C50.82 Carcinoma mammae lobulare gradus III l.dx. pT3 (135 mm) N1 (3/15), ER 80-90%, PR 80%, MiB-1 30%, Her-2 +.

lauantai 25. syyskuuta 2010

Painoa ja paineita

WiiVitt.. eiku WiiFittihän se kertoo ja muistaa sekä painon että BMI:n. Alun kaksi juuri minulle valittua testiä (Stillness ja Agility) antoivat fyysiseksi iäkseni tänään neljäkymmentä. Ja kaikki muut jumpat jäi taas yllättäen tekemättäkin.. Pudotettavaa siis löytyy ja viimeaikoina on taas herkut houkuttaneet ja niitä on syöty.. Tavoitteeksi voisin ottaa sen, ettei näkymässä olisi ainakaan plussaa... Paineetkin tuli tänään mitattua kuukauden tauon jälkeen ja muutosta huippulukemiin on tapahtunut. Tosin aika vaihtelevia on nuo aikaisemmat mittauksetkin olleet. Nyt sain lukemat 115/78 ja pulssi oli 76. Kamalimmasta päästä mittaamani lukemat ovat 132/90 ja 94, jotka olen mitannut 22.8. illalla. Silloin on tosin vasta kolmisen viikkoa kulunut viimeisestä CEF:fistä ja koko seitsemän sytostaatin ja kolmen Herkun "kuurista" ja reilut kaksi viikkoa sydämen gammakuvauksesta. Ihan en vielä kuvan brunettea muistuta harmaassa siilissäni, harvoine kulmakarvoineni ja haaleine ripsentynkineni. Wiin pääkäyttäjä on vaan saanut jo tarpeekseen kaljusta kuvatuksesta ;) Voimaannuttavaa viikonloppua kaikille!

10 kommenttia:

 1. Hyvää viikonvaihdetta sinullekin!
  Tuo Wiihän on oikein monipuolinen härveli.

  VastaaPoista
 2. Tuommoisen Wiin kanssa olisikin hauska seurustella. Kuvan BMI:n "ylipaino" pitää kyllä muuttaa l i e v ä k s i ylipainoksi.
  Tuollaisesta kerran kuussa RR-mittauksesta ei ole mihinkään vertailuun. "Se on mitattava vähintään kolme kertaa saman viikon aikana, aina samaan aikaan ja samanlaisessa tilanteessa. Jokainen mittaus kaksi kertaa viiden minuutin välein, mansettia välillä poistamatta. Sitten vasta on jotain asiallista tulosta." Näin komensi työterveyslääkärini jokin aika sitten. Niin tein ja diagnoosi oli: ei verenpainetautia. Heh, hyvä että yksi tauti puuttuu.
  Parempia vointeja sinulle edelleen.

  VastaaPoista
 3. Kiitän Tilu ja Ärkoo :)

  Ärkoo, mun on vaikea uskoa, että me painitaan muka samassa BMI-sarjassa! Sähän olet yhtä pitkää säärtä ja käsivartta.. Seuraava ja viimeinen vaihe Wiin taulukossa ylöspäin on liikalihava (obese) ja jos pääsisi siirtymään alaspäin olisi siellä ihanteellinen (ideal) - se olisi jotain se! Totta varmasti on, että niitä paineita pitääkin seurailla säännöllisemmin.

  VastaaPoista
 4. Kyllä me täällä vertaistsempillä saadaan paineet ja painot kuriin, usko pois! Meillä tuo wiifit on myös, taidan olla viimeksi tasapainoillut siinä helmikuussa:) Ohjaajani on kyllä salskea nuori mies, ihan mukava hänen ohjeidensa mukaan on jumpata. Nyt tosin pitää jumpatkin kuulema tehdä rauhallisesti, ja juoksut ovat pannassa hoitojen loppuun asti. Näin kävi sairaalakeikalla komento.

  Nyt mukavaa lauvantaiehtoota! Ja tv:n ääressä ei sitten herkkuja, tai sitten vain ihan vähän..

  VastaaPoista
 5. Auts, onpa armoton tuo WiiFit. Samoissa lukemissa taisi pyöriä omakin lähtö-bmi, ja täältä reissusta palattua ollaan varmaan taas siinä pisteessä (täällä on liian hyvä ruoka).

  Hyvä että verenpaineet on kohentuneet (eli laskeneet)!

  VastaaPoista
 6. Kiitos Tee, kun olet noin kiltti. Olen hyvä vetämään napaa selkärankaan, silleen harjoitetaan syviä vatsalihaksia! 178 senttiä ja 87 kiloa (hävettää) tuottaa kyllä tuon 27,5 BMI:n. Salainen haaveeni olisi päästä 23:een. Että sitä Anitan päällystettä nyt vaan sen olemattoman leivän päälle. Toistaiseksi.

  VastaaPoista
 7. Mä en tiedä mitään Wii:stä, mutta mielenkiintoiselta vaikuttaa, jos se huolehtii oikeasta painosta ja jumpastakin ! Taitaa olla aika ankara lausunnoissan tuo Wii silti !

  Hyvää viikonloppua !

  VastaaPoista
 8. Kiitokset Tiina, Kitsu, Ärkoo ja Betty :)

  Juu, Tiina ei kyllä saa laihdutella saati riehua nyt vielä. Pidät vaan itses ravittuna ja voimissasi nyt.

  Ärkoo, en ole kiltti - en vaan voi uskoa että sun painosi on läskiä ja lihaksethan on tunnetusti painavampia ;) Bodareilla mahtaa olla melkoiset BMI:t..

  Kitsu ja Betty - Wii on lahjomaton!

  VastaaPoista
 9. Oih, toinen kaksosista oli kavereilta tullessaan käynyt lähi-Hesessä ja toi mulle tuliaisena pehmiskupin. Eihän sellaisesta voi kieltäytyä, eihän, joten repsahdusta taas :$
  Kääk, huomenna pitää kai olla vallan syömäti punnitukseen saakka, ehkä suoritankin punnitusen jo aamupäivällä :)

  VastaaPoista
 10. Ei sellaisesta voi mitenkään kieltäytyä, se on vissi se ;) Aikuisille voi sanoa, että pitäkööt pullansa..

  VastaaPoista