C50.82 Carcinoma mammae lobulare gradus III l.dx. pT3 (135 mm) N1 (3/15), ER 80-90%, PR 80%, MiB-1 30%, Her-2 +.

torstai 22. heinäkuuta 2010

Blogitapaaminen siirtyy

Blogitapaaminen on nyt siis siirretty hamaan tulevaisuuteen. Tsempit teille, jotka juuri nyt olette kipeinä, näette varjoja ja tuette läheisiä! Aika monella on juuri nyt pelkopeikkoja mielessä :( Myös eräs ystävä on ei_niin_ruusuisine odotuksineen ollut jatkuvasti mielessä ♥

Oma käteni alkoi kummasti parantua kun Syöpiksen hoitaja neuvoi lähtemään Malmin sairaalan terveyskeskuspäivystykseen ;) En oikein ymmärrä mitä siellä tekisin, jos vaiva kuitenkin todennäköisesti johtuu sytostaateista..? Jos kuume olisi noussut, niin toki olisin taas lähtenyt Meilahteen. Ja tälläkertaa heti..

Maanantai meni yötämyöden Linnanmäen reissulla, jolla mukana oli 12-vuotias serkkupoika, jonka vielä saatoimme kotiin julkisilla ja kävellen as usual. Kyllä oli meidän poika innoissaan kun sai mennä aika huimiin laitteisiin ilman isää ja äitiä! Se oli varmasti ihan kaikkein parasta koko reissussa - olla ISO poika ;) Toinen perhelomaviikko on jo lopuillaan. Ja ihan lomaillessa nämä pari viikkoa on menneetkin. Tosin CEF:fin jälkeen oli muutama päivä, jotka kyllä tuntuivat ihan oikealta sairaslomalta. Mutta paljon olisi rästihommia, jotka on ollut tarkoitus tehdä viimeistään lomalla.. Jos jotain onkin tehty, niin ne on sitten kaikki ihan jotain muuta kuin ne tärkeät työt listallani... Ja ensi viikolla onkin sitten se (toivottavasti!) viimeinen CEF, joten niitä sairaspäiviäkin tälle perhelomalle kyllä kertyy.

11 kommenttia:

 1. Kiitos tsempeistä! Tämä tauti pitää niin varuillaan, että fyysisen kivun lisäksi on oireiden ilmetessä podettava aina psyykkistä tuskaa.. Se tekee tästä vielä kipeämpää! Ei siirretä tapaamista kuitenkaan ihan hamaan tulevaisuuteen.. mielessä on jo viritelmiä. Esim roosa-nauha-kävely 29.8 olisi oiva treffihetki. Ja muitakin hyviä päiviä on mielessä, niitäkin ajatellessa pidän aaveajatukset loitolla.

  Mukavaa perheloman jatkoa teille! Teillä kuulostaa olevan todellinen lomafiilis. Loppujen lopuksi ilo syntyy aika pienestä, ja lapselle voi jäädä vaatimattomiltakin kuulostavat jutut mieleen ja tärkeimmiksi kokemuksiksi. Meillä muistellaan vieläkin kissanpennun silitystä parin vuoden takaa..

  VastaaPoista
 2. Syöpiksen hoitajasta täälläkin mielenkiintoisia kokemuksia - jos saa puhelun läpi, mutta onneksi omakin pää vielä vähän pelittää.
  Mitenkäs ne meidän popcornit voi?

  VastaaPoista
 3. Kiva että käsi päätti ruveta parantumaan !
  Lintsi-reissu kuulosti superkivalta, ja ainakaan ette olleet nyt laskemassa Lintsin kävijälukuja, kun otitte sukulaisiakin mukaan, nimittäin eilen sanottiin uutisissa, että kävijämäärä vähentynyt - 15 %.

  Tapaaminen olis tosi kiva juttu, katsoin heti että 29.8. olis vielä sunnuntaikin, pietään mielessä. Ne ilotulitusjutut olis kanssa kiinnostavia.

  VastaaPoista
 4. Onneksi en varannut junalippuja maanantaile. Paranemista kaikille osapuolille!

  VastaaPoista
 5. Kiitokset Tiina, Ärkoo, Betty ja Kiara :)

  Pitäisi vissiin ilmoittautua tuohon Roosanauha-kävelyyn. Onko teillä muilla jo omat ryhmät sinne ilmoitettuna..?

  Kyllä se psyykkinen puoli on kuitenkin ollut se rankin tällä matkalla ja voin hyvin kuvitella, että kun hoitoputki on ohi ja käyntejä harvakseen - lääkärikäyntejä ei ehkä enää ollenkaan, niin olo on aika orpo jos/kun joku asia alkaa vaivaamaan.

  Maissit ei näytä enää kovin hyvältä, mutta ehkä kuvaan ne tässä vielä jokupäivä..

  Lintsillä oli kiva päivä ja poitsu kyllä nautti "ISOhupi"-menosta täysillä ;)

  VastaaPoista
 6. Ai en tiennytkään, että siihen Roosakävelyyn piti ilmoittautua. Tuli porukat Oulusta ja oli vähän näytön paikka, että ei hesalaisiakaan sade estä. Kävelin vaan, eikä kukaan ilmoittautumista kysellyt, ei edes lahjakassin jakaja! Saatiin vielä siniset ilmapallotkin silakkamarkkinapojilta.
  Jos tämä blogirinki alkaa omaksi ryhmäkseen, niin mä haluun kans mukaan kävelemään. (Ja kaikkihan tunnistamme toisemme siitä pinkistä lippiksestä, eikö vain Tiina?)

  VastaaPoista
 7. Juu muakin kiinnostaisi blogilaisten rinki, en oo ennen ollut tällä kävelyllä, mutta "tuttujen" kanssa juttu kiinnostaisi ja voisin harkita hyppääväni junaan. Kuukletin tällasta tietoa:

  "Tilimaksu tulee suorittaa viimeistään 23.8.2010. Avon & Roosa nauha -kävelyn ranneke tulee ottaa mukaan kävelylle, sitä vastaan jokainen osallistuja saa kävelyn päätteeksi lahjakassin. Kaikki osallistujat osallistuvat myös tuotepalkintoarvontaan "

  VastaaPoista
 8. Ollaan oma tiimimme, jes! Olen ajatellut tulla ihan itsekseni täältä pohjoisesta, mutta pe-la on suunnitelmissa tapaaminen eteläpohjanmaalle (en hokannut että tämä onkin tänä vuonna kuukautta aiemmin!), mutta se saadaan varmaan junailtua niin, että ehdin hyvin la-illaksi helsinkiin. JA sunnuntaina sitten kävelemään.

  Sitä ennen parantelen tämän käteni ja ajan möröt tiehensä..

  Ei muuten olla ennakkoilmottauduttu mekään, vasta paikan päällä sitten maksettiin se parikymppiä.

  VastaaPoista
 9. http://www.avonfi.com/PRSuite/bcc_walk_2010.page

  Kyllä minäkin lähden kävelemään (onneksi ei ole juoksu!), jos tällä tiimillä lähdetään :) Ja Tiina on tervetullut yöpymään meillä ellei ole jo valmiiksi mietittyä kyläpaikkaa täällä..?

  Olen saanut kyllä postia tuosta kävelystä, kun yrittävät kerätä ISOA ryhmää - mutta mielummin lähtisin tällä pikku-ryhmällä ;)

  VastaaPoista
 10. jes - hienoa !
  meikkä myös kiinnostunut pikku-ryhmästä : ) Olis tosi kiva nähdä irl:nä.
  alan nousta "suosta" ... annoin itseni levätä, levätä ja levätä... nyt rupee pelittämään pikku hiljaa.
  pirtsikka

  VastaaPoista
 11. Kiva Pirtsikka, olis tosi kiva saada sutkin mukaan :) Hyvä, että alat toipua vikasta myrkytyksestä :) Luin myös Kitsunen blogista, että luustokarttasi oli metastaaseista puhdas - hienoa!

  VastaaPoista