C50.82 Carcinoma mammae lobulare gradus III l.dx. pT3 (135 mm) N1 (3/15), ER 80-90%, PR 80%, MiB-1 30%, Her-2 +.

sunnuntai 3. lokakuuta 2010

Wii-punnitus

Ei tarvinnut tällä kertaa vedota siihen pienenpieneen kapistukseen, joka perjantaina laitettiin ;) WiiFit-ikä oli tänään 43 eli -2 vuotta - ei kai se ole paha näin hoitoputken päätteeksi.. Mies sai iäksi 34 eli -11 vuotta ja on siis loistavassa kunnossa :) Myös miehen painonkehitys on parempi kuin omani, eli toista kiloa oli vähemmän kuin edellisessä punnituksessa. Pientä ruokaremonttia ollaan tässä koko perheelle yritetty, eli hieman vähennetty pastaa, riisiä ja pottua, joita on korvattu välillä salaatin syönnillä. Mutta kyllä se paino Wiinkin mukaan voi päivän mittaan vaihdella sen +-1 kilon verran, eikä tämäkään punnitus tapahtunut samaan kellonaikaan kuin edellinen..

12 kommenttia:

 1. Vau, hienosti on ruokaremontti purrut. Meillä mies yrittää olla kevyemmällä ruualla. Vaikka on hyväkuntoinen, on jo verenpaine-ja kolestrolilääkkeet. Aika hyvin on onnisutnut. Minulla tämä doketakseli aiheuttaa painon nousua, tulee turvotusta. Muutenkin välillä on syötävä vaikka minkälaista ruokaa. Paino tosin vaihtelee kovasti. Onko portista ollut hankaluuksia tai kipuja? Muistan aikanaan, kun minun Äidillä oli sellainen, se oli tukossa välillä. Hän oli laiha ihminen ja se pysyi hyvin paikallaan. Saunomista piti välttää, kovaa sellasita ainkin. Hyvää pyhää ja ensi viikkoa:)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Olga :) Olitpa nopea!

  Doketakseli pisti kyllä syömään rasvaa :/ Ja se turvotus on käsittääkseni kortisonin aiheuttamaa, ainakin osittain. Tossa vaiheessa hoitoja sitä onkin vaan syötävä ja kitkutettava hoidosta toiseen - ei mitään laihdutusta ja kuntoilua. Portti on vaan vähän jomotellut ja kutitellut, joten ilman särkylääkkeitä olen pärjäillyt. Se portin tunkeminen paikalleen tuntui siltä, että ei uskoisi sen siellä kääntyilevän - mutta aika näyttää.. Portti pitää tosiaan jollain aineella pitää auki ja saattaa vissiin siitä huolimatta mennä tukkoon. Toivottavasti ei. En onneksi juuri välitä saunomisesta.

  VastaaPoista
 3. Onnittelut! Hyvä sinä ja sinun perheesi! Kyllä me kaikki tällä tahtomisen määrällä normaalilukemiin päästään, se on päätetty juttu. Minulla loppuviikosta lipsui pähkinä-rusina-muffinipuolelle ja tuloksena aamulla oli - 0! Ottaa päähän! Mutta PPP jatkuu. Nytkin on uunissa ihanalta tuoksuva amerikkalainen apple-pie, á la Mummo Ankka, mutta se on vieraille ja vain ihan vähän mulle (I hope)!
  Kiva toi sun Wii! Jatketaan. Voi hyvin!

  VastaaPoista
 4. Kiitän Ärkoo :)

  "Apple-pie á la Mummo Ankka" kuulostaa houkuttelevalta ja poitsukin olis siitä varmasti innoissaan. Meillä pidettiin eilen herkkupäivä ja syötiin suklaatia. Osa siitä oli Brunbergin suukkoja, joita muistelen Painonvartijoidenkin suositelleen keveytensä (410 kJ/ 98 kcal kipale) puolesta makeanhimon sammutukseen ;) Wii on siitä kiva, että se näyttää pienemmätkin muutokset - tosin se näyttää ne molempiin suuntiin.. *Pyyhkii suupieliään kevyen mansikkasuukon jäljiltä*

  Hyvää vointia kaikille!

  VastaaPoista
 5. No niin, joukkoon mukaan. +300 g oli tullut kahden viikon syöttöpossumatkalla (vain, pelkäsin että enemmänkin). Sitten taas karistamaan. Sitä ei kyllä helpota että sisko toi mulle eilen suklaakakkua. Pakkohan se on syödä pois.

  VastaaPoista
 6. Tänks Kitsu :) No, se painohan voi päivän mittaankin vaihdella sen +-1 kilon verran, että ei näillä meidän -100 ja +300 gramman tuloksilla vielä mitään ihmeempää merkitystä ole ja Ärkoon -0 mekaanisella vaa'alla voi olla käytännössä jopa suurempi muutos ;) Ilkeä sisko sulla, slurps..

  VastaaPoista
 7. Viime viikon 0-tuloksen jälkeen mulla ehkä on pikkuriikkisen nyt pudotusta (mekaaninen vanha vaaka)! Jee, heti kannustaa kun vähänkin viisarin paikka laskee ! Olin sallinut itelleni namipäivän, mutta en ostanutkaan tänä viikonloppuna edes sallitua namiani. Omenahyve siirappeineen sai ajaa saman asian.

  HYVÄ ME ! Kitsunellakin matkaan nähden ihan loistava tulos.

  Kiitos suukkovinkistä !!!

  VastaaPoista
 8. Kiitän Betty :) Sallivampi linja on pitkäjänteisempi, pysyvämpiin muutoksiin tähtäävä ;) Hyvä me!

  VastaaPoista
 9. - 100g ; ) viikonloppuna tuli syötyä hyvin slurps slurps ! Kitsun + 300 g on tosi vähän ja vielä kahdessa viikossa. Meiän poppoo on nyt sitten päättänyt mennä jenkkilään jouluna - kaikki vaan leviäks siis rahat ja takapuoli - sieltä tulee kerättyä saletisti kiloa, jos pääsee turvatarkastuksesta läpi ; )
  Tee et ole ede obese - hienoa ! Meikkä on ollut huom alasti tavallisella vaa´alla. Wiissä on paljon tukalampi, kun on vetimet niskassa ; )
  Rintakehää polttelee - Ceridalia kuluu, ostin ison täyttöpullon.
  Anoppini oli Ranskassa reissussa naisporukan kanssa. Ekaks meni nainen, millä oli polvessa rautaa ja tietty koneet piippas ja selittelyä. Sitten meni anoppini, jolla on joku ihme metalliverkko mahassa ja taas koneet piippas ja selittelyä. Nauroivat myöhemmin, että mahtoivat fransmannit ihmetellä, mistä me suomalaiset naiset ollaan tehty ; )
  pirtsikka

  VastaaPoista
 10. Hienoa!

  Itse en kykenisi mihinkään übertiukkaan linjaan - missään hommassa. Enkä myöskään suostu tuntemaan minkäänlaista syyllisyyttä pitsasta tai suklaamuffinsista ;)

  Taisin jo jossain aiemmin mainostaa, että olen jättänyt töllösyömisen pois. Eli iltapalan jälkeen en enää syö television ääressä herkkuja (lisäksi sipsit pitää jättää kauppaan). Olen hieman lisännyt liikuntaakin. Olen silti ihan hämmentynyt, että painoni alkaa vitosella eikä kutosella. Olin jo alistunut siihen, etten varmasti kykene alle kuudenkymmenen painoa pudottamaan. Että nelikymmpisen (melkein) aineenvaihdunta on vain niin kehnoa... :D Selityksiä selityksiä näemmä.

  Eilen näytti vaaka 58.3kg korkeimmillaan.

  Voin minä yhden lisäselityksen antaa: Minulla on menossa rankkaa ajatustyötä. Valvon öitä ja mietin kauheasti elämääni, myös päivisin. Olenko oikeasti onnellinen ja sellaista tosi järkevää. Ihan hurjaa herätä tässä vaiheessa elämäänsä toteamaan, että en ehkä olekaan onnellinen tai edes tyytyväinen. Kohta on pakko myös miehelle avautua. Pelolla mietin, mitä tästä kaikesta seuraa. Vaan aikapa sen näyttää. Ei tämä näinkään voi jatkua. Mutta siis: ajatustyökin näyttää syövän kaloreita hyvää tahtia ;)

  Hee, tsemppiä jatkoon PPP:t.

  VastaaPoista
 11. Onnittelut Kiara 60:n reippaasta alituksesta! Konstit on monet; en tiennytkään ankaran ajttelun olevan noin tehokasta ja fyysisesti kuluttavaa:) No, ehkä kuitenkin TV-syönnin lopettaminen on se juttu. Tsempit sinullekin!

  VastaaPoista
 12. Kiitän Pirtsikka, Kiara ja Ärkoo :)

  "Mahtoivat fransmannit ihmetellä, mistä me suomalaiset naiset ollaan tehty ;)" - Hih ;D

  Pitäis vissiin ryhtyä ajattelemaan ;) Mutta tosi on, että TV:n ääressä tulee syötyä kaikenlaista turhaa (kuten ne sipsit), eikä edes huomaa tankanneensa :P Sipsit ja juustonaksut olen tosin jo laittanut sinne "ei toivottujen listalle" aikaisemmin - mutta popcorneille teen toisinaan myönnytyksiä..

  VastaaPoista