C50.82 Carcinoma mammae lobulare gradus III l.dx. pT3 (135 mm) N1 (3/15), ER 80-90%, PR 80%, MiB-1 30%, Her-2 +.

sunnuntai 24. lokakuuta 2010

Kuukauden takaraivo ja punnitus

>

>
Tällä kertaa painonkehityksen suunta on oikea :) Ja se oli sitä myös miehellä ja pojalla, joten ihan niillä pienillä muutoksilla arkisyömisiin on tämä muutos saatu aikaan, sillä herkkujakin on syöty. Laitoinpa tuon noloimman tulokseni, eli lähtötilanteenkin tuonne alle..

Takaraivon muutos tuskin enää ensimmäisen kuukauden muutoksen jälkeen on yhtä dramaattinen. Ei ainakaan, jos hyvin menee..

Saa pitää peukkuja, että kuusivuotiaan lämpö normalisoituu, eikä tulisi taas kipeäksi. Huomenna olisi päiväkodissa valokuvaus ja minäkin mielelläni osallistuisin sille kotisivukurssille, jolle perjantaina sain peruutuspaikan. Mutta ennenkaikkea saisi poika mielellään jo olla terveenäkin.

27 kommenttia:

 1. Söpö tuo sinun pyörteesi! Ja tukka senkun kasvaa ja tummenee, ei siitä enää syöpäluukkia tunnista. Onnittelut koko perheelle ppp-tuloksista! (Omistani en nyt viitsi mainita)
  Peukut pojan tervehtymiselle ja tsempit uudelle kurssillesi! Kerro sitten, miten kotisivut edistyvät! Minulla meinasi mennä koodaukset ihan yli ymmärryksen ja olisi mennytkin ellei nörttipoikani olisi auttanut. Tsempit jatkoon, että tuo twitnitti-vai-mikä-se-on lakkaa herjaamasta ouvöveittiä!

  VastaaPoista
 2. Kiitän Ärkoo :) Olinkin ihan varma, että sä olit ehtinyt peukuttaa jo, kun minä vielä säädin kuvien ja tekstien juoksutusta. Se olis kyllä hieno hetki, jos/kun tuo viivitti lakkaisi herjaamasta tuosta ylipainosta! Nörttiveljeni asustelee nykyisin niin pitkällä, että toivottavasti saan kurssilla tarpeeksi neuvoja.. Kuusivuotiaastakin on jo ollut apua tietokoneen ja digiboksin kanssa - mutta ihan vielä ei auta koodauksiin pyytää apuun ;)

  Edestäpäin tämä harmaahapsi kyllä vielä kielii syövästä. En oikeasti tiedä, onko takana selvästi vähemmän harmaata vai johtuuko se kuvissa valoista ja varjoista, että ne ei niin hyvin näy.

  VastaaPoista
 3. Hieno tukka! Jeeee <3 Ja hyvä ppp-tulos! Jippiaijee!!
  Toivotaan tosiaan, että poitsu paranee, jotta ei jää hauskat kurssit ja niin tärkeät valokuvaukset väliin.

  VastaaPoista
 4. Tänks Sanna :) Kävinkin naamakirjan tapahtumista kurkkaamassa, koska on Itäkeskuksen maalaismarkkinat. Siis Halloweenina..?! Riippuupi mahdollisista muista ohjelmista, että pääseekö sitä, kiva olis poiketa sun söpössä teltassas. Kuusivuotias vaan niin odottaa Halloweenia..

  VastaaPoista
 5. Hienosti on tukka tuuhentunut, niin kuin tuli todettua tiistaina luennollakin. Mutta kyllä kai tämä "Meilahden malli" on tunnistettavissa vielä aika pitkään...

  Onnittelut PPP-tuloksista! Ja poitsulle paranemisia, meillä ollaan kanssa räkätaudissa ja kuvaus olisi ensi viikolla, toivottavasti ei kehity kuumetta.

  VastaaPoista
 6. Tuuhea on tukka ! Ja hyvä PPP-tulos !
  Toivottavasti poika paranee, kuvat on niin kivoja ja harmittavaa jos jää väliin.

  VastaaPoista
 7. "Meilahden malli" - aika hyvä nimi!

  VastaaPoista
 8. Tihuaa sänkeä pukkaa. Sinulle ei tainnut tulla kiharia tähän uuteen tukkaan. (Tuohan kuulosti jo ihan joltain räppisanoituksella :)

  Hyvin on lähtenyt painosi putoamaan, onnea.
  (on tuossa wiissä hieno näyttöruutu.)

  VastaaPoista
 9. Onnittelut painosta !!! Meikkä keräsi elonpainoa + 1,6 kg ja lähtöpainostakin + 0,6 kg eli ei hurraamista, tullut maisteltua muutakin kuin Lontoon sumua ; ) Nou hätä - nesteet ensin livokkaan. PINKTOBER - osallistuin katukeräykseen, Hard Rock Cafessa ostin rintasyöpärusettikuviojälkkärin ja Rintasyöpärusetti T-paidan, pinssin ja korun ; ) eli Lontoossa näkyi keräykset vaikka ei ihan niin paljon kuin luulin. Mitäs Wii iästä sanoi ; ) Ootko muuten tehnyt niitä urheilujuttuja sieltä ? Meikän tarttis kans repiä Wii-aikaa ... ppp pieni päätös päivässä ... taas aloitan alusta ...
  pirtsikka

  VastaaPoista
 10. Hienoa! Loistokasta PPP:tä. Minen tälle viikonlopulle muistanu punnita itteäni kotivaa'alla. Mummolavaaka näytti muutaman sadan gramman pudousta, mutta veikkaan, että oikeasti ei oo puonnu paino, kun olen ollut aika hyvällä ruokinnalla äitini hoivissa. Vaan ihan sama! Kyllä lapsuuden lempiruoat vei voiton.

  Hiuksesi ovat tosi ihanat.

  Toivottavasti poika on terve ja pääsee kuvaukseensa.

  VastaaPoista
 11. Näyttää olevan sinulla ihanan karhea ja paksu hius, hyvä värikin omasta takaa.

  mahtavsti olet perheesi saanut ppp-projektiin mukaan. Minä messusin juuri eilen miehelle, että se jatkuva herkuttelu on loputtava. Niin on tytär kun isäkin herkkujen perään. Näin viikon tosi huonolla syönnillä olleena, olen väksitenkin seurannut miehen syöntiä kun on ollut lomalla. Paljon sinne uppoaa, eikä läheskään kaikki niin hyvääkään. jos jotain hyvää cef.istä voi sanoa (?) , ei ainakaan makeaa tee mieli vähään aikaan. Kun kahvia ei voi juoda ei pullaakaan tule syötyä.

  Toivottavasti poikasi tervehtyy, lasten sairastelut on niin ikävää. :(

  VastaaPoista
 12. Kiitokset kaikille :)

  "Meilahden malli" on kyllä osuva ;) Tällä hetkellä tämä tukka on karheampi ja paksumpi kuin ennen sytoja, eikä vielä ole tietoakaan kiharasta. Harmaat kyllä peitän viimeistään ennen joulun reissua. Samalla sitten hommaan värit ripsentynkiin ja kulmiinkin.

  Poika lämpöilee edelleen ja tuota nuhaa/köhää on astmalääkityksestä huolimatta taas :/ Soitin kuitenkin aamulla päiväkotiin ja saimme luvan käydä kuvauksissa - kun nämä eskarikuvat tuntuu itsestä niin tärkeiltä. Siellä on nyt niin monta kaveriakin, joiden kanssa on kiva saada yhteinen kuva muistoksi. Kuvauksessa siis käytiin ja sitten tultiin kotiin. Peruin tuon kotisivukurssin heti aamulla. Joku toinen kerta sitten. Onneksi kurssille saatiin tilalleni heti joku toinen :) Eniten harmittaa tuo pojan jatkuva sairastelu :(

  Meillä muuten mies ehdotti nyt itse, että otetaan arkisin tiukka linja makean syönnin suhteen :)

  Pirtsikka - pääasia on, että reissu oli hyvä. Eihän sitä matkalle lähdetä niuhottamaan ;) Wii antoi tällä kertaa iäkseni 38 ja miehelle 34 ;) Eipä tule juuri niitä muita aktiviteetteja harrastettua siellä Wii-maailmassa - lähinnä siis vaan testit ja punnitus.. Joitakin on tullut vähän kokeiltua ja ihan kivoja juttujahan sieltä löytyis.

  VastaaPoista
 13. PS. Poitsun päiväkotikaveri (poika myös) totesi aamulla, että näytän pojalta ;) Totesin siihen, että aika VANHALTA pojalta.. Sitten tuo poika kertoi, että hänen isänsä näytti samalta kuin minä silloin kun hänellä oli vasta kaksi vauvaa - että hän oli videofilmiltä nähnyt ;D Tähän kerrottakoon, että hänellä on jo suunnilleen aikuiset sisarukset. Onneksi siis näytän vähän nuoremmalta mieheltä...

  VastaaPoista
 14. En voinut nauramatta lukea :D tuota poikasi päiväkotikaverin kommenttia. Se, että näyttää nuoremmalta näissäkin luvuissa on jo saavutettava teko.

  VastaaPoista
 15. Hih tuolle meilahden mallille:)

  Sinun hiuksesi on kyllä vahvaa ja hyvän väristä! En usko syöpäluukiin, pitää tulla tarkistamaan. Itse asiassa suunnittelinkin jo eteläsuomen reissua, saattelen siskon 19.11 tampereelle ja samalla reissulla voisin pyyhältää helsinkiin asti. VAikka pikkujouluilemaan. Mutta mutta, sinne on vielä matkaa ja ainakin yksi sytohoito ja ultra, ja yksi kanarianmatka:) joten enpäs vielä kiirehdi suunnitelmilla!

  VastaaPoista
 16. Kiitän Olga ja Tiina :)

  Olga - luulenpa, että kyseisen pojan isältä on vuodet vähän harventaneet hiuksia päälaelta ja siksi muistutan Meilahden malleineni hänen isäänsä nuorempana ;) Enpä oikein usko näyttäväni muuten päivääkään nuoremmalta.. No, ehkä nämä näppylät myös "nuorentavat"...

  Tiina - hiukset näyttävät luonnossa kyllä harmaammilta ja edestä lyhyemmiltä - mutta kiva jos tulet tarkistamaan asian :) Merkkasin päivän kalenteriin ja jos kelpaa, niin petipaikkakin löytyy ;)

  VastaaPoista
 17. Onpa komiat Wii-iät !!! Makeeta - tasapainoaisti on siis hyvä ; ) Mulla on aina vaikeuksia niiden yhden jalan seisomisten kanssa. Mun tukka on harmaa, ohut ja ehkä pientä kiharaa. Vielä kuljen pertsan kanssa. Vartoon, että pehko kasvaa sen verran, että saan siihen värin. Raili Hulkkonen -leikkaus haluttais. Meilahden malli piilotettuna ja näytillä vain kotona -metodilla tällä hetkellä. Harmi, että poitsu sairastelee, mutta onneksi saitte kuvat otettua ! On ne niin tärkeitä ! Mites sun vointi ?
  pirtsikka

  VastaaPoista
 18. Kiitän Pirtsikka :) Wiissä pitää myös oppia, miten ne testit kannattaa aloittaa ja tehdä ;) Oma olo on ihan ok - vähän kolottelee sieltä sun täältä. Pitäis vihdoin aloittaa joku liikuntaharrastus.. Iho alkaa tosta grillausalueelta pikkuhiljaa kuoriutua. Mites itse voit?

  Onneksi poitsulla on tänään ollut jo kuumeeton päivä :)

  VastaaPoista
 19. tiina, olisipa kiva nähdä vaikka pikkujoulujen merkeissä! Tosin meillä on mahdollisesti reissua juuri tuona viikonloppuna... :( Kauanko ajattelit täällä viivähtää..? (jos, kun, ja niin edelleen)

  VastaaPoista
 20. IHANAA TEE - poitsulla kuumeeton päivä ! Kyllä se siitä ; ) Mun iho grillausalueelta ei ole kuoriutunut lainkaan. Olen tunkenut vieläkin sitä Ceridalia - mielestäni hiukan vaalentunut eikä tietenkään enää tulipunainen. Kainalon alunen on turpea eikä voida edes puhua kainalosta verrattuna toiseen puoleen. Alapäähän kans Ceridalia laitan joka aamu. Toimiiko sulla pääkoppa normisti ? Mulla on noita hiton muistiongelmia. Äijä saanut mut jo kaksi kertaa kiinni - meikällä ei harmainta hajua asiasta ja olen parin päivän sisällä aiheesta oikein keskustellut. Pelottaa, että unohdan jotain tosi tärkeetä. Yritän kans ite saada liikuntakärpästä kiinni, miksi laiskottaa niin ... grillausvaihe oli hyvä tekosyy olla hikoilematta, mutta nyt olis syytä laittaa tassua toisen eteen.
  pirtsikka

  VastaaPoista
 21. Mun grillausalue on tummanruskea ja alta paljastuu vaaleanpunertavaa ihoa - siis niin ajankohtainen väri ;) Pääkoppa ei todellakaan toimi; Kuusivuotias sai mut sotkettua viime viikolla kuukausista niin, että elelin monta päivää jo Marraskuuta =P Ja puhuin siis ihan höpöjä ihmisille.. Puhelimen muistutukset on kovassa käytössä, ettei mitään kovin tärkeää jäisi hoitamatta...

  VastaaPoista
 22. Huh helpottaa - vaikka kauheaa onkin tämä chemobrain, mutta helpottaa, kun tietää, että kuuluu asiaan. Kitsunelle tulleesta linkistä luin, että vuoden päästä olis noi aivosolut kondiksessa eli ensi kesänä ; ) äijä saa varautua todelliseen järjen riemujuhlaan.
  pirtsikka

  VastaaPoista
 23. Tee, grillausalue tuntuu käyttätyvän ihan samalla lailla kuin mullakin. Vieläkin se on ikään kuin "ruskettuneempi" vaikka se pintaiho kuoriutuikin pois.

  VastaaPoista
 24. Juttelin tänään tutun kohtalotoverin kanssa. Hänellä todettiin rintasyöpä kaksi vuotta sitten - normi hoidot ja nyt on uusinut toiseen rintaan, mutta on kuulemma eri sorttia tämä syöpä. Hän saa taas myrkkyjä ja oli tosi väsynyt ja huonossa kunnossa. Kova yskä ja sanoi nukkuvansa vaikkapa 24 tuntia peräjälkeen. Kävely on todellista puurtamista, saa vetää väkisin jalkoja perässä. Pitää nyt (rk silmät kiinni) olla kiitollinen, että henki kulkee ja pystyy suht normisti oleilemaan. Kaikille meille tsemppiä ja kuten Betty CARPE DIEM !
  pirtsikka

  VastaaPoista
 25. Voi ei! Kuulostaa pahalta tuo kohtalotoverin tilanne :( Tuskin sitä itsekkään kestäisi tätä samaa rumbaa parin vuoden sisään kovinkaan hyvin.. Varsinkaan jos tässä ei pian ala kuntoaan parantamaan...

  VastaaPoista
 26. Jes Tee, nyt ruvetaan parantamaan kuntoa ; ) Otettaisko 3 x vkossa vähintään kävelylenkki 30 min (mutta ei sateessa, jos ei hirveesti haluta) ja enempi parempi jos sikseen tulee. Tiina on meidän porukasta hyvä esimerkki hyvällä kunnollaan - juoksukoulua ja vaikka mitä. Vois vaikka viikottain ilmoitella nyt kolme täynnä ... kuulemma pitää 3 kk liikkua ennen kuin se taas tuntuu mielekkäältä ja sitä oikein janoaa, sama aika tarvitaan ruokavalion muuttamiseen eli onpa hommia ; ) Koska sulla on eka kontrolli ? pirtsikka

  VastaaPoista
 27. Kyllähän sitä pitäisi juu - mutta vetoan koko Marraskuun siihen, että en millään ehdi/jaksa, kun kurssi on melkein täyden työpäivän ;) Että voi mennä jokunen viikko ilman "kolme täynnä -ilmoituksia".. Ja juoksemista en voi edes kuvitella...

  Seuraava lääkärikäynti on Herceptiniin liittyvä vastaanotto tammikuun ensimmäisellä viikolla. Tänään vasta kaivoin esiin viime tiputuksessa saamani lapun, jolle oli ilmestynyt labrat ensiviikolle. Aikaisemmin saamissani lapuissa oli seuraava labra vasta tammikuussa.

  VastaaPoista