C50.82 Carcinoma mammae lobulare gradus III l.dx. pT3 (135 mm) N1 (3/15), ER 80-90%, PR 80%, MiB-1 30%, Her-2 +.

tiistai 13. heinäkuuta 2010

Kastelujärjestelmää

Erityisesti Sannalle lupaamani kuvat ;) Vanha hyvä konsti on siis täysi vesipullo iskettynä multaan ja löysinpä varastoistani myös pari parvekkeelle ihan samaan tarkoitukseen ostamaani muovihärveliä "keramiikkajalalla".

13 kommenttia:

 1. Hieno kastelujärjestelmä - otanpa käyttöön orvokkitarhaani ; )
  Huh sentään meikän luita - lupasin itelleni olla ajattelematta niitä yhtään, mutta nyt tietty kolottaa joka paikasta niin penteleesti ja paniikinomaista surffailua olen netissä harrastanut. Pirskatti sentään tätä ... onneksi pääsen sinne veneilykeikalle - tekee hyvää meikälle.
  Noi sun kuvat olivat IHANAN VÄRIKKÄITÄ !
  pirtsikka

  VastaaPoista
 2. Kiitos :) Pidän sulle peukkuja! Odotus on rankkaa :P

  VastaaPoista
 3. No en olis arvannut mikä tuo sininen on ! Olisin hävinnyt kaikki arvauskilpailut. Hieno kastelujärjestelmä ! Mä joskus kokeilin sellasta, että isoon muovipulloon alaosaan pari reikää. Käy sellaseen yksittäiskkasteluun, kun joku kasvi on oikein rutikuiva eikä vesi meinaa imeytyä, vesi suihkuaa sitten pikkuhiljaa. Aika hankala oli silti, en jaksanut toista kertaa ladata. Tuo sinun taitaa olla helpompi käyttää.

  VastaaPoista
 4. Taitaa nyt olla vointi jo parempi? Nää helteet kyllä ottaa voimille ihan ilman CEFiäkin, että sympatiat täältä.

  Kiitos kastelujärjestelmävinkeistä, pitääpä kokeilla parveketarhassa olisiko noista apua.

  VastaaPoista
 5. Vene hajosi - piru vieköön !
  odotusta kaikissa mahdollisissa asioissa ...
  toivottavasti Tee sulla menee jo "lujaa"
  pirtsikka

  VastaaPoista
 6. Kiitokset Betty, Kitsu ja Pirtsikka :) Jätin tänään rohkeasti Primperanit jo pois ja vointi on jo aikalailla normaali :) Itseasiassa otan pian ehkä lasin kylmää Baileysiä piiiitkästä aikaa ;) Ja tarkoitus olisi jo huomenna lähteä sinne Suomenlinnaan :)

  Pirtsikka, harmi että vene meni hajoamaan :/ Toivottavasti pääsette tekemään jotain muuta mukavaa!

  Kastelujärjestelmä ainakin auttaa vähän sitä, ettei kasvit pääse täysin kuivahtamaan - niinkuin aika nopeasti helteisessä paahteessa uhkaa käydä.. Meillä on "jo" melkein valmis vihanneslaatikko ;) Ja jaossa olisi nopealle noutajalle Kurjenmiekkaa, josta päädyimme luopumaan kun piha on pieni ja se vie valtavan tilan.

  VastaaPoista
 7. Nerokasta! Tällaiselle reissunaiselle tuohan on aivan loistava kotivahti. Täällä maalla onneksi naapuritkin huolehtivat tyhjistä taloista, joskus on ollut jopa nurmikko leikattuna sukulaistourneelta palatessa. JA ollaan tietty itsekin annettu samalla mitalla takaisin.

  Kippis sille baileysille ja paremmalle ololle! Sattuu olemaan minunkin herkkuani. Ties vaikka otettaisiin yhdet ihan porukalla silloin unikeonaattona:) Sinun cef:hän siirtyy sopivasti..?

  VastaaPoista
 8. Juu, CEF siirtyi juuri passelisti 30. päivälle, että voisi Baileysit ottaa silloin ;) Ihana naapurusto teillä :)

  VastaaPoista
 9. Vähänkö ovela kastelujärjestelmä! En ole ikuna kuullut taikka nähnyt moista. Ja näyttää sitten toimivankin, kun noin hienosti sulla viheriöi :)
  Kiitoksia hienosta vinkistä, taidan laittaa heti kokeiluun!

  VastaaPoista
 10. Kätevä konsti. Mullon jonkinlainen mielikuva, että omassa lapsuudessani ois käytetty systeemiä, missä oli villalankaa ja vesipalju, mutta tämä muistikuva on jostain n. neljän-viiden vuoden iästä (päätellen talosta, josta mielikuva on, siinä asuimme kun olin n. 3½-5½v). En muista tarkkaan asiaa. Pitänee äiteeltä kysäistä.

  Eilen ropsautti komeasti vettä iltasella. Sai nurmikko kaipaamaansa sadetta. Hyvä, että tuli vasta iltasella, käytimme nimittäin lapset päivällä liikennepuistossa ja siellei kaahailla vesisateessa vaan ikuisessa auringonpaisteessa - tai korkeintaan sateen uhkan alla.

  VastaaPoista
 11. IHANAA TEE - baileys kylmänä NAM ja olo bueno - mainiota ! Rohkaisee taas meikkää maanantaina, se on se neljä päivää about etovaa ja SITTEN ...
  Onneksi sataa täällä päin kuurosateita, ei harmita tuo venehomma, tänään tulee taas korjaaja ja ehkä päästään huomenna lähtemään.
  pirtsikka

  VastaaPoista
 12. Mä taidan kanssa viritellä tollasia kastelujuttuja, kun vähän väliä reissataan. Vaikka sanoinkin, että mitä enemmän kukkia ja nurmikkoa kuolee sen vähemmän on hoidettavaa.

  Hyviä vointeja hoitojen välille!

  VastaaPoista
 13. Kiitän Sanna, Kiara, Pirtsikka ja Adelhaid :)

  Kastelujärjestelmä on siis vanha keksintö, jonka miehen sisko muistutti taas mieleeni. (Isommilla pulloilla tietenkin saa vähän pidemmän kasteluvälin jos oikein reissuun lähtee.) Ja tuo Kiaran lapsuudesta muistama järjestelmä on selvästi ollut pohjana altakasteluruukkujen kehittelyssä.

  Liikennepuisto on myös vielä käymättä tältä kesältä - tosin nuo mun pojat seikkailee fillareillaan jo ihan oikeassa liikenteessä.. Niin paljoa ei iskäkään vielä luottanut kuusivuotiaaseemme, että oltaisiin ilmoitettu poikaa liikennepuiston fillarikouluun - jossa olisi ryhmänä ajettu keskustan liikenteessä... Itseasiassa tuo on tarkoitettukin koulunsa syksyllä aloittaville tai sitä vanhemmille lapsille. Omalla vastuulla olisi pojan sinne kyllä saanut jo laittaa.

  Vedentulo teki kyllä hyvää sekä kasveille että itselle ;)

  VastaaPoista