C50.82 Carcinoma mammae lobulare gradus III l.dx. pT3 (135 mm) N1 (3/15), ER 80-90%, PR 80%, MiB-1 30%, Her-2 +.

maanantai 26. heinäkuuta 2010

Sekopää-amppari kuvasarja

Tässä kuvasarja erään sekopäisen ampparin touhuista lajitoverin torson kanssa. Poitsu arveli, että "Pervo-Pertti" parittelee torson kanssa.. Laitoin myös pari kuvaa, jotka vähän selventävät sitä, ettei poika nyt ihan hakoteillä sen parittelunkaan suhteen ole ;) Minusta näyttäisi siltä, että torsoa syödään - tai sitten se sekopää tekee molempia =P Ja kun amppari hetkeksi häipyi, niin saapui muurahainen, jonka amppari hätisti pois ja jatkoi iljettäviä touhujaan. Ja sitten se listittiin...

Päivällä saamani ampparin pistos alkoi heti tehdä turvotusta ja punainen alue laajeni ihan silmissä. Otin sitten varulta kyypakkauksen tabut ja pian ei ollut enää muuta kuin tuo reikä ihossa. Tylsää, kun kelit olis hyvät ulkona syömiseen ja muuhun oleiluun, mutta ampparit käy kimppuun :/8 kommenttia:

 1. Petojahan ne ampparit ovat, ja ilmeisesti sitten myös kannibaaleja kun lajitoverikin kelpaa ruuaksi.

  Me seurailtiin lomalla kuinka joku pistiäinen tms. kiskoi kuolleen toukan kaivamaansa koloon, nopeasti kävi. Harmi kyllä ei ollut kamerassa oikein sopiva linssi pistiäisen puuhien ikuistamiseen.

  VastaaPoista
 2. IIIIIIK !!!! Vihaan ampiaisia ! Olen aina yrittänyt kakaroille kertoilla ökki-mönkiäisistä ja ties mistä ja millä nimillä, että helpottaisi kaikkien elukoiden sietäminen (ei pelkääminen). Petoja, kannibaaleja sitä ne perkuleet juuri ovat, inhoan niitä, hyi sentään !
  Vapisen pelosta. Meillä kävi just hyönteismyrkyttäjä myrkyttämässä yhtä pesää. Hän sanoi pesän olevan niin pirullisessa paikassa, että pitää tarkkailla ja kenties myrkyttää vielä kerta. Nyt kun ampparit käy pesällä, niin niiden kroppaan tulee sitä myrkkyä - hyvä niille (sorry niitä rakastaville) !
  IHANAA HÄÄPÄIVÄÄ TEELLE JA SIIPALLE !!!
  KITSUNE JA TEE teette hienosti, kun näytätte lapsillenne luonnon juttuja ja selitätte niitä. Se on sitä parasta elämän koulua !!!
  pirtsikka

  VastaaPoista
 3. Tänks Kitsune ja Pirtsikka :) Ampparit on olleet ihan hyödyllisiäkin pihassa, mutta nyt ne alkaa käymään hermoille.. Hääpäivän kunniaksi posket punottaa helakasti kyytabujen jäljiltä ;)

  VastaaPoista
 4. Täällä toinen ampiaisten vihaaja. Mua pisti semmonen varpaaseen viime viikolla ja sattu aivan ... siis paljon eikä edes Panacod auttanut jota siis otin kylkikipuun. Kortisoniakin olisin ottanut, mutta se oli jäänyt laajasta matka-apteekistani pois.

  Hyvää hääpäivää! Kainosti punastellen vaan ;)

  VastaaPoista
 5. Hyvää hääpäivää!

  Mua ei ole muuten ikinä ampiainen pistänyt, mutta pelkään niitä aika tavalla.

  VastaaPoista
 6. Hyvää hääpäivää !!!!
  pirtsikka

  VastaaPoista
 7. Hyvää hääpäivää toivottaa tääkin.

  Hyi mitä amppareita. Meidän kakrut pelkää niitä niin hirmusti, että ihan mahdotonta. Pelkää ne kyllä muitakin elukoita, ja kipuakin älyttömästi, joten en ihmettele ampiaispelkoa. Hellettä on pidellyt. Onneksi ;) lupailee loppuviikosta jo vähän kehnompaa keliä, ku ne työt alkaa ens vkolla. Josko ois pehmeä lasku, jos sääkin vähän lientyy :P Ei vaiskaan, ottaisin mielelläni vieläkin lämpimiä kelejä.

  VastaaPoista
 8. Kiitokset Adelhaid, Kitsune, Pirtsikka ja Kiara :) Mukava hääpäivä vietettiin Suomenlinnassa miehen, hyvän ystäväni ja viiden lapsen kanssa. Tosin kaksi lapsista oli kyllä jo 17-vuotiaita nuoria naisia ;)

  VastaaPoista