetä vain puheiksi :)
  ... mä kuulen vieläkin sen moottoripyöräpoliisin äänet tuolla takaraivossa: pitää kävellä rivakammin!!..apua

  VastaaPoista
 10. Siinäpäs onkin Ärkoolle vähän haastetta, kun nimeää Anittan voiteet ;)

  Sanna, on tääkin, kun melkein tuli hitaussakot meille.. Yhtä "reippaasti" raahauduttiin melkein kaikki neljä kilsaa =P

  VastaaPoista
 11. Ettekö te nuoret naiset yhtään huomanneet miten komea se poliisi oli. Ja miten iso ja kiiltävä moottoripyörä sillä oli. - Ai, käytetäänkö me muutakin kuin sinistä Bepanthenia?!?

  VastaaPoista
 12. Eihän ne nuoret mitään juomaa. Vanhan silmää sensijaan miellytti moinen komistus, kuski sekä pyörä. En vaan kehannut pyytää päästä tarakalle.

  VastaaPoista
 13. "Meillä nuorilla" on silmänruokaa kotona ;) Ja meillä käytetään myös Ceridal-suihketta. Tosin vielä en ole työmaata rasvaillut.

  VastaaPoista
 14. Ceridal, ceralan, erisan. Siinä tämän aamun make-upit. Kantapäät on vielä rasvaamatta.
  Ai, onkos sitä Bepanthenia eri väreissä.

  VastaaPoista