C50.82 Carcinoma mammae lobulare gradus III l.dx. pT3 (135 mm) N1 (3/15), ER 80-90%, PR 80%, MiB-1 30%, Her-2 +.

lauantai 24. heinäkuuta 2010

Roosa nauha -kävely 29. elokuuta 2010

/
klo 12:00 - 15:00 Helsinki, Senaatintori. Ketkä kaikki olisivat lähdössä omalla pikku-ryhmällä matkaan..?
/
Alla olisi Ärkoolle maissia ;) Edessä näkyy myöhäisimmät tomaatin minitaimet, takana vähän isommat. Ruohonjuuresta hommatussa roikaleessa alkavat ensimmäiset tomaatit punertaa ja lisää raakileita ja kukkia pukkaa. Uusi koekasvimme on terassilla "metsästävä" kärpäsloukku ;)
//
http://www.avonfi.com/PRSuite/bcc_walk_2010.page

http://www.cancer.fi/roosanauha/ajankohtaista/?x34973690=51393877

14 kommenttia:

 1. Oi, sulla on on jo tomskuja tulossa! Mulla on ekat alkanut vasta kukkia. Oli kyllä tosi huonoja taimia tänä vuonna. Maaliskuun puolivälissä laitoin, ja ulossiirrettäessä oli vielä onnettomia rimpuloita... No, jos niihin jotain tulisi. Viime syksynä ehti pakkanen ensin.

  VastaaPoista
 2. Maissi onkin päässyt jo isompaan peltoon, kiitos kuvasta! Satoa odotellessa. Tuo kärpäsloukku onkin hauska lätkän korvike - toimiiko?
  Tietysti mukaan kävelemään, seuran takia. Pinkin syöpäkuvan tarjoilu vähän tökkii, kun kaikki tiedetään totuuden olevan ihan toisenlainen. Mutta antaa mennä, onhan ne sairaaloiden pinkit pyjaman lörppänät ainakin totta.
  Pitäisi keksiä "pikku-ryhmälle" iso ja äkänen nimi; odotellaan reissaavia lomalaisia aivoriiheen. Eiks?

  VastaaPoista
 3. Lähtee kans mukaan! Aivan loistavaa. Nimi mietintään!
  Kävely tekee aina terää, mutta seuran takiahan sinne.. Jätetään se pinkki rekvisiitta vähemmälle huomiolle.
  Meillä tuon sadon kanssa on vähän niin ja näin, kun peltonen meni paikkailemaan kylvöjäni keväällä, mutta toisaalta nyt on sadonkorjaajakin pois pelistä. Käsi on ainakin tutkimuksiin saakka kantositeessä ja käyttökiellossa. Ja kun olis ne ikkunatkin pesemättä..

  VastaaPoista
 4. Jes, määkin tuun näillä näkymin ! Pieni varaus, mutta niinhän meillä kaikilla aina. Olisi kyllä niin ihana tavata teitä livenä !!!

  VastaaPoista
 5. Kiitän kommenteista Heidi, Ärkoo, Tiina ja Betty :)

  Tuo kirsikkatomaatteja tuottava tomsku on siis isona roikaleena hankittu Ruohonjuuresta - omista osa ehkä ehtii jotain vielä tuottaakkin (ainakin jos helteet jatkuvat syksyyn asti), vaikkei vielä kukikkaan - osa jäi ihan minikokoisiksi, kuten kuvasta näkyy. Jäi se ruukuttaminen roikkumaan niin pitkäksi aikaa. Ehkä ensi vuonna sitten.. Nyt on tosiaan saatu se ryytilaatikkokin vihdoin kasattua - parempi myöhään...

  Enpä osaa sanoa, ovatko kärpäset jääneet liiemmin loukkuun. Yksi noista tötsistä oli kiinni ja aukesi uudelleen, ja ihan pieniä banaanikärpäsiä näkyy tötsien pinnassa. Aika hauska kasvi kuitenkin ja lihansyöjäkasvihan innoittaa poitsua piirtelemään ja mielikuvittelemaan ;)

  Olis kyllä hienoa saada rinki kasaan! Mehän voitaisiin erottua vaikka tummanpunaisin värein - tai mustissa vaatteissa, niitä kun itseltäni kyllä löytyisi.. Nimi mietintään juuh.

  VastaaPoista
 6. Oon tulossa mukaan!!! Marssille otetaan ystäväni, ''toisrintainen'', n. vuosi sitten leikattu!
  mars mars!

  Hieno tuo kärpäsloukku, vau!!!

  VastaaPoista
 7. Kovasti tekisi mieleni mukaan, mutta erittäin epävarmojen tulevaissuudensuunnitelmien takia en voi mitään suunnitella viikkoa pidemmälle ajalle.

  VastaaPoista
 8. Torilla voi tavata, vaikka ei jaksaisi kävelläkään. Pieni varaus kaikilla, niinkuin Bettykin jo sanoi.

  VastaaPoista
 9. Kiva Piuku :) Ja toivottavasti Adelhaid pääsee mukaan! Pieni varaus kaikilla tosiaan. Tuon varauksen muistaa yleensä mainita silloin kun itsellä on tiputusviikko tai on kyse lupauksesta lapselle.. Meillä on poitsu jopa oppinut jo pyytäessään asioita luettelemaan pienen listan asioita tyyliin jos ei tulla kipeiksi eikä sada kiukkusia mummoja...

  VastaaPoista
 10. Totta kai tulossa mukaan. Sillä pienellä varauksella.

  VastaaPoista
 11. En enää muista edes kirjoittaa/ajatella tuota "pienellä varauksella"-juttua, vaikka niinhän se on. Että vaikka olis laukku pakattu ja tiletti ostettu, kyyti lähdössä kentälle jne..niin silloinkin voi näköjään tapahtua se pieni varaus:) Että pienellä varauksella siis minäkin..mutta innoissani, yhtä kaikki!

  VastaaPoista
 12. Nyt mä kekkasin, me ollaan Tissisissejä :D

  VastaaPoista