C50.82 Carcinoma mammae lobulare gradus III l.dx. pT3 (135 mm) N1 (3/15), ER 80-90%, PR 80%, MiB-1 30%, Her-2 +.

perjantai 5. marraskuuta 2010

Eka kurssiviikko ja Herkkupäivä

Nyt on sitten ensimmäinen kurssiviikko takana ja ihan kiva se on ollut. Kouluttajamme on mukava ja pirteä nuori nainen, joka ymmärtää, että olemme aikuisia ihmisiä :) Mutta kyllä se melkein työpäivän mittainen skarppaaminen vie mehut tehokkaasti. Ja kun lisäksi on pimeää, niin kyllä sitä on illalla aika valmista kauraa..

Herkkua on tänään saatu Meilahdessa ja naposteltu Tennispalatsissa. Ensin kävin tiputuksessa, sitten mua veti puoleensa PizzaHut:in lounas ja lopuksi menin karkkihyllyn kautta leffaan. Kävin katsomassa Prinsessa-elokuvan ja tykkäsin. Tykkäsin elokuvasta, en kaikesta näkemästäni..

Tiputuksessa sain vierustoverikseni itseäni nuoremman naisen, jonka kanssa olemme viimeksi törmänneet punktiojonossa, vaikka samassa aikataulussa olemme sytot saaneet. Häneltä ei oltu tyhjennetty kainaloa, eikä hän saanut sädehoitoa ollenkaan. Juuri mennessäni mietin, että enpä ole montaa nuorta naista "omalla osastollani" nähnyt.

Mahdollisimman mukavaa viikonloppua kaikille!

15 kommenttia:

 1. Ompas kiva kuulla, että on kurssilla mukavaa! Se on kyllä paljon opesta kiinni, vielä aikuisenakin.

  Minäkin kävin viikko sitten katsomassa Prinsessan, mutta vieläkään en osaa sanoa tykkäsinkö.

  Nyt on niin pimeät syksyn päivät, että se kyllä vie varmaan mehut yhdeltä sun toiselta... Puolentoista kuukauden kuluttua mennään taas kevättä kohti!

  Jaksamisia!

  -serkku-

  VastaaPoista
 2. Mikäs kurssi sinulla nyt meneekään?
  Herkkupäivä kuulostaa hyvältä, paitsi se Meikun herkku! "Prinsessaan" on minullakin lippu ostettuna. Odotan, että leffat tulee tänne periferian (Malmi) kulttuuritaloille, niin pääsee halvemmalla (6 €). Heh. minun logiikkaa, en tiedä mitä liput oikeissa teattereissakaan maksaa!
  Tänään pitää lähteä Itikseen Sannaa moikkaamaan ja olisipa mukava nähdä teitä muitakin siellä.

  VastaaPoista
 3. Herkkua herkun päälle. :)
  Toivottavasti sun kurssi on hyödyllinen ja hyvältä kuullostaa, että vetäjä osaa hommansa.
  Mä ostin sen Prinsessa kirjan sairaalalukemiseksi, mutta en jaksanut edes avata sitä.
  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Kaura, herkku, pizzahut, karkki ja leffa. Loppua kohden aina parani. Hyvät viikonvaihteet ! Täytän tänään 53 v ; ) Likat teki mulle suklaaneliöitä ja porkkanakakun ; ) niillä eväillä pärjään kyllä.
  pirtsikka

  VastaaPoista
 5. Hmm, nuorihan sinäkin vielä olet...

  VastaaPoista
 6. Pirtsikalle Paljon Onnea ja kaikille kiitokset kommenteista :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos seurasta, Tee? Miten se lounas olikin niin hyvä! Uusi mekko (?) on edelleen päällä, joten saatanpa käyttääkin!

  Synttäreitä pirtsikalle!

  VastaaPoista
 8. ^ Salaperäinen Ärkoo ;) Kiitän seurasta :)

  Mitäääh! Enkö saakkaan sitä mekkoa itelleni..?!

  VastaaPoista
 9. Kyllä se koko päiväksi koulunpenkille palaaminen varmasti väsyttää.

  rk, kyllä tosiaan pääsee halvemmalla jos kuudella eurolla saa leffalipun - keskustan teattereissa taitaa maksaa keskimäärin kympin. Eipä ole tullut aikoihin käytyä.

  Pirtsikalle synttärionnittelut!

  VastaaPoista
 10. Pirtsikalle synttärionnea :) !!

  Ja Adelhaidille leikkauksesta toipumista!

  Se Prinsessa on elokuvana varmasti hyvä. Pitäisi itsekin mennä katsomaan. Tarina on hirveän koskettava yhden ihmisen sairauden runtelemasta elämästä. En tiennyt että siitä on kirjakin. Usein vaan käy niin että jos lukee kirjan ja katsoo sen jälkeen leffan, niin jompaan kumpaan pettyy.

  Oikein hätkähdin kun kirjoitit "nuoresta naisesta" jonka tapasit. Minullahan myös leikkaus ja sytot - ei säteitä. En ole montaa vastaavaa tapausta kuullut!

  Aurinkoista oloa kaikille, syksyn harmaudesta huolimatta.

  -Hahtis-

  VastaaPoista
 11. Kiitän Kitsu ja Hahtis :)

  Sellasta kuulin vanhempien rouvien keskustelevan elokuvan jälkeen, että koko Ruotsinmatka olisi ollut Prinsessan ja hovineidon mielikuvitusta, vaikka se elokuvassa ei erottunut millään lailla muista tapahtumista. Se kuitenkin jäi mulle päällimmäiseksi mieleeni, kun yksi lääkäreistä sanoi Prinsessan olevan onnellisempi kuin yksikään henkilökunnasta ;) Tuo oli jo trailerissa, mutta se siis kuitenkin jollain lailla tiivistää jälkitunnelmani - vaikka onhan leffassa kamalia vanhoja "hoitomuotoja" ja muutakin ikävää.

  VastaaPoista
 12. Nou hätä! Saat mekon heti, kun kukkarosta löytyy 15 ekee! Huomasitkohan, että se oli kokoa XXXL, ja hihat silti nippa-nappa!
  Jännityksellä odotan mitä se sinun Tviitterisi tänään herjaa, minulla oli se mistä eilen puhuttiin, naama - ja vain se - taas vähän laihempi!
  Aurinkoista sunnuntaipäivää!

  VastaaPoista
 13. Etkö enää tykkääkkään siitä "mekosta"? Toi on just mun koko ja lisää vaan tulee..

  Kiitos auringosta ja sitä samaa sinne :)

  VastaaPoista
 14. Mikäs mekkokeskustelu tää on ? Onko Teellä ja rk:lla joku "vaihtokauppa" menossa ?
  TUHANNET KIITOKSET synttärionnitteluista Teen blogissa ! Tee - noi vanhat hoitomuodot, mistä mainitsit puistattaa varmasti, jos on vielä kaiken lisäksi hyvin kuvattu siinä Prinsessa elokuvassa.
  pirtsikka

  VastaaPoista
 15. Hih, yllytin Ärkoon ostamaan markkinoilta vaatteen, jonka olisin itselleni ostanut - jos olisi rahaa.. Ja mun mielestäni se näytti Ärkoon päällä hyvältä. Lupasin ostaa sen myöhemmin pois, jos se ei tunnu omalta.

  VastaaPoista