C50.82 Carcinoma mammae lobulare gradus III l.dx. pT3 (135 mm) N1 (3/15), ER 80-90%, PR 80%, MiB-1 30%, Her-2 +.

sunnuntai 31. lokakuuta 2010

Wii oli suopea tänään ;)


Oikein hyvää sunnuntaita kaikille!

Wii oli siis suopea tänä aamuna ja nyt ruudussa näkyy jo viitosella alkava luku ;) Kun myös ikä oli tällä kertaa mairitteleva, laitoin sen tuohon näytille. Ajatella, miten hyvässä kunnossa olisinkaan ilman paloittelua, myrkytystä ja polttoa ;D Tai millaisia lukemia saisivatkaan sirkuksen akrobaatit..

Sirkuksessa käytiin eilen niitä huimia akrobaatteja äpästelemässä. Ja taikuri oli mainio. Kiva reissu oli ja samalla käytiin tankkaamassa rasvaa ja sokeria Pizza Hut:issa. Meidän aikuisten pizzat olivat kyllä niin pieniä, että ei tehnyt tiukkaakkaan syödä alkupalaa ja jälkiruokajäätelöä. Menuumme kuuluneet pizzat olivat korkeintaan saman kokoiset kuin kuusivuotiaan lastenpizza..

12 kommenttia:

 1. Onnittelut! Mäkin haluun tommosen Wiin. Sitä vähän ihmettelen miten voit nuortua aina vaan? Eikö se mene jo miinuksen puolelle tuo ikä?
  Hyvää jatkoa taas - ja sitä karkkipäivää!

  VastaaPoista
 2. Kiitän Ärkoo :) Arvasinpas taas kuka oli jo ehtinyt käymään ;) Tuo ikä miinustetaan omasta iästä - ei siis tule miinusta miinuksen päälle..

  VastaaPoista
 3. Eipä voi kun onnitella ja ihailla miten sikeästi olet jaksanut painonpudotusta. se vaatii itsekuria, ainakin pitkällä tähtäimellä. Välillä on ihan herkutella. Itselläni tahtoo välillä jäädä herkuttelu "päälle", ainakin juhlapyhien ja lomien jälkeen.
  Voi, tuo sirkus kuulosti tosi ihanalta. Itse aina innostun eläinnumeroista.
  Suloista sunnuntita:D

  VastaaPoista
 4. Kiitos Olga :)

  On helpompi keventää koko perheen voimin ;) En ole siis ponnistellut muuta kuin satunnaista makeanhimoa vastaan ja siinäkin on vähän lipsuttu. Liian tiukaksi ei aleta. Niin ja hiilareita on ruokalautasella korvattu vihanneksilla. Ja viimeaikainen kahvinkulutukseni on varmaankin huolehtinut siitä, ettei nesteet jämähdä..

  Sirkus Finlandiassa oli kolme Afgaania, kolme laamaa ja liuta poneja. Aika vähiin on mielestäni eläinnumerot käyneet, niinkuin arvelinkin.

  VastaaPoista
 5. Onnea hyvästä tuloksesta!
  Olit näemmä myöskin "saanut" moniteholasit.
  Itse hain viime viikolla ja kovasti oudolta tuntuu. Kaipa näihin vähitellen tottuu.

  VastaaPoista
 6. Kiitän Tilu :) Aika tarkka on pään asento näiden monitehojen kanssa kyllä.. Mutta toisaalta ajatuskin opiskelusta (jos se nyt on sitä, että vuoroin luetaan papereita ja kirjoitetaan - ja vuoroin katsellaan taululle tmv) pelkillä miinuslaseilla tuntuisi aika hankalalta...

  VastaaPoista
 7. Moro moro
  Meikkä -700 g viime viikosta ja lähtöpainosta - 100 g. Hiljaa hyvää tulee.
  Sulla oli tosi hyvät lukemat !! Jippii ; ) Ja toi sirkus oli varmaan ihana. Saatikka pizzareissu koko perheen voimin !! jes !! Se on parempaa kuin yhtikäs mikään. Meillä oli eilen italialainen illallinen. Meiän 16 v. kuopus teki leipää ite ja mozzarellatomaattisalaattia, isoja lihapullia (tennispallo) tomaattikastikkeessa pastan kera ja jälkkäriksi pannacottaa. Ja kaikki onnistui, ei mikään mennyt pilalle. En tajuu ; ) Mulla aina joku palaa pohjaan tai jäätyy liikaa tms. Meillä on siis illalliskisa. Ite tein japanilaista mun vuorollani (Ohje Maahan ! Odota ! Leenalta), se oli haasteellista.
  Ihanaa viikkoa ; )
  pirtsikka

  VastaaPoista
 8. Vautsi! Viitosella alkava luku on mullakin tähtäimessä...

  Sirkus jäi taas käymättä - tänään näytti lähtevän kaupungista, kun tulin töihin käytettyäni poikaa lääkärissä (poskiontelontulehdushan sieltä löytyi) tulivat Finlandian autot pitkänä jonona vastaan. No, ehkä ensi vuonna...

  VastaaPoista
 9. Kiitän Pirtsikka ja Kitsu :)

  Pirtsikka, juu hyvät lukemat meillä ;) Onpas teillä loistava 16-vee kokki!

  Kitsu, ensimmäistä kertaa oli kuusivuotias sirkuksessa ja ehti siitä jonkun aikaa puhellakkin tässä - ja ihan viimetipassa ne liput sitten uskalsin varata ja lunastaakkin.. Viitosella alkavaan lukuun olis kyllä mun mitoilla päästävä...

  VastaaPoista
 10. Tuntui mukavalta, pirtsikka, että mainitsit Leen@n.
  Heh - minunpa ei tarvitsekaan päästä vitosella alkavaan lukuun, seiska riittää. Jotain hyötyä pitkistä kintuistakin!

  VastaaPoista
 11. Joo - sama kuin rk; pitkistä kintuista apua ; ) seiska riittää mullekin ... vielä on pinnistettävää, mutta en ota ylilyöntejä, olen laihduttanut niin monasti. Nyt tämä PPP-porukan minimi -25 g on helpottavaa ; ) ei tartte "ressata" ; )
  pirtsikka

  VastaaPoista
 12. Juuh, ei ressata - kaks eteen, yks taakse ;) Mutta kyllä se vitosella alkava luku olis kiva..

  VastaaPoista