C50.82 Carcinoma mammae lobulare gradus III l.dx. pT3 (135 mm) N1 (3/15), ER 80-90%, PR 80%, MiB-1 30%, Her-2 +.

torstai 21. lokakuuta 2010

Kurssia pukkaa

Tällä viikolla kävin sitten liiton toimistossa täyttelemässä rahahakemusta ja siellä sitten selvisi, että Työkkärin työvoimapoliittisessa lausunnossani oli joku lauseke sairaslomistani, joka piti poistaa. Samalla reissulla Työkkäriin mut myös hyväksyttiin Marraskuun kurssille "Tehokkaasti työelämään". Eli siinä meneekin sitten Marraskuun arkipäivät - siltä osin kun ei ole vielä tärkeämpiä menoja. Ja näin reilu vuosi irtisanomisen jälkeen piti vielä ottaa yhteyttä entiseen työnantajaani ja pyytää räätälöity palkkatodistus työttömyyskassaa varten. Toivottavasti se tulee pian ja homma etenee. Ruuhkat eivät kuulemma ole enää pahimmillaan, kuten olisivat alkuvuodesta olleet, joten toivoa olisi jopa parin viikon käsittelyajasta.

Samana päivänä kävin myös hammaslääkärissä ja illalla vielä ex-tempore lähdin Kitsunen matkaan Syöpäsäätiön Roosa nauha -luennolle. Suussa oli kaikki suurinpiirtein kunnossa, eikä ainakaan vielä tarvittu muita toimenpiteitä kuin pientä paikallista hammaskiven rapsutusta :) Luento muistutti mua siitä, että Papa-kutsu on vielä käyttämättä ja sainkin sen varattua jo huomiselle. Luennon jälkeen oli vaan harmillisen kiire kotiin, että mies pääsi lähtemään yövuoroon.

Maanantaina kävin Fazerin karkkitehtaalla nuorten rintsareiden kanssa - ja söinkin suklaata just niin paljon kun sitä voi kerralla syödä juomatta.. Kotiin ostin vain Muumi-tikkareita laatikollisen, että siitä voi sitten tarvittaessa viedä päiväkotiin namit. Itse en ole suuri hedelmäkarkkien ystävä, vaan heikkouksiani ovat mm. suklaa, krokantti, toffee ja jonkin verran salmiakki ja täytelakut. Uskon, että en tikkareiden vuoksi joudu kiusauksiin. Mutta suklaata meillä on vielä seitsemän isoa levyä sekä Marianne-pussi..

Ja eilen kävin tunnustamassa psykososiaaliselle hoitajalle, että en ole aloittanut lääkitystä - ja että en edes aio aloittaa kokeilua näillä näkymin ainakaan tämän vuoden puolella. Sain sitäpaitsi vähemmän masispisteitä jo muutenkin ;) Vaikka kysely koskeekin viimeksi kulunutta kuukautta, on sitä täyttäessä aikalailla kyse juuri sen hetkisestä mielentilasta..

Ensi viikon kurssi-ilmoittautumiseeni (Kotisivut peruskurssi) Helsingin työttömien järjestämälle kurssille ei ole tullut minkäänlaista vastausta ja laitoinkin tänään jo uuden viestin sinne, kysyäkseni toteutuuko kurssi ja olenko sillä mukana.

Niin se taas viikonloppukin häämöttää jo :) Mukavaa loppuviikkoa kaikille!

9 kommenttia:

 1. Kuullostaa jo ihan touhupeppumeiningiltä :)
  Kuola valuen luin täällä tuota luetteloa heikkouksistasi, joihin varmaan törmäsitkin tuolla Fasulassa... Nam!
  Kivaa lähestyvää viikonloppua :)

  VastaaPoista
 2. On kiva että asiat alkavat järjestymään! Tsemppiä kursseille (toivottavasti pääset myös sille kotisivujen peruskurssille)!

  -serkku-

  VastaaPoista
 3. Touhua todellakin, ei kuulosta kyllä yhtään tylsältä työttömän menot ! Kiva !

  Samaa mietin kuin sinä noista masispisteistä. Että on jonkin verran kiinni siitä, millainen päivä on silloin juuri itsellä. Luulen että mainitsemasi touhutkin parantavat ! Ainakin karkkitehdas !

  VastaaPoista
 4. Samaa mieltä Bettyn kanssa; masispisteet nousi Fazerilla käynnistä! Ja ehkä vähän siitäkin, että on äksöniä näkyvissä. Hyvää viikonloppua, voi hyvin! Ja poitsu kans!

  VastaaPoista
 5. Selvisikö miksi se sairaslomamerkintä piti poistaa..? Tässä kun itse olen hyvinkin mahdollisesti ensi vuonna ennen pitkää työtön, olen miettinyt vaikuttaako tuo pitkä sairasloma oikeuteen saada ansiosidonnaista.

  Ehkäpä ne lääkitykset voi pitää sellaisena hätävarana, että jos ilmankin tuntee pärjäävänsä niin mitäpä niitä aloittamaan. Tuo on kyllä totta että mieliala vaihtelee ja se on ihan päivästä kiinni, onko se reipas ja pärjäävä moodi vai jyrän alle jäänyt...

  VastaaPoista
 6. Kiitän Sanna, serkku, Betty, Ärkoo ja Kitsu :)

  Kitsu - se oli jätetty sinne ikäänkuin auki maininnalla "sairasloma päättyy 30.9." ja tämä lauseke tuotti liiton puolelle näkymän "työttömyyspoliittinen lausunto tulossa myöhemmin, asiakasta informoitu".. Jäin siihen käsitykseen, että sairastelu ei vaikuttaisi ansiosidonnaisen saantiin - toivottavasti näin myös on.

  Hyvää viikonloppua kaikille :)

  VastaaPoista
 7. Hengästyttävän paljon hommaa sulla Tee. :D

  Toivottavasti raha-asiat rullaa nopsasti, eikä ole kolmen kuukauden käsittelyaikoja.

  Suklaa on hyvää, sitä mieltä minäkin olen. Viime aikoina vain on tosi pienet määrät suklaassakin riittäneet. Mariannet kuulostaa kyllä älyhyvälle ;)

  Mukavata viikonloppua!

  VastaaPoista
 8. Sinulla on ollu mukavaa puuhaa, varmasti masis pisteet tippuu. Muutenkin jos kurssi alkaa ja on mielekestä tekemistä lääkkeen aloistusta kannattaa miettiä.

  Nyt ei ihan kuola valunut suklaan ym. herkun suhteen, on vielä cef-in jälki meningit menossa. Normaalisti kyllä suklaa, lakut ja salmiakki maistuu. Salmiakki on tosin aika hyvä kuvottavaan oloonkin. Hyvät viikonloput.

  VastaaPoista
 9. Kiitän Kiara ja Olga :)

  Eilen sain peruutuspaikan tuolle ensi viikon kotisivukurssille :) Hyvä että laitoin uuden viestin, koska ensimmäisestä viestistä puuttui numeroni ja eivät pystyneet vastaamaan sähköposteihin, kun oli jotain häikkää.

  Kävin PAPAssa ja optikolla - vihdoin! Ja tilasin itselleni aivan liian kalliit mummolasit.. Kas kun minun arvollenihan ei millään sovi sen hintaiset lasit, joihin mulla olisi oikeasti varaa... Ja nyt siis linssitkin maksaa hunajaa, kun tarvitsen (tietysti parhaat mahdolliset) kaksiteholinssit :P

  Unikin on ollut viimeaikoina parempaa - vähemmän heräilyä ja olen nopeammin saanut uudelleen unen päästä kiinni. Kumpi lienee syy ja kumpi seuraus - onko touhuaminen taannut paremmat unet vai paremmat unet saaneet mut vähän aktivoitumaan.. Doh, molempi parempi - vaikka kotihommat ei kyllä vieläkään nappaa...

  VastaaPoista