C50.82 Carcinoma mammae lobulare gradus III l.dx. pT3 (135 mm) N1 (3/15), ER 80-90%, PR 80%, MiB-1 30%, Her-2 +.

sunnuntai 17. lokakuuta 2010

Päivän vitsi löytyy kuvasta

Päivän punnitustulos ei ole se vitsi, vaikka naurettava onkin. Varsinainen vitsi löytyy siis Wii-Fit -ikä kuvasta sen alla XD

On nimittäin taas ollut aika romu olo - mutta ei onneksi kuitenkaan niin kamala kuin silloin, kun lähdin hengenahdistustani tutkituttamaan. Nyt on epämääräisempää, pistää milloin vasempaan, milloin oikeaan kylkeen ja milloin vasempaan ja milloin oikeaan rintaan.. Ja selkärankaa on kolotellut. Päässäkin aina välillä niitä tuntemuksia, joita en oikein osaa kuvailla - vähänniinkuin veri kiertäis hitaalla tjtn...

Ja mikä ikävintä, on kuusivuotiaalla taas kamala yskä :( Ei ollut sen puolesta mikään loistoidea lähteä Lintsin Valokarnevaaliin eilen. Muutenhan se oli kivaa. Tänään sitten jäi retki treeniryhmän kanssa väliin.

Ensimmäiset sisällä kypsytetyt tomaatit lohkottiin epäluuloisina ja maistettiin tässä viikolla. Johtuiko tomaattilaadusta, liian vaaleasta väristä (siis ei tarpeeksi kypsiä vielä) vaiko siitä,
ettei auringolla ollut mitään tekemistä kypsymisessä - mutta eivät ne kyllä olleet yhtään talvisia lentotomaatteja maukkaampia. Turhan myöhään keräsin vielä muutaman tertun sisään ja sittenhän pakkanen teki selvää koko tomaattipuskista.

Syömäpuolella on kyllä tullut lipsuttua pahasti - milloin milläkin tekosyyllä on tullut syötyä hodaria, donitsia, juustonaksuja, poppareita, suklaata.. Ja eilen piti vielä mennä pelaamaan jättisuklaapaketista ja nythän se sitten lähti matkaan... Juu ja liikunta, eh :P Että eipä tullut yllätyksenä tuo painon kehityssuunta.

17 kommenttia:

  1. Epistä! Söit kaiken tuon ja paino nousi vain 100 grammaa! Minun syömänä se olisi tehnyt vähintään kilon, kun ei tarvitse muuta kuin kuolata katse kohti pähkinäpurkkia, niin paino nousee. Höh.
    Nyt on täälläkin eletty pelkällä teepussien liotusvedellä ja liikahtihan se vanhan puntarin viisari vihdoin! (Ks. Tilun blogi)
    Ihan omaksi ja vähän muidenkin ppp:läisten iloksi/kiusaksi laitoin just leipomani omppupiirakan hetkeksi blogiini! Kotimaisia omenoita ja pihasta poimituista ruusukvitteneistä tehtyä hilloa kiilloksi. Vien töihin huomenna. Tuplaepistä.

    VastaaPoista
  2. Sinulla on ollut niin rankat ja pitkät hoidot ja jatkuu vielä, että ei ole ihme jos paikkoja kolottaa. Luustokipu on kyllä inhottavaa. Minulla kolottaa jatkuvasti luustoa. Ruokahalut on hyvät, just mies paistoi lettuja ja pitihän niitä muutama syödä...

    VastaaPoista
  3. Kiitän Ärkoo ja Olga :)

    Myönnettäköön, että pelkäsin pahempaa lukemaa ;)

    VastaaPoista
  4. Ihan kelpo tulos! ITse iloitsen plusmiinusnollasta:) Ainakaan ei siis ollut noussut..

    Täällä on piiiiitkäkestoista flunssaa tarjolla joka nurkalla. Just sitä yskää, päälle kuumetta ja onpa moni ihan terve aikuinen sairastunut aivan keuhkokuumeeseenkin. Toivottavasti teillä menee tämänkertainen tauti nopsasti ohi. Mikäs tuollainen lintsi-ilta oikein on? Eikös se ole jo kiinni?

    Nuo sinun kolotuksesi eivät kuitenkaan kuulosta flunssan kaupanpäällisiltä. Saisitkohan vaikka pyydettyä vähän perusteellisemmat labrat ensi kerralla..? Vai seurataanko tuon herkun kanssa miten veriarvoja?

    Kolotuksista huolimatta, kivaa viikkoa!

    VastaaPoista
  5. Mullakaan ei oikein sujunut... vaikken edes syönyt (paitsi viime viikonloppuna... ja nyt sitten kun ajattelin että mitä väliä, kun en edes syömistä vähentämällä laihdu vaan paino vaan nousee).

    Mullakin on ollut ihmeellisiä tuntemuksia päässä, huimausta tai sen tapaista. Oikeastaan aika hyvä kuvaus voisi olla tuo että veri tuntuu kiertävän vähän hitaasti.

    VastaaPoista
  6. Mun viikon saldo lie jotain -300g. Kohta olen tavoitteessani, sitten pitää muistaa alkaa tarkkaileen, ettei paino putoa liikaa. Nimittäin en halua, että joudun ostaan kaikki vaatteet uusiksi. ei o varaa siihen ;)

    Kommentointi ei onnistu tämän syvällisemmin tänään. Huomenna yritetään lisää ;)

    VastaaPoista
  7. Pirtsikka - 300 g ; oli kiva ylläri-en odottanut mitään, kun viikonloppu meni mässäillessä ranskan pastilleja ja pizzaa ja punaviiniäkin ; )
    Kolotuksia on myös mulla - olen ajatellut, että johtuu säteistä ja niistä sytoistakin - ymmärtääkseni kolotukset voivat jatkua, jatkua ja jatkua ... pirunmoista, mutta minkäs teet. Mulla on ollut vähän alakuloa ja uupumusta. Täytyy mennä kattomaan rk:n omenapiirakkakuva. Varmaan ihana. Älä sä Tee välitä, jos ei paino aina mene niin kuin suunnittelee, nestettä toi 100g vaan on. Ja sitä paitsi toi -18 vuotta Wiissä -- sillä voi jo briljeerata.
    Koitetaan kestää näitä kolotuksia, mutta jos jatkuu enemmän kuin viikon sama kolotus, niin sitten kaiketi vois jo soittaa ja kysästä ...
    pirtsikka

    VastaaPoista
  8. Kiitän Tiina, Kitsune, Kiara ja Pirtsikka :)

    Tuolla toisaalla jo tunnustinkin, että olin tänään Fazerin karkkitehtaalla nuorten rintsareiden kanssa - ja söinkin suklaata just niin paljon kun sitä voi kerralla syödä juomatta.. Että näin tosissaan sitä painoa pudotellaan... Mutta kävelin sentään pari kilometriä mennen tullen - tuskin kuitenkaan tarpeeksi :P

    Lintsillä oli viime viikon Valokarnevaalit ja oli auki klo 17 alkaen. Mua tuskin saa helpolla enää talvella viemään poitsua Lintsille, kun on muutaman viikonlopun auki - kun ei tuo talvinen pukeutuminen ja sisälaitteissa ramppaaminen kyllä ihan terveellistä tainnut olla.. Astmalääkitys on nyt purrut ja poika saa huomenna mennä päiväkotiin. Lääkärissä käytiin kyllä kuunteluttamassa keuhkoja ja sydäntä ja tarkastuttamassa nielua ja korvia. Yö oli vielä huono, kun puolenyön aikaan oli taas niin pitkä ja massiivinen yskänkohtaus, että oli otettava Ventoline. Aamuyölläkin oli yskää, mutta meni onneksi itsekseen ohi. Ja kun tunnin verran aamulääkkeiden jälkeen mentiin lääkärille, oli kun olisi vienyt terveen pojan.. Nuori mieslääkäri kyllä tuumasi, että jossain vaiheessa niitä astmatutkimuksia voisi kyllä uusia. Sitä diagnoosia siis ei ole ja allergiasairaalassa pidettiin noiden lääkkeiden käyttöä sen vuoksi turhana - mutta kyllä niistä vaan on ollut valtava apu. Infektioastma on käsittääkseni aika kiistanalainen juttu, mutta se voisi kyllä selittää nämä poitsun pitkittyvät ja rajut yskät, joihin nämä astmalääkkeet auttaa.

    Herkun kanssa ei liiemmin labroja seurailla, syyskuun lopussa oli PVKT+Ne ja tammikuussa tulee SYRUT (?!).

    Sellasta alakuloa ja uupumusta on ollut täälläkin :/

    VastaaPoista
  9. Väsyä ja alakuloa taitaa olla liikkeellä. Syysmasista vai mitä lie. Olisiko "syrut" ihan vaan syöpärutiinit?
    Oltiin työporukan kanssa tuolla samaisella Fazerilla viime keväänä ja sinne jonnekin toffeiden ja suklaiden sekaan jäi hampaasta paikka! Tuli karkeille hintaa. Noloa.

    VastaaPoista
  10. Tänks Ärkoo :) Olenkin ollut kaukaa viisas ja varannut hammaslääkärin huomiseksi ;) Hyvä arvaus (?) tuo syöpärutiinit.

    VastaaPoista
  11. Voimaa pimenevään syksyyn! Toivottaa Eva, joka ei jälleen kerran pysty mihinkään syvälliseen kommentointiin :( Mielessä olet(te) kuitenkin usein! <3

    VastaaPoista
  12. Ai sä oot 18-vuotias? Hih, kyllä tuo mikä-lie-wii on fiksu!!
    Eiku mitä toi nyt tarkotti, nyt menin ihan sekaisin :)
    Toivottavasti poitsun yskä on jo parempi, ettei tuu mitään pitkäkestoista flunssakierrettä perheeseen.
    Sun herkuttelulista kuullosti kieltämättä kuolattavalta, mutta katos ei ne lipsahdukset pahaa tee, jos saa itsensä kammettua sieltä pikaisesti takaisin ruotuun!! Siinä on sitten vasta voittajan ainesta, kun ei jää sille tielle pitkäksi aikaa :)

    VastaaPoista
  13. Liityn plussakerhoon, tulos + 1 kg : (
    Olin ruotsinlaivalla seisovassa pöydässä, ja karkkikaupassa, ja pullomeressä. Piste. Mitäs siitä muuta seuraa kuin kilo kilon perään.
    Italianviikkojen vaniljainen pannacotta karamellikastikkeella oli ihanaa ! Reseptiä aattelin etsiä, mutta ei taida sopia PPP-ruokavalioon : (

    Mutta hiljaa hyvä tulee, ei menetetä toivoa, vaan aletaan aina vaan uudestaan...

    VastaaPoista
  14. Kiitän Eva, Sanna ja Betty :)

    Pienikin puumerkki ilahduttaa Eva :) Ei tämä blogikaan niin syvällinen ole ;)

    En nyt sentäs ihan 18-vee, mutta 45-18 - eli hyvässä kondiksessa edelleen XD

    Ja eihän sitä nyt laivalle (tai Fasulle) mennä mököttämään suu supussa ;) Yritetään taas nousta täältä.. Meillä on tosin nyt sekä Fasukassi että Lintsin voittosuklaat...

    Tänään kävin vihdoin liiton kassalla ja sain asiaa hitusen eteenpäin - mutta vasta nyt kuulin, että mun pitää lähestyä entistä työnantajaani ja pyytää tietynlainen todistus ainakin 34 kuukauden tuloistani ennen työsuhteen päättymistä. Kauankohan siinä menee, ennenkuin sen saan.. Työkkärin työmarkkinapoliittisessa lausunnossanikin oli joku sotkeva lauseke sairaslomastani, jonka kävin tulomatkalla oikomassa ja samalla mut hyväksyttiin Marraskuun kurssille.

    Niin ja hampaat ei vaatineet muuta kuin pientä hammaskiven rapsuttelua :) Siinä hammaslääkärin luetellessa niitä koodeja avustajalle olin kyllä varma, että nyt ne on sitten entiset :P

    VastaaPoista
  15. Onneksi olkoon hampaista !!! Aivan mahtava uutinen - ei mitään reikiä ja oma kalusto suussa JES ! Meikkä ei ole vieläkäääään saanut aikaseksi tilata hammaslääkäriä. On se yhtä "vettiä", mutta takaraivossa paukuttaa hammaslääkäri ja gynekologi, mutta antaa paukuttaa HIPHURRAA meikkä lähtee nuoremman likkani kanssa huomenna Lontooseen. Ajattelin mennä kaljalle ; ) eikä ; ) ku kakaralla on syysloma ja kun kerran pääsi IB-lukioon, niin tietty äitee vie muksun Lontooseen. Antaa mennä mutta menköön kaikki liikenevä raha, kudon sukkaa sitten taas kun tulen takasin ; ) ja murehdin saavutettua elopainoa sitten taas myöhemmin.
    pirtsikka

    VastaaPoista
  16. Tee: Eihän teillä ole kämpässä hometta? Tai muuten ilmanlaadussa moittimista? Mietin vaan, kun meillä oli kerrostalossa silloin kylppärissä kosteusvaurioita, laattoja irti tms., eikä ne vaivautuneet niitä korjaamaan. Tiedossa oli, että kosteusvaurioita on, mutta ei rahaa/kiinnostusta korjaamiseen. Esikkohan sitten, ainoana lapsena, sairasti hirveitä lenssuja kerta/kk, jälkeen aina kamala yskä, ja vuoden iästä hengenahdistuksia, joihin sitten haettiin spiiraa ja ventolinea ja kortisonia. Astmatutkimuksissakin käytiin, mutta sitä ei diagnosoitu.

    Koirakin oli jatkuvasti korvatulehduksessa, kun kuuri loppui, uusi alkoi, ja oli siihen asti ollut korvista terve. Kun muutettiin pois, likan sairastamiset loppui, ja koiran korvat ei vaivanneet loppuelämän 11 vuoden aikana ikinä.

    Ja ne hiilarit... Ne lihottaa ja altistaa tulehduksille.

    VastaaPoista
  17. Kiitän Pirtsikka ja Heidi :)

    Pirtsikka - oli kyllä helpottava tieto, että hampaat ja limakalvot suussa on säästyneet pahemmilta. Jotain pientä uutta oli, mutta ei ainakaan vielä kuulemma vaadi toimenpiteitä. Ihanaa Lontoon matkaa teille!

    Heidi - ollaan tuota homejuttuakin mietitty ja pitäisi selvittää joku luotettava taho sitä tutkimaan. Sellainen mielenkiintoinen juttu tapahtui viime vuonna, että kun poitsu sai sen sikapiikin Marraskuussa, niin koko lopputalvena ja viime keväänä ei taidettu niitä hengitettäviä lääkkeitä tarvita. Oon kyllä itsekkin ollut aina herkkä saamaan kaikki yskät ja nuhat - ja yskät on olleet yhtä kamalia. Mutta nyt en ole enää itse ollut niin flunssainen..? Olen vähän tässäkin asiassa miettinyt kilpparin toimintahäiriöiden mahdollista osuutta.. Ne poitsun kilpparilabratkin pitäis käydä otattamassa... Ja kyllä niillä hiilareilla on varmasti niitä huonoja vaikutuksia myös.

    VastaaPoista