C50.82 Carcinoma mammae lobulare gradus III l.dx. pT3 (135 mm) N1 (3/15), ER 80-90%, PR 80%, MiB-1 30%, Her-2 +.

lauantai 25. syyskuuta 2010

Kuukauden takaraivokuva

Siellä se iänikuinen pyörre edelleen on vahvana.. Mutta kyllä tästä voi todeta, että tukka kasvaa ihan näkyvästi kuukaudessa :)16 kommenttia:

 1. Jessus, mikä karvankasvu rouvalla! Minusta tuntuu, ettei itselläni kuukaudessa tullut kuin heiveroinen untuvikko ja sinulla näyttää olevan oikein vahva ja miten tumma kasvusto. Oliko sinulla ennen hoitoja yhtä tummat hiukset?
  Kikkuraa ei sinulle taida tulla, ainakaan nyt ei näy siitä merkkejä.

  VastaaPoista
 2. Oho! Ei uskoisi, että noin pitkä jo. Hyvin on kasvatettu ja kivalta näyttää - pyörrekin.

  VastaaPoista
 3. Kiitän Tilu ja Ärkoo :)

  Näkisittepä mun jalat.. (Juu, en kuvaa =P) Taitaa valaistus/varjot tehdä vähän tepposia, eikä tukka todellisuudessa ole ihan noin tumma ja harmaatakin on ihan reilusti. Mutta ripset ja kulmat on vielä onnettomat. Kikkurasta ei ole tosiaan ainakaan vielä havaintoa.

  VastaaPoista
 4. hi-hii, mikä pitkä tukka!! Hurjalla vauhdilla kasvaa!!!

  VastaaPoista
 5. Vau! tuohon tähdätään, tammikuun jälkeen:) Nehän saa kohta jo sekaisin!
  Ja pyörre ei ole ollenkaan paha, meillä on lapsilla osalla tuplapyörteet, aika vinkeät..

  VastaaPoista
 6. Kiitti Sanna ja Tiina :) Kun oikein kovaa tuulee, niin ne jo vähän "liehuu tuulessa" ;D Noh, aika vähän kyllä..

  VastaaPoista
 7. Huima ero! Ei mun hiukset noin nopeasti kasvaneet. :o

  Pyörre on mullakin, ja juuri tänään totesin että hiukset on nyt siinä pituudessa että ne pyrkii siitä pyörteen tietämiltä sojottamaan vähän mihin sattuu...

  VastaaPoista
 8. WAUTSI mikä tukka !!! Pian joudut laittaan hiukset korvan taa ; ) Olen vanhasta tottumuksesta laittanut ite jo nyt ja on kyllä naurattanut moinen. Mulla ei ole läheskään noin komea tukka. Karvakasa/huivi päässä meikkä edelleen. Tamofen eka pilleri tänään ja kävin vaa´alla. Lähtöpaino on huikea (RK:lle terveisiä) 85,6 kg ja olen 172,5 cm pitkä. PPP-ohjelmaan sitoudun nyt. Vielä on pikkasen puolukkapiirakkaa jäljellä. Sen vielä syön kaikella nautinnolla kahvin kanssa. Sitten herkuttelut siirtyy viikonloppuihin ; )
  pirtsikka

  VastaaPoista
 9. Ihanasti kasvaa vahvat hiukset, mulla on tosi harva hius päässä, mutta sen verran että pärjää. Se on jännä juttu tuo pyörre takaraivolla, mulla kanssa aika vahvana on. Edelliseen kommenttiin viitaten, kyllä saikulla paino meinaa nousta väkisinkin, kun ruoka maistuu hyvin ja muu akstiivisuus vähäsempää. :(

  VastaaPoista
 10. Kiitän Kitsu, Pirtsikka ja Olga :) On tuo kyllä yllättävän paljon kasvanut kuukaudessa.

  Tänään hain taas uudet lääkkeet ja luin listan mahdollisista sivuvaikutuksista.. Mm. ruokahalut saattaa lisääntyä ja siitä loogisesti seuraa painonnousu :P Mutta sitäkin enemmän mietityttää tämänkin lääkkeen vaikutus maksaan/munuaisiin ja se, että erittäin harvoin lääke voi aiheuttaa luuytimen toiminnan häiriötä.. Eli jos tulee kuumetta, kurkkukipua, suun limakalvon haavaumia tai muita infektion merkkejä, pitäisi ottaa (taas) välittömästi yhteys hoitavaan lääkäriin... Huoh, en aloita niitä ainakaan vielä tällä viikolla, kun on tuo portinlaittokin perjantaina.

  VastaaPoista
 11. Mitä lääkettä tuo tuollainen oikein on? Onko jotain kilpparihommaan..? Sellaista lääkearsenaalia nykyään itsekin syön, minä terve ihiminen, että ihan huimaa. Sivuvaikutuksia en ole viitsinyt edes lukea..

  Portin laitto oli ihan jees homma. Kaksi ja puoli tuntia siellä kirran reissulla vierähti, mutta sattui mukava anestesialääkäri ja hoitaja, joiden kanssa poristiin lääkäreiden oscar-gaalat ja pikkujoulut ym. Ei tehnyt kipeää kun hyvin puuduteltiin, ja yritin jättää mielikuvituksen lennon vähän vähemmälle, siinä kun pakosti kuuli ja tunsi mitä hommaillaan. Mutta nyt on portti, ja hyvin pelitti ensimmäinen hoito sitä kautta!

  VastaaPoista
 12. Kiitti Tiina :) Tuo on niitä "henkimaailman" lääkkeitä, johon taivuin.. Ainakin ostin pienen paketin...

  VastaaPoista
 13. Tosi paljon ovat hiuksesi kasvaneet, oikea pehko ! Muistelen että mulla oli ihan paljas kalju tuossa vaiheessa.

  VastaaPoista
 14. Noin pitkä ja vahvan näköinen.Onnea.

  VastaaPoista