C50.82 Carcinoma mammae lobulare gradus III l.dx. pT3 (135 mm) N1 (3/15), ER 80-90%, PR 80%, MiB-1 30%, Her-2 +.

lauantai 19. kesäkuuta 2010

Me Naiset ;)

Eilen olimme ihanissa perhejuhlissa ja kyllä teki hyvää nähdä mukavia ihmisiä, herkutella ja nauttia kauniista idyllistä lähes keskellä Helsinkiä :) Kuvat luodosta, jolla juhlat olivat, on otettu Mustikkamaalta, siis ihan Korkeasaaren kupeesta. Ja ylimmästä kuvasta on nipinnapin rajattu pois Kulosaaren Kasino.
/
Seisovasta pöydästä tulee hyvinkin naposteltua tarpeeksi, että pysyy kuvotus kurissa ;) Ja paikallaolleista noin reilusta kymmenen aikuisen ryhmästä löytyi jopa nuori kohtalotoveri (lähes "naapurista"), jonka hoidoista on nyt pari vuotta ja jolla on noin pari vuotta vanhempi poika kuin meillä :) Tänään kokeilen, tuliko sähköpostiosoite laitettua oikein muistiin. Suurkiitokset kyydistä kotiin, jos tätä jossakin vaiheessa luet :)
/
Monessa blogissa on viimeaikoina sivuttu aihetta "me naiset ja ulkonäkö" ja aihe tuntuu itsestäkin tällä hetkellä varsin ajankohtaiselta... Eilen nimittäin sain pari ulkonäkökohteliaisuutta (sekä ääneen lausutulla "sytostaattihoidetuksi-lisällä" että ääneen lausumattomalla - sekä omalta kullalta kerjätty että pyyteettömiä kohteliaisuuksia naisilta..), ja kummasti sellainen piristää tälläisen kulmakarvattoman sänkitukankin mieltä :) Vaikka sieluni silmin (taas) näen syöpäpotilaan kaikessa rujoudessaan kuulemassa näitä ulkonäkökohteliaisuuksia, ei se yhtään vähennä sitä iloa, jonka näistä sanoista itseensä imee. Ei, vaikka on päättänyt pärjätä tämän rujon olemuksensa kanssa niin kauan kun se on väistämätöntä. Ja toki minäkin toivon, että vuoden kakku riittäisi näiden näkyvimpien asioiden osalta ;)
/
Olen tässä myös pikkuhiljaa alkanut suunnitella, että jokaisesta tulevasta sairaspäivärahasta ja/tai työttömyyskorvauksesta hankin yhden uuden proteesivaatteen. Ja kunhan kasassa on muutamat rintaliivit, haluan proteesiyöpaidan! Varsinkin matkalle lähtiessä sellaisella olisi melko suuri mukavuusvaikutus. Vielä kun olisi useampi proteesi, mutta onneksi on kuitenkin edes tuo uimaproteesi toiseksi, sillä onhan se silikonikimpale pestävä ja kuivattava kuitenkin päivittäin.
/
Tälläisin miettein tänään.
//
Oikein ihanaa viikonloppua kaikille!

6 kommenttia:

 1. Kiitos samoin - hyvää viikonloppua! Hesas on söpöä! Riittää bongattavia paikkoja. Itse "löysin" Vartiosaaren ja kesäteatterin siellä viime tiistaina.

  VastaaPoista
 2. Hyvää viikonloppua teillekin.
  Onko sellaisia proteesiyöpaitojakin olemassa?
  Rintaliivejä ja uimapukuja tiedän olevan, mutta muita vetimiä en ole nähnyt missään. Julmetun kalliita ovat nuo liivit ja uikkaritkin.

  VastaaPoista
 3. Tilun tavoin olen kovin kiinnostunut proteesiuikkarista.. se helpottaisi elämää kylästellessä ja toki kotonakin! Pitääpä käydä kyselemässä alusvaateputiikeista.

  Kyllä juhlat ovat ihania! Meille ei satu häitä tai muita juhlallisuuksia kesäaikaan, mutta onneksi voi nautiskella naapurimaan juhlahumusta telkun välityksellä. Skål vaan vicce ja danny;)

  Lämpenevää, aurinkoa..!

  VastaaPoista
 4. Kiitokset teille :) Pääkaupunkilaisena on etu päästä oikein proteesiliikkeeseen ostoksille ja olinpa siellä "nuortenillassakin", jossa näitä kaikkia asuja ja proteeseja esiteltiin. Joitakin yöpuku- ja toppimalleja löytyy ainakin Amoenasta, jolla on myös nettimyyntiä ;)
  http://www.amoena-online.fi/epages/Planeetta.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/amoenafinland/Products/749/SubProducts/749-0005
  Tuo malli on vaan näillä "kaivauksilla" liian avonainen. Mutta kun ainakin Wiipurin Erikoiskorsettiliikkeessä ommellaan kuulemma myös proteesitaskuja omiin liiveihin, niin voisi harkita asianmukaista yöpaitaa ihan tavisliikkeestäkin ja sitten piipahtaa Wiipuriin..
  http://www.wek.fi/4

  VastaaPoista
 5. Voi kuinka kaunista paikkaa, ei kyllä ensimmäisenä tulisi Helsinki mieleen noista idyllisistä kuvista. Perhejuhlat on tosiaan mukavia aika ajoin.

  En mäkään tiennyt, että on muitakin proteesivaatteita kuin liivit ja uikkarit. Itse asiassa en raaskinyt ostaa uikkareita, vaan ostin Vapaavalinnasta tuetut uikkarit, ja ratkoin niihin luukun proteesia varten. Kokeilematta vielä miten oikeesti toimivat... saapa nähdä miten nuukalle käy.

  Oikein hyvää viikonloppua !

  VastaaPoista
 6. Kiitos Betty :) Pitääkin tutkia noissa yöpaidoissa samaa mahdollisuutta luukun ratkomiseen!

  Vieläkin on tosi hyvä mieli mukavista juhlista. Eilen oli ensimmäinen päivä ilman pahoinvointilääkkeitä ja vallan energinen olo :) Hoito siis tehoaa ;)

  VastaaPoista