C50.82 Carcinoma mammae lobulare gradus III l.dx. pT3 (135 mm) N1 (3/15), ER 80-90%, PR 80%, MiB-1 30%, Her-2 +.

keskiviikko 7. heinäkuuta 2010

Voi ihku!

Tänään kun vein pojan päiväkotiin ja olin pois lähdössä, niin poitsu ilahdutti mua tulemalla perässäni tuulikaappiin kertomaan, että rakastaa mua ja halusi pusun ja halin ♥ Eikä siinä vielä kaikki; Siinä vieressä oli alle kaksivuotias suloinen tyttö, joka sanoi "pusu" tai ehkä "putu" ja tuli luokseni kädet levällään. Eihän siitä voi kukaan pahastua, jos halaan ja suukotan kevyesti poskelle, eihän..? Eikä siinä vielä kaikki - tehtiinpä vielä toinen kierros; ensin meidän poika ja sitten tämä söpö pikkuneiti ;) Ai että tuli hyvä mieli :)
/
Eilen meillä oli kiva vapaapäivä, kun saatiin seuraksi ystävä ja hänen kuusivuotias poikansa. Koko päivä vietettiin yhdessä ja käytiin muun muassa Kaivopuiston rannassa syömässä jätskit. Illalla kotona poika sanoi, että "kiitos tästä päivästä!" ♥

Kotimatkalla, metroa odotellessa alkoi poika puhua, että haluaisi päästä katsomaan, miten sitä rintasyöpää oikein hoidetaan. Perjantaina ajattelin olla rohkea ja ottaa pojan mukaani osastolle. Pitäisiköhän asiaa vielä kysellä hoitajilta etukäteen..? Ainakin yksi uusi Aku Ankan taskukirja on matkaan varattava, että pysyy jonkun aikaa paikallaan...

12 kommenttia:

 1. voi kuinka ihana pikkupoika sulla on - suloista vilpitöntä rakkautta
  ONNITTELUT siitä ; )
  pirtsikka

  VastaaPoista
 2. Ihana poika sinulla.

  Perjantaista: onko sinulla ketään aikuista, joka voi hakea pojan pois, jos tuntuu, että aika käy pitkäksi? Tai no, ehkä ei kuitenkaan, minä voisin kuvitella, että oman esikoisen olisin voinut ottaa mukaani suurin piirtein minne vain - ja voisin vieläkin - ja selvitty olisi. Mutta tuo kuopus, se onkin sitten eri asia. :D Tarvis jonkin backup-plänin anyway.

  VastaaPoista
 3. Voi kun suloista <3 Aivan ihanaa ja liikuttavaa. Tulee tippa silmään tuosta 'kiitos tästä päivästä'. Kymmenen pistettä sinulle pojan kasvatuksesta !

  VastaaPoista
 4. Kiitokset pirtsikka, Kiara ja betty :) On tuo kyllä ihana ♥ Mutta kasvatusmetodejani en kyllä kehtaa kehua.. Ne on vähintäänkin kyseenalaisia ja ollaankin pojan kanssa päiväkodissa varmasti tunnetumpia taisteluparina...

  Bäckup-pläniksi on kassissa uusi paksu Akkarin taskukirja ja kun vielä otan paperia ja kyniä, niin voi olla, ettei koko osasto ole sekaisin.. Ja jos Kitsune vielä tulisi meitä moikkaamaan, niin olisi jo aika mukavasti ohjelmaa ;)

  VastaaPoista
 5. Ou nou. Halaaminen on maailman parasta <3
  ihanaa muuten, että olet jo paremmassa kunnossakin!!

  VastaaPoista
 6. Liikuttavaa. Myös se parivuotias. :)

  Tulen totta kai morjestamaan kun aikataulutkin kävi näköjään hyvin yksiin, palaillaan asiaan.

  Itsellä jäi ajatuksen asteelle se että olisin joskus ottanut pojan mukaan, tai lähinnä olisi järjestetty niin että mies ja poika olisivat vaikka tulleet mua sairaalasta hakemaan tiputuksen päätteeksi. Varmasti hyvä ajatus, ja olen muutaman kerran lapsia nähnytkin siellä mukana.

  VastaaPoista
 7. Hyvin kasvatettu lapsi sinulla! Eikä tarvitse yhtään vähätellä, kyllä ne empatiataidot vanhemmilta tulevat. Hyvää (tai no... kohtuullista) hoitopäivää huomiseksi! Kiva, jos saat Kitsusta seuraa ja eiköhän noin fiksu nuorimies siellä myös pärjää.

  VastaaPoista
 8. Kiitokset Sanna, Kitsu ja Ärkoo :)

  Kiva nähdä pitkästä aikaa Kitsunea :) Vaikea uskoa, että se huominen tiputus pitäisi nyt vielä siirtää, mutta yritän soitella sinne osastolle ennen lähtöä, ellei sieltäpäin kuulu mitään aamusta.

  Olen vihdoinkin onnistunut vähentämään koneella kököttämistä ja lisäämään ulkoilua ;) Tänään siis ensimmäistä kertaa koneella.

  VastaaPoista
 9. Tee; vaikka lapsen kanssa taistelee, niin tärkeintä on, että lapsi myös tietää, että häntä rakastetaan! Ja toisaalta, kun lapsi tietää ja luottaa siihen, että häntä rakastetaan, uskaltaa hän myös olla hankala ja tapella vastaan. Kyllä mä tuon esikon ja kolmosen kanssa otan yhteen varmasti päivittäin, ja välillä oikein kovastikin. Mutta vastapainoksi sitten halitaan ja pusitaan, ja esikosta tulee hyvin esiin se, että kuitenkin pohjattomasti luottaa minuun, ja uskaltaa kertoa mitätahansa... Kyllä sä poikas kanssa oikein toimit! <3

  VastaaPoista
 10. Kiitos Heidi :) "..vastapainoksi sitten halitaan ja pusitaan" - näin meilläkin onneksi :)

  Kitsunelle kiitokset visiitistä tänään :) Oli juuri siedettävän pituinen reissu poitsulle, kun alkoi meno juuri ennen lähtöä yltyä.. Ja kuulemma ihan kivaa oli ;)

  VastaaPoista
 11. Ihana pikkumies, kun pohtii kovasti. Perjantaina osastolla puhutiin monen mamman kanssa cef-kuurista ja sen haittavaikutuksista. Rankka kuuri mutta kuten akat nauroi ''tapaa syövän mutta ei naista''

  Mä oon miettinyt kans sitä, että onneks toi nappula on riittävän pieni vielä, ettei tajua mitä asioita äidiltä leikellään, vois pienelle tulla muuten paniikinpoikanen. Toistaiseksi pärjätään vaan puukolla, mutta totuus tulee patologin suusta!

  Aurinkoista eloa sinne ja paljon ihanien pienten suukkosia!

  VastaaPoista
 12. Kiitos Piuku :) Toivottavasti tuo puukotus riittää sulle! Aurinkoista eloa ja ihania suukkoja sinne myös!

  VastaaPoista