C50.82 Carcinoma mammae lobulare gradus III l.dx. pT3 (135 mm) N1 (3/15), ER 80-90%, PR 80%, MiB-1 30%, Her-2 +.

perjantai 16. heinäkuuta 2010

Blogitreffejä 26.7. odotellessa..

/
Tässä vaihteeksi kuusivuotiaan ottamaa kuvamatskua. Aika suloisia kuvia tytöstä, eikö..?
/
Tänä aamuna kahvi tuoksui ja maistui jo ihan normaaliin tapaan - ja kakkonen tulee jo lyhyemmällä ponnistusajalla kuin poika syntyi :)
/
Eilen ei sitten vielä käytykään Suomenlinnassa asti, vaan päädyttiin viileään leffateatteriin katsomaan "Shrek ja ikuinen onni". Ja sen jälkeen jo satoikin ihan kunnolla. Uudesta elokuvasta sai poitsu taas itselleen uuden roolihahmon - "Tittelintuure". (Harkitsen muuten mum.. siis HUS-sopimusperuukin lahjoittamista Tittelintuuren tarpeisiin.. ) Suomenlinna ja Lintsi jätetään ensiviikkoon kun viikonloppuna ei lomalaisten niihin kannata tunkea.
/
Mahdollisimman mukavaa loppuviikkoa kaikille!

13 kommenttia:

 1. Mitäh!? Mitkä blogiterehvit? Voi eiiiiiii. Miks mun pitää olla reissussa just sillon!? Nyyh, oikeasti iso nyyh! Pöh. Mmmrrrrr.
  Ihania kuvia :)

  VastaaPoista
 2. Jossakin satukirjassa oli Tittelintuure, nimi on jäänyt mieleen. 6-vuotiaasta tulee valokuvaaja isona !

  Ja tääkin ihmettelis että mitkä blogirehvit? Jotakin TAAS mennyt ohi.

  VastaaPoista
 3. Kauniita kuvia.

  Mekin katsoimme uusimman Shrekin. Meillä Kissa on edelleen suosikki.

  Blogitreffit? Onks ne jotkin avoimet kaikille, vai teidän oma juttu? Heh, vaikka minä oon siis "ihan" täällä pohjoisessa, emmä ois päässy kuitenkaan. "Teidän" sanoin. Minä pidän siis itseäni outsiderina, ja niinhän minä kyllä olenkin.

  VastaaPoista
 4. KOskamissäjamoneltamunpitääollakysyhän?!

  :P

  VastaaPoista
 5. Meitä ei oo varmaan ees kutsuttu :( hih... vitsailen, mutta toden totta, että ihan ohi on mennyt.. tai sit ne on Tepan ihan omat trehvit :)

  VastaaPoista
 6. Joko teiltä on mennyt jotain ohi - tai sitten minä olen ymmärtänyt kaiken väärin.. Mutta Tiinaa odottelen taas kaupunkiin silloin ;) Päivästä on ollut puhetta kommenttien lomassa, mutta kellonaika ja paikka ovat vielä auki.

  Mies tiesikin tuon Tittelintuuren olevan vanha satuhenkilö ja pitänee yrittää kirjastosta kysellä kirjaa, jossa tämä tapaus seikkailee.

  VastaaPoista
 7. Tiinan kommenteissa voitais pitää huutoäänestystä paikasta - kellonaika alkaa jo hahmottua ;)

  VastaaPoista
 8. Meidänkin olisi tarkoitus mennä Shrekiä katsomaan, jos vaikka ensi viikolla saisi aikaiseksi :) Hyvää viikonloppua!

  Anu

  VastaaPoista
 9. Kiitos Anu :) Mukavaa viikonloppua teille myös!

  VastaaPoista
 10. ''- ja kakkonen tulee jo lyhyemmällä ponnistusajalla kuin poika syntyi :)''

  Voi elämä, mie kikattelin tälle taas kerran. Niin totta ihan varmasti, mutta harvapa se tajuaa miten vaikeaa tietyt asiat voi vaan olla aina välistä - millon mistäkin syystä. seuraavaks toivotaan että tulloo ihan luikahtaen, eikös jeh?

  VastaaPoista
 11. Elämä voittaa, jos kahvi jo maistuu!
  Kiaralle pakko sanoa; et ole autsaideri vaikka asuisit missä, mukaan vain jos pääset. "Oulun Tiina" ehdotti tapaamista, kun sattuu kulkemaan Hesan ohi 26.7. Miten olisi Papa Giovanni?

  VastaaPoista
 12. Kiitän Piuku ja Ärkoo :)

  Piuku - tuo ummetus pääsi yllättämään jo toisen kerran.. En nimittäin uskaltanut syödä liikaa kuivattuja luumuja - eikä niitä sitten todellakaan tullut syötyä liikaa... Luikahdus on kiva, kunhan ehtii pytylle ensin ;)

  Kiara, et todellakaan ole outsideri - vahinko, että olet niin kaukana. Mutta jos pääsisit tulemaan, niin olisi kyllä kiva sua tavata :)

  Ärkoo, Papa Giovanni kuulostaa hyvältä - kysytään Tiinalta. Laitan kyselyn sinne ;)
  http://www.spaghetteria.fi/?id=244

  VastaaPoista
 13. Mulla oli suurisuuntaiset suunnitelmat kesän alussa vielä, että oikeasti suuntaisimme sinne etelään ja voisin ehkä tavata jonkun jopa livenäkin. Mutta sattuman saneleman jäimme jumiin tänne peräkyläämme viettämään kesää paikallaan. Itse asiassa täysin uusi juttu mulle... En ikuna ole ollut reissaamatta lomallani.

  Mutta seuraavat Oulun treffit yritän osata asettaa kalenteriini ;)

  VastaaPoista