C50.82 Carcinoma mammae lobulare gradus III l.dx. pT3 (135 mm) N1 (3/15), ER 80-90%, PR 80%, MiB-1 30%, Her-2 +.

torstai 29. heinäkuuta 2010

Sädehoidon suunnittelu

Tänään siis suunniteltiin sädehoitoa ja seuraava käynti on 12.8. - jolloin hommaa simuloidaan. Ensimmäinen sädehoito on sitten 24.8. Linac 7 -laitteella. Tässä välillä on uusi sydämen gammakuvaus tiistaina ja toistaiseksi viimeinen onkologin vastaanotto 12.8.

Huomenna on sitten näillä näkymin viimeinen myrkytys. Kai tämä mun siilini on tällä hetkellä kuitenkin aika "tuuhea", kun sädeosaston lääkärikin oletti, että viimeisistä sytoista olisi jo aikaa ;) Tosin ripsiä ei ole enää ollenkaan ja kulmakarvoistakaan ei voi juuri puhua..

Ohessa taas Ärkoolle maissia, joka on kummasti piristynyt päästyään laatikkoon - niinkuin kaikki muukin sinne uuteen multaan vihdoin päästyään. Ensimmäiset tomaatit alkavat olla lupaavan punaisia ja raakileita on siellä täällä tuossa isossa ostotaimessa. Itsekasvatetuista suurimmissa on nuppuja vasta.

Ja "hyönteisloukku" on onnistunut nappaamaan ainakin yhden ampparin. Vai olisiko niitä pari..? Tavalliset ampparit ja jättiampparit "kisailevat ihanasti" pihassamme ja sekoilu jatkuu..12 kommenttia:

 1. Saat sitten erilaisen käsittelyn kuin mä mitä ilmeisimmin, kun on eri kone.

  Kauniin punaisia tomaatteja, meidän on vielä vaan ihan vihreitä vaikka istutinkin ne uuteen isompaan ruukkuun.

  VastaaPoista
 2. Ihania tomaatteja! Mun on vielä vihreitä.
  Tsemppiä seuraavaan vaiheeseen hoidoissa!

  VastaaPoista
 3. Ihan maistuu tuo heleän punainen tomaatti suussa kun kuvaa katselen! Kotimaiset, (anopin) kasvihuoneesta poimitut lämpimät tomaatit ovat parhaita kesäherkkuja.
  Sädehoito on sitten ihan kivaa puuhaa, mot.

  VastaaPoista
 4. Jes TEE viimeistä viedään !!! Se on hieno juttu se ja sitten aikanaan säteisiin.
  Muutama päivä äglöä ja sitten Tee on taas oma ittensä ; )
  Tsemppiä !!!
  pirtsikka

  VastaaPoista
 5. Kiitos maissitilannepäivityksestä! Minä niin tykkään kaikesta resuisen ja karhean kauniista. Hui tuota lihansyöjäkasvia, en tiennyt niille kelpaavan myös ampparit.
  Myrkkypäivä takana. Onneksi viimeinen. Voimia lähipäiville! On sinullakin tuota ohjelmaa ihan riittävästi vielä, mutta asia kerrallaan.

  VastaaPoista
 6. Sädehoitosi ajoittuvat sopivasti syksyyn, joten iho ei varmastikaan kärsi niin paljoa hautovasta proteeista. Tsemppiä sohvakoomapäiviin.

  VastaaPoista
 7. Voi ihanaa, viimeinen myrkky ! Samppalasi sille ! Ja hiustenkasvusi on kyllä nopeaa, itse olin kyllä ihan klanipää vielä tuossa kohtaa. Voipa mahdollisimman hyvin tässä viimeisessä !

  VastaaPoista
 8. Kiitokset kaikista tsempeistä ja muista kommenteista :) Tomaatit oli makeita kuin mikä ;)

  Saimme eilen oikein henkilökohtaiset pahoinvoinninesto-ohjeet ja neuvon ummetuksen välttämiseksi (Laxoberon helmet). Toivottavasti ei olo olisi ainakaan edellistä huonompi. Ja toivottavasti myrkyt puree sinne minne on tarkoitus! Hoitosängyn tyynyyn jäi komea sänkipään kuva, kun siitä nousin. Ja muutenkin on taas karvanlähtö käynnissä, joten kyllä se tästä taas harvenee..

  VastaaPoista
 9. :) komioita tomaatteja.

  Tsempitystä kaikkiin hoitoloihin!

  VastaaPoista
 10. Tuuletan nyt sun puolesta, viimeinen CEF takana, jee! Tsemppiä toipumiseen.

  VastaaPoista
 11. Huomenta! Eikös siellä jo aleta tokenemaan?

  VastaaPoista
 12. Kiitos tsempeistä :) Siitä osaan nyt olla onnellinen, ettei hoidoksi laitettu kuutta, saati seitsemää CEF:fiä! Kyllä se vaan on ollut kerta kerralta kovempi pala :P Huomenna on tarkoitus mennä piiitkästä aikaa "nuoriso-osaston" tapaamiseen - jos olo vaan on parempi kuin tänään..

  Tänään oli sydämen gammakuvaus ja juuri ja juuri suoriuduin siitä... Hyvä uutinen on se, että kämmenselästä löytyi taas toimiva suoni :) Näinköhän se käsikipuilu oli sitä suonen paranemiskipua..?

  VastaaPoista