C50.82 Carcinoma mammae lobulare gradus III l.dx. pT3 (135 mm) N1 (3/15), ER 80-90%, PR 80%, MiB-1 30%, Her-2 +.

sunnuntai 18. heinäkuuta 2010

Pattipäivät ja käsikipua


/
Nyt on olo siis muuten ihan hyvä, mutta tämä ainokainen piikkikäsi on nyt vaivannut pari päivää. Ja näppyläpäivät ovat täällä taas. Onneksi paisetauti ei ole enää yhtä hurja kuin ensimmäisellä kerralla.. Pitää kai soitella vaikka osastolle ja kysellä tästä kädestä. Illalla lampun valossa näyttäisi, että siinä olisi käsivarren päällä "sisäsyrjässä", kipuilevassa kohdassa punoittava pitkulainen alue. Onkohan kenelläkään kokemusta moisesta..? Ensin ajattelin, että ne kovettuvat ja vetäytyvät suonet siellä kipuilevat, mutta viittaisiko tuo nyt kuitenkin jonkinlaiseen tulehdukseen..? Avoterveydenhuoltoon on turha edes yrittää ennen seuraavaa tiputusta... Ja silloin käden on syytä olla jo kunnossa.


Niinkuin jo tiedättekin, mulla on ihana mies ja ihana poika tietenkin ♥ Niin he vaan molemmat urheasti pussaavat tälläistä paisetautista, pulleaa tissipuolta sänkipäätä julkisesti ;) Poika tosin vähän innostui tänään aiheesta elämä ilman äitiä ja tuumasi, että jos mua ei enää olisi, niin voisivat iskän kanssa tehdä ihan mitä haluavat.. Että aika tiukka äiti, kun ei suostuisi edes teoriassa rakennuttamaan taloa "tyyliin avaruusaihe ja Mario-pelit"... Tästäpä tulikin mieleeni tapaus pikkusiskoni joskus viisivuotiaana. Hänen isoäitinsä oli juuri kuollut ja asiaa oli väännetty suorastaan ihanaksi; nyt on hänellä siellä hyvä olla jne. Ja niinpä sisko täräytti silmät kirkkaina mulle, että "kuolisit säkin, niin saisin sun huoneen!" Asia ratkesi vähän myöhemmin toisella tapaa ;)
/
Muoks: Kuvassa kuusvee vesipetomme sukeltelee kotipihan altaassa.

10 kommenttia:

 1. Peukut ylös miehelle ja pojalle, peukut alas muille aiheille. Keskarille en löytänyt käyttöä tekstistäsi vieläkään. Poreileva vesi näyttää oikealta elementiltä näille keleille. Onko tukka jo noin pitkä!?

  VastaaPoista
 2. Kuvastapa jäikin kokonaan pois kuvateksti ja tukka on siis perheen pisin, eli poitsun ;) Oma tukkani on parimillinen ja nyt on ripsiäkin vasta alkanut lähteä runsaammin. Taitaa olla vielä se vähäkarvaisin vaihe edessä..

  VastaaPoista
 3. Kivoja kesäkuvia ; ) Sain perjantaina puhelinsoiton sairaalasta: Leukosyytit 0,63 - ei myrkkyä maanantai-aamuna, vaan ma-aamulla uusix verikokeelle. Lääkäriaika siirtyi klo 13.30 ja soitan hoitajille 11-12.00 kysyäkseni saanko sitä myrkkyä. Eka kerta meikällä, kun leukkarit alhaalla. Onneksi oltiin viikonloppu veneellä ; )
  Mites sun patti ? Onko jo parempi ? Mulla ei ole ollut patteja, mutta nyt alkaa jo verisuonet olla kovilla, kirjaimellisesti kuulemma kovia ja karkaavia.
  pirtsikka

  VastaaPoista
 4. Vesipedoille on ollut nyt hyvät kelit. Mun 2-vee vesipetoa ei meinaa saada vedestä pois, jos sinne päästää.

  Kysyitkö siitä kädestä? Kuulostaa, että vois olla tulehtunut/ärtynyt tipasta.

  VastaaPoista
 5. Mulla katkes kerran joku pikkusuoni tippakädestä, ja siihen nousi 'möhkäle'. Pelästyin ja soitin polille, mutta oli kuulemma vaaratonta. Mitäs sulle sanottiin ?

  Ihana mies ja ihana poika, sinulla on ihanat aarteet tukena kun maailma vähän nyt murjoo.

  VastaaPoista
 6. Kiitokset Pirtsikka, Adelhaid ja Betty :)

  Käsihomma siirtyi huomiselle, kun lähdimme poitsun suuhygienistireissun jälkeen uudelle Lintsireissulle tänään.. Huvit ensin ;)

  "Patteja" on itseasiassa taas kasvoissa ja niskassa - ja tämä käsi vain ehkä hieman punottaa, vaikea sanoa johtuuko vaivasta vai ihan auringosta.. Kipu on sellaista, ettei oikein kärsi suoristaa käsivartta, eikä myöskään "väännellä" sitä, kuten olen käsijumpassani ennen tehnyt. Kipu ei siis ole jatkuvaa, jos käsi on "tilaan nähden mukavassa asennossa".

  Pirtsikalle peukkuja leukkareiden nousuun! Täällä myös alkaa jo verisuonet olla kirjaimellisesti kovia ja karkaavia.

  Onneksi mulla on tuo ihana mies ja ihana poika ♥

  VastaaPoista
 7. BLOGITREFFIT?
  Papasta ei mihinkään. Lopettaneet tai jotain. Soitin.
  Tässä linkki: http://www.maya.fi/info.php
  Tein alustavan varauksen ma 26.7. klo 19 alkaen 5 - 10:lle. Paikka on helppo ja ok., olen käynyt pari vuotta sitten syömässä siellä. Keittiö on auki klo 23 asti.
  Haluavat vahvistuksen hlömäärään, joten HALOO rouvat, jos paikka kelpaa niin ilmoittakaa mulle.

  VastaaPoista
 8. Sopii minulle ja sijaintihan on vallan mainio junailijoille ;)

  VastaaPoista
 9. Myöhässä täällä kirjoittelen, mutta tuo käsivaiva kuulostaa ihan samalta mitä mulla oli vasemmassa kädessä alkukesästä, vaikka se ei tullut heti tiputuksen jälkeen - tukkeutunut ja arpeutunut verisuoni se kuulemma oli, kun sitä kävin näyttämässä ja sitten oli hölmö olo. Miten käsi nyt jakselee?

  VastaaPoista
 10. Kitsune - taitaa olla sama homma täällä ton käden kanssa. Syöpikselle olisin mennyt sitä näyttämään - mutta en Malmille.. Käsi on nyt jo toimintakuntoinen, eikä enää juuri edes kipuile :) Aluksi en saanut sitä kivulta suoristettua ja kaikki vääntöliikkeet teki kans tosi kipeetä. Kipu hellitti sopivassa asennossa, eli ei ollut jatkuvaa. Eiköhän se tästä.

  VastaaPoista