C50.82 Carcinoma mammae lobulare gradus III l.dx. pT3 (135 mm) N1 (3/15), ER 80-90%, PR 80%, MiB-1 30%, Her-2 +.

perjantai 25. kesäkuuta 2010

Lintsipäivä

Tänään meni koko päivä Lintsillä ja kivaa oli, kun ei tarvinnut hirveästi jonotella ja päiväkotikavereiden perhekkin tavattiin :)
/
Äiti vähän kuvaili ja poika otti ihan omasta aloitteestaan ihanan tatskan ;)
/
Mukavaa juhannuksen aikaa kaikille!9 kommenttia:

 1. Lintsillä. Ihanaa. Sinne mekin ehkä suuntaamme tänä kesänä. Hope so. Täältä pohjoisemmasta on pitkä matka kaikkialle.

  Juhannuskukat lasten tyynyjen alla ennustavat mielenkiintoista aamua, onko oikeasta puolisosta nähty unta... Viime vuonna jännitti kovasti, nähdäänkö oikeasta tyypistä unia.

  VastaaPoista
 2. Ihana tatska tosiaan! :)

  Me ei ollakaan Lintsillä käyty perheellä vielä koskaan. Ajattelin kyllä että tänä kesänä voitaisiin, kun poika on jo isompi ja ehkä tykkäisi jo härveleistä.

  VastaaPoista
 3. Ja varmistin vielä pojalta, mitä tatska tarkottaa ja se tarkottaa, että "rakastan äitiä ja isää" ♥

  Taikoja ei meillä tehty, mutta hampaat on kyllä laitettu tyynyn alle ja ihan on siinä hilkulla, että ylhältä lähtee etuhammas - on heilunut jo kauan.. Alhalta on etummaiset jo vaihtuneetkin.

  Huvipuisto ei ole ihan niin huvia, jos sinne joutuu pahimpaaqn ryysisaikaan. Vinkkinä siis, että jos mahdollista, niin melko rauhallista Lintsillä on sitten kun koulu on jo alkanut ;)

  VastaaPoista
 4. HIENO HOMMA TEE ! Pirtsikka lähettelee terkkuja. Olet tehnyt kaikenlaista ekan cefin jälkeen. Jes ! Meikkä maanantaina toiselle koetukselle ja siksi tultiin mereltä jo eilen kotia kohden. Alan valmistautua henkisesti ja fyysisesti koitokseen ja haluan olla kotona "normaalina" ennen SITÄ.
  Mua pännii se, että Primperan-pilleri vaikka on NIIN PIENI, niin puistattaa jo ennakkoon sen ottaminen. Psykon puolelle alkaa mennä meikän sairastaminen. Muuten on mennyt hyvin, pientä kolotusta säärissä ja lonkissa ja kynsissä ihmetuntemuksia.
  On tää ihanaa tää suht normi aika. Sulla oli niin makeet kuvat ! Mahtavat suorastaan !!! Rakkautta pursuavat ; )
  HYVIÄ JUSSEJA
  pirtsikka

  VastaaPoista
 5. Kiitos kuvakehuista ja muista Pirtsikka! Kiva kuulla susta taas :) Ajattelinkin sua, kun oli jotain outoa tunnetta sormenkynsien ympärillä ;) Se meni pian ohi kyllä. Ai epäiletkö siis, että se Primperan olis se, joka aiheuttais henkistä probleemaa..?

  Mukavaa jussinaikaa teille kans!

  VastaaPoista
 6. Kivan leppoisa juhannuspäivä saatiin tänäänkin. Mukava lukea hyvästä voinnistasi ja toistenne seurasta nauttimisesta. Hyvää jatkoa sille. Mitä maisseille kuuluu?

  VastaaPoista
 7. Kiitokset Ärkoo :) Pitihän ne maissit laittaa heti näytille ;)

  VastaaPoista
 8. Pirtsikka, törmäsin tänään työpöytää siistiessäni aloitettuun levyyn primperaneja ja heti tuli pala kurkkuun... ja välillä tulee vieläkin sellaisia CEF-makumuistoja ihan kutsumatta.

  (anteeksi kun höpöttelen täällä, toipilaalla käy aika pitkäksi)

  VastaaPoista
 9. Kylläpä tuli tuosta hernekuvasta lapsuuden sokeriherneet mieleen. Ihan maistui kielellä. :)

  VastaaPoista