C50.82 Carcinoma mammae lobulare gradus III l.dx. pT3 (135 mm) N1 (3/15), ER 80-90%, PR 80%, MiB-1 30%, Her-2 +.

perjantai 11. kesäkuuta 2010

Maissia ja vähän muuta


Kaikki muut kuvien kasvit lienee helposti tunnistettavissa (maissikin kun on jo nimetty), mutta tätä viimeisen kuvan kasvia ei välttämättä vielä tunnista - vai tunnistaako..?
Nyt täällä on jo hiukan sadellut, joten ei niitä ziljoonia vaatekertoja ihan turhaan ole sinne päiväkodille tänään kannettu ;)

15 kommenttia:

 1. Tilli vai porkkana? Arvaan: porkkana. Kiitos maissipäivityksestä.

  VastaaPoista
 2. Porkkanahan se :) Saapi nähdä tuleeko mistään lopulta mitään satoa..

  VastaaPoista
 3. Kasvun ihmeitä, on niitä niin kiva seurata !

  VastaaPoista
 4. jeeiiiii, mäkin olisin arvannut porkkanan!!! Hyvä sanoo näin jälkikäteen :)

  VastaaPoista
 5. Porkkanaa olisin myös veikannut:) Teilläpä ollaan jo kukassa!

  VastaaPoista
 6. Hyvinhän se porkkana tunnistettiin. Mukava näitä on seurata, vaikka ei sitä satoa sitten lopulta saataisikaan. Varmin sato on niissä kaupan ruukkusalaateissa, jotka olen Kiaran vinkistä taas laittanut ruukkuun. Niissä on nimittäin jo jonkun verran uutta syötävää ;) Herneenversoille voisi tehdä saman.

  Tiina, Unkarin sireeni on meillä jopa vähän jäljessä teistä.

  VastaaPoista
 7. :D Hitsi, olen itse unohtanut viedä noi ruukkusalaattipurkit jääkaapista kasvimaahan. Tuumasta toimeen!

  VastaaPoista
 8. Kiara, tänään tein salaatin, johon riitti hyvinkin neljän ruukkusalaatin uudet lehdet vihreäksi :)

  VastaaPoista
 9. Vitsin hienoa ! Meikkä kans rupee kärrään ruukut pihalle ; ) Mä olisin arvannut persilja, joten hyvä, että on viisaampia porukoissa ; )
  Tee ONNEA huomiselle, muistat ottaa löysin rantein kolme päivää ja sitten taas alat olla oma ittes tai sitten jo ennen, pidän peukkuja sille !!!
  Mun pitäis lähtee siipan kanssa viemään venettä Tukholmaan, pikkasen hirvittää mahdolliset mainingit ja keinutukset - koko ajan pääkoppa muutenkin ollut kuin jonkun toisen ; ) Mutta kuten huomaat täydessä energiassa taas ollaan pari viikkoa HOPE SO ; )
  Kaikki menee Tee ihan hyvin !
  pirtsikka

  VastaaPoista
 10. Vielä Tee !
  Mulla on metka tunne kynsissä. Kihelmöi/polttaa kynsien reunat ukkovarpaissa ja sormissa. Otin eilen kynsilakat vex sormista ja laitoin uutta ... vasen nimetön > kynsi ihan niin kuin pehmeä ... HUI SENTÄÄN, lähteekö kynnet? Onko sulla ollut tuntemuksia?
  pirtsikka

  VastaaPoista
 11. Kiitokset tsempeistä pirtsikka :) Vielä ei ole raportoitavaa, eli "No news is good news".. Pitäiskös kiittää sitä kortisonipistosta siitä, että muistan kyllä napostella ja suklaa maistuu...

  Kynsissä ei oikeastaan ole tuntemuksia, mutta ulkonäössä on muutoksia. Varpaankynsissä on sellaiset vaaleat ja hauraan oloiset kohdat, joista voisin kuvitella kynsien helposti katkeavan, varsinkin jos joku talloisi varpaitani tmv. Sormien kynnet eivät enää kestä niinkuin ennen, vaan lohkeavat, jos yritän esim. availla pistaasimanteleiden kuoria. Kynnethän voi lähteä :/ Mutta varmasti lakkakerroksista on apua.

  Hyvää ja turvallista venereissua teille!

  VastaaPoista
 12. No news is good news - mahtavaa ! Ja suklaata - vielä parempaa.
  Hyvä, että kaikki hyvin.
  Viimeistään huomenna pitäis startata. Meillä on hidaskulkuinen baatti, tarkoitus mennä Tukholmaan, jonne meiän likat tulee laivalla perässä. Likat shoppailee päivän kaksi ja sitten lähdetään rauhallisemmissa merkeissä Maarianhaminaa kohti. Toivottavasti ilmat suosii eikä tule mitään myräköitä. Kuulin eilen anopiltani, että hänellä on otettu koepala jalasta, epäillään tyvisolu- tai okasolusyöpää. Kyllä näitä syöpiä on joka paikassa ja eri muodoissa kaikkialla YÄK.
  Koitetaan kestää myrkkymme - VOINTEJA TEELLE ja kiitti kynsiraportista.
  pirtsikka

  VastaaPoista
 13. Moi Tee
  Musta on tullut ihan arkajalka. On luvattu ei niin hienoja kelejä, tuultakin melkein 10 m/s ja kylmää. Olen aikeissa soittaa miehelleni, että jos laivoilla tilaa, niin mennään likkojen kanssa laivalla. Totta eikä tarua. En haluais mitään uutta pahoinvointia nyt tähän olotilaan, kun on suht koht hyvä fiilis. Vielä vähän aikaa aion pureskella asioita ja sitten istun vastatusten mieheni kanssa ja kerron päätökseni.
  pirtsikka

  VastaaPoista
 14. Hih, porkkanaksi minäkin arvailin noita alimpia ennen kuin katsoin oikean vastauksen (hyvä tietysti sanoa näin jälkeenpäin ;) Kateeksi käy herneenversot, mun parvekeversot lakkasivat jostain syystä kasvamasta ja näyttävät aika näivettyneiltä. :( No, uusi yritys, tarkoitus on kasvattaa versoja vaan syötäväksi.

  Kynnet on mullakin hauraat ja jollain lailla paksuuntuneet, nyt taitaa se doketakselikohta olla parhaillaan kasvamassa pois.

  VastaaPoista
 15. Pirtsikka - ei sitä pidä olla liian reipas! Itsehän sä ne seuraukset kuitenkin kärsit nahoissasi...

  Kitsune - just paksuuntuneet nämä sormen kynnet on ulkonäkönsä puolesta ja niissä on jotain "viikkorenkaita"..

  VastaaPoista