C50.82 Carcinoma mammae lobulare gradus III l.dx. pT3 (135 mm) N1 (3/15), ER 80-90%, PR 80%, MiB-1 30%, Her-2 +.

maanantai 9. elokuuta 2010

Eka oma porkkana syöty ;)

/
/
Eilen illalla piti päivittämäni blogia ja kirjoittamani sähköpostia, mutta ukonilma alkoikin ihan yhtäkkiä ja se jatkuva "murina" ja välke kesti toista tuntia.. Aikamoinen pamauskin kuului jostain ihan läheltä ja talokin välillä tutisi! Onneksi poitsu oli ehtinyt nukahtaa, eikä tiedä illan myrskystä mitään :) Tässä nyt ainakin parit kuvat.
/
Maissi olisi varmaan jo mun pituinen, jos olisi päässyt alkukesästä kunnon multiin. On ollut sellainen intiaanikesä, että jos ikuna, niin tänä kesänä olisi voinut tulla vaikka satoa..

Hassu pikku-porkkana oli poitsun sanoin "maailman makein" ja kaikki ne vähäiset kasvikset omasta puutarhasta on niiiin hyviä :) Tomaattia maistoin itsekkin ja oli kyllä oikeasti ihan uskomattoman makea! Samainen taimi notkuu raakileista ja kukkaakin pukkaa - vaikka kertaalleen jo karsin niitä nuppuja ison satsin pois. Itsekasvatetut tomaatin taimet on jykeviä (tosin tuuli on ne silti kaatanut kaikki samaan suuntaan) ja kukkivat nyt kaikki ensimmäistä kertaa. Siellä alla pikkuhiljaa kasvavat myös kaupan suippopaprikoista kerätyistä siemenistä lähteneet taimet. Ihan hauskaa puuhaa on näitä seurailla, vaikka satoa en lopulta juurikaan odota. Ehkä ensi kesänä sitten saan taimet vähän aikaisemmin multiin, kun se laatikko ja mullat on valmiina odottamassa.. Ehkä. Tai sitten on menossa jo uusi projekti...

8 kommenttia:

 1. Hei sehän kukkii tuo popkorni (eikös ne siemenet olleet tätä popcornilajiketta?) kohta! Ja porkkanakin näyttää aika vauhdikkaalta juuret pystyssä.
  Kasvatin viime kesänä kukkapenkissä kolmea perunaa ja tulos oli - ehkä 10 tosi pientä mukulaa. Varret oli komeat ja kukatkin, luulivat kai että pitää kilpailla kukkien kanssa ja unohtivat olevansa perunoita. Mutta ihme ja kumma, nyt siellä taas kasvaa potunvarsia, vaikka en ole yhtäkään istuttanut! Kukaan kuullut monivuotisista perunoista???
  Kiva kirjoittaa välillä muustakin, kun kaikki syöpäjutut niin taas ahistaa.

  VastaaPoista
 2. Juuh, ihan on paukkumaissinjyvistä kasvatettu ;) Aika hauska tuo sun pottusi - taisi jäädä sinne siemenperunat piiloon..?

  Tällästä hömppää tuli tänään vaan laitettua - illalla olisi ollut raskaampaa lastia.. Nyt on onneksi vähän hyviäkin uutisia, kun on pari lähisukulaista tavoitettu hyvissä voimissa ja ystävältä tuli viesti, että tyttö tuli ja kaikki vaikuttaisi olevan hyvin :) Jännitystä ja pelkoakin on siis ollut ilmassa suunnalla jos toisellakin..

  VastaaPoista
 3. Ihania värikkäitä kuvia ! Kiitos niistä ; ) Olet aikamoinen viherpeukalo !
  terveiset kasvohoidosta - meni hyvin ; )
  pirtsikka

  VastaaPoista
 4. Kiitän Pirtsikka :) Aika liikkiksiä nämä mun puutarhakuvat lähinnä on - puutarhaterapiaa.. Hyvä, ettei kosmetologi peljästyny ;D Mä olen naapurinpojan mielestä niin järkky näky, että ensimmäisellä kerralla meinasi seitsemänvuotiaalta tipahtaa alaleuka ja nyt juttelee mulle katsomatta mua päinkään - kun minä hävytön kuljen tälläsenä nöyhtäpäänä ympäriinsä... Päiväkodille mennessä painan kyllä lippiksen syvälle päähän ;)

  VastaaPoista
 5. Vau, omaa satoa ei mikään voita ! Kiva että poikasi näkee mistä kasvikset tulevat, ja tiedä millaisen puutarhakipinän saa evääksensä. Ihanaa puutarhaterapiaa.

  VastaaPoista
 6. Huu, jännä ilta ollu eilen siis. Puutarhakuvasi ovat ihanan rauhoittavia.

  VastaaPoista
 7. Vitsi - tuli heti aamusta hyvät naurut siitä naapurinpojasta ; )
  Meikkä yrittää kotona kerjätä kehuja siitä sun tästä ja kaikki vissiin näyttelee parhaansa mukaan "oot sä äiti ihan nätti" jne.
  no onneksi sentään kattovat päin ; )
  on tää niin tätä .......... tänään menen kuntosalille kuuntelemaan jumppaohjelman huivi päässä ; )
  pirtsikka

  VastaaPoista
 8. Tää kiittää Bettyy, Kiaraa ja Pirtsikkaa :) Nuo kaikki mahdolliset jännitykset tässä ikäänkuin "kulminoituivat" viikonloppuna..

  VastaaPoista