C50.82 Carcinoma mammae lobulare gradus III l.dx. pT3 (135 mm) N1 (3/15), ER 80-90%, PR 80%, MiB-1 30%, Her-2 +.

tiistai 10. elokuuta 2010

Omenasato..

...uhkaa jäädä heikoksi, vaikka niitä aluksi oli puussa todella hyvin.Valtavat määrät on tippuneet tän pitkän kuivuuden vuoksi maahan ja loput on rupisia tai valmiiksi syötyjä. Ampparitkin tuppaa aloittamaan jatkuvasti uusia omenoita :/ Olen aikaisemmin kyllä sietänyt amppareita ja ymmärtänyt niiden tarpeellisuuden puutarhassa - mutta nyt kyllä hiotaan sotasuunnitelmaa pesien torjumiseksi ensi keväänä..
16 kommenttia:

 1. Kääk - ei näin epäesteettisiä kuvia, please. Tuli heti se Kitsun kärpäsjuttu mieleen. Mutta kai amppareitakin johonkin tarvitaan - vai? En tiennytkään niiden tykkäävän omenoista, taas opittiin.

  VastaaPoista
 2. joo - eka kerta kun näen tollasta. jelpsistä ! amppareita siis joka paikassa YÄK !
  taas opittiin uutta ; )
  pirtsikka

  VastaaPoista
 3. Heips,
  Me kun tultiin mökiltä kaupunkiin niin koko nurmikko oli täysi omenanraakileita. Kuivuus ja myrskyt yhdessä olivat kaiketi tehneet sen, että omenat olivat pudonneet raakileina. no on puissakin vielä omppuja, ettei ihan ilman jäädä.
  Tylsä homma vaan oli noiden omppuraatojen keräys ennen ruohonleikkuuta.

  VastaaPoista
 4. Teillä ampparit, meillä tämä pohjoisuus.. aika harvoin ehdimme saada satoa puista, ennen kuin ensimmäinen hallayö vie vähän mansikkaa isommat hedelmämme. Mutta torilta saa, ja enemmänkin meikäläisen puutarha on sellainen esteetikon mielenmaisema. Puut on keväällä niin kauniita kukkiessaan..

  VastaaPoista
 5. Ja hei.. laskeskelin, että roosanauha-viikonloppuna vointini pitäisi olla sillä mallilla että voisin tulla kävelemään ja blogirehveille. Eiköhän pidetä se siis suunnitelmissa!

  VastaaPoista
 6. jaiks... eipä tee mieli omenoita noitten kuvien jälkeen, hih.
  Meillä omput on kirsikoitten kokoisia ja hirveän makuisia. Putoilevat maahan itsekseen ja sitten peurat tulevat ne syömään.

  VastaaPoista
 7. Meillä on mökillä sama tilanne, miinus ampparit, sentään.

  tiinalle pitää vielä kommentoida että olisipa upeaa jos pääset elokuun vikana viikonloppuna mukaan, nyt pitää kyllä itsekin järjestää itsensä ehdottomasti paikalle (toivottavasti kummitytön synttärit eivät sotke suunnitelmia)

  VastaaPoista
 8. Juu, nyt tuli kyllä laitettua aikas epäesteettistä matskua.. Peuroja kyllä katselisin paaljon mielummin omppujen kimpussa ;) Vaikka tuskin meidän pikkupihalle uskaltautuisin ollenkaan, jos niin isoja eläimiä näkyisi..

  Tosi kiva olis saada meidät kasaan Roosanauha-viikonloppuna :) Minä ainakin pidän sen varattuna "tissisisseille".

  VastaaPoista
 9. Heh noille tissisisseille:)
  Mukana olen, niin varmasti kuin sen pystyn lupaamaan. Olisi hienoa tavata.

  VastaaPoista
 10. Muumioita on meilläkin puissa : ) Ja maassa. Ja perennapenkissä. YÖks. Amppareita ei onneksi noin paljon.

  Tissisisseille YES ! Pallopää-tissisissit : )

  VastaaPoista
 11. Piuku tuota nimeä ehdotti tuolla aiemmin - ja kyllähän me kaikki voidaan olla tissisissejä, vaikka olis vielä ihan omat silpomattomat tissit ;) Kaikkihan ei ole kuitenkaan pallopäitäkään.. Tosin voitaisiin tietysti tehdä uudet pallopäät kävelyä varten kaikille..? Niistä tulis vaan "hiukan" simppelimmät versiot kuin ne vappuboltsit, että niitä voisi jossain tikun nokassa kuljetella. Ei ainakaan maihareita tai omia silmälaseja viitsis..

  VastaaPoista
 12. Kiva kun kävit kuittaamassa, Tee!
  Tissisissit, aika hyvä, vaikka sissin arvoa en taida näillä taistelunäytöillä vielä ansaita. Roosassa mukana kuitenkin.

  VastaaPoista
 13. Tää pallopää ilmottautuu mukaan myöskin. Jos vaikka saisi sitten vaaleapunaisen lippiksen :) :) :)
  Olisi niin ihanaa nähdä teitä kaikkia!!!!!

  ...vaikka en ookaan tissisissi...

  VastaaPoista
 14. Hetken haaveilin liittyväni mukaan seurueeseen, mutta sitten muistin, että meillä on ihan toisenlaiset treffit (reissua pukkaa, isommalla porukalla) sinä viikonloppuna. Koska perhe joutui kesän oleileen kotona "liikkumattomana", pistän perheen edelle ja lähden oman porukan reissuun. Hengessä olen kuitenkin mukana teidänkin kanssanne.

  VastaaPoista
 15. voi itku ! meidän pitäis mennä elokuun vimppa viikonlopulla veneellä utösen miehen meriporukalla, jos kelit sallii eli säävarauksella ja veneen "kuntovarauksella" olen mukana.
  pirtsikka

  VastaaPoista
 16. Kiitokset kommenteista :) Olis kyllä kiva nähdä kaikki blogiystävät livenä - mutta ehkä joku toinen kerta sitten.

  VastaaPoista