C50.82 Carcinoma mammae lobulare gradus III l.dx. pT3 (135 mm) N1 (3/15), ER 80-90%, PR 80%, MiB-1 30%, Her-2 +.

torstai 22. huhtikuuta 2010

Nahkapää ja maihinnousukengät

Tempaisimpas sitten tänä aamuna ja unohdin vallan peittää tämän päänahkani (alan siis pikkuhiljaa tottua), kun hilpasin tuosta ulkokautta varastolle kaivamaan maihinnousukenkiä. Kävi nimittäin niin, että edelliset kengät tulivat tiensä päähän ja muistin joskus hankkineeni maiharitkin alennusmyynnistä. Ne jäivät kuitenkin vähälle käytölle, kun en älynnyt suojata jalkaa kengän varren hankaukselta. Vastapäisellä tontilla oli pari miestä levittelemässä soraa tulevan talon pohjalle ja ainakin toinen heistä jäi niille sijoilleen kun täti 45-vee viuhahti kallo vilkkuen ja palasi maihinnousukenkineen takaisin ;) Tunnen muuten suurta hengenheimolaisuutta Sannaan, joka on listannut omia toilailujaan. Olenhan itsekkin varsinainen mrs Bean...

Eilenkin kävi sellainen läheltäpititilanne.. Touhusin vähän siellä ja vähän täällä (mikään ei ota valmistuakseen, mutta kaikkea on vähän aloitettu), puhtaista pyykeistä jäi käteeni ilmavat miehen alushousut, jotka olivat matkalla roskiin kun päätin viritellä auki yläkerrasta ikkunan, jossa ei ole lukitussalpaa sisäikkunassa. Noh, olihan kädessäni joutava kangasmytty, jonka siis taiteilin siihen pitämään ikkunaa auki. Kun menin sulkemaan ikkunaa, oli tuo repaleinen kangasmytty päässyt katoamaan - ja näin jo sieluni silmin sen, kuinka risat vanhat kalsarit ovat lähteneet liikkeelle verannan kattoa myöden ja liehuvat nyt tuulessa paraatipaikalla isännänviirinä sellaisella sopivalla korkeudella, että niitä ei ihan helposti saada sieltä pois - ja kaikki näkevät sen, jota ei enää kenenkään pitänyt nähdä.... Onneksi mytty löytyi, eikä ollut edes näkyvillä ;)

Ja tänään minä, joka olin aivan vakuuttunut siitä etten koskaan hankkisi silikoneja, tulin ihan tohkeissani proteesinhakumatkalta. Heti vaadin miestä vähän käpelöimään tissejä ja vielä piti miesparan ottaa uimatissi käteenkin.. Enpä yhtään ihmettelisi, jos jäisin lähitulevaisuudessa nolosti kiinni omien tissieni kopeloinnista... On se silikoni vaan ihan toista kun pumpuli ;) Nyt voidaan siis sanoa, että mulla on silikonit - kun on normitissi ja uimatissi..

Ja palaan vielä takaisin nahkapääaiheeseen. Nassukirjassa oli eräs ystäväni ihan aiheestakin kiukkuinen, kun kolme tuntematonta kaljupäätä oli pahoinpidelleet miehen ja apuun tulleen naisen. Ja niinpä hän oli otsikoinut linkin aiheeseen "No niin! Kaljupäät pois Suomesta!!" Oli sitten ihan pakko kysyä omasta ja kaljupäisen mieheni puolesta, että pitääkö meidän keski-ikäistenkin kaljujen nyt lähteä..? Ja niinpä ystävä totesi, että "Kaikki pois Suomesta!!" Ihan kaikessa ystävyydessä, oletan..

21 kommenttia:

  1. No-niiiin, nythän meitä on kaksi kovaa. Sinä kalju maihareissa ja minä melkein kalju harrikkahuivissa. Vaviskoon syöpäsolut, nyt on äiti-ihmiset hurjana! ;D

    VastaaPoista
  2. Mua alkaa jo vähän pelottaa tää meidän klaani.. aikas hurjaksi on meno mennyt:) Minä se vaan kerään vaaleanpunaisia asioita... eli mä olen varmasti se pehmein lenkki, ottamatta huomioon apinanraivokohtauksia :)
    Ollaan me kyllä yksiä!!?? Huh

    VastaaPoista
  3. Tee ja Tilu kun lähtee yhdessä baanalle niin siinä saa syöpäläiset kyytiä. :D Mullakin löytyy maiharit kellarista, pitäisiköhän kaivaa esiin ja liittyä seuraan? Housutkin olisi mallia jenkkiarmeija joskus 90-luvulla. Ovat tosi hyvät metsässä, ja kestävät.

    Mistä muistui mieleen kun kerran takavuosina mentiin kenttätyöporukan kanssa pikkupaikkakunnan baariin. Kävin tilaamassa juoman ja menin pöytään. Kohta sen jälkeen joku paikallisista äijistä kävi pistämässä Kersantti Karoliinan soimaan. She's got the look!

    VastaaPoista
  4. "Vaviskoon syöpäsolut, nyt on äiti-ihmiset hurjana!" - Tästä irtosi tän päivän parhaat naurut ;D Näen (taas) sieluni silmin kun me äiti-ihmiset (Kitsune messissä tiätty) painellaan baanalle. Tietenkin matkaan tarvitaan myös yksi vaaleanpunainen Sanna "raivoamaan" ;) Jee!

    Voin kuvitella, että josjonninmoista kersanttikaroliinaa voitaisiin kuulla tällä kokoonpanolla..

    VastaaPoista
  5. Ja mää kans ! Ei oo maihareita eikä nahkakuteita, mutta käy varmaan yhtä hyvin teille että laitan ruusunpunaiset hai-saappaat ja verkkarit, vähän niinkuin sellanen höpö-kukkatäti siinä mukana ! Ja yhtä hurjana !

    VastaaPoista
  6. Juujuu, Betty kans! Ja muutkin hurjat täti-immeiset ;) Ruusunpunaiset hai-saappaat ja verkkarit kuulostaa hyvältä. Hyvä me!

    VastaaPoista
  7. PS. Ootteko muuten nähneet sitä ensimmäistä Risto Räppääjä -elokuvaa..? Jotenkin mielessäni siintää se Pakastaja-Elvin "jengi" ;)

    http://www.youtube.com/watch?v=8FMkSRZa38Q

    VastaaPoista
  8. Kivaa luettavaa - just hyvää näin aamutuimaan ; ) Varsinkin ne kalsarit ; )
    Mulla on nyt päässä Lontoosta ostamina rocki-tukka - kihara pöheikkö puoliselkään, jossa on pääpanta niinku valmiina kiinni - kevyt päässä ja maksoi vain 55 puntaa.Tää on mun irrottelutukka ; )
    Kysyin Satuhoitajalta siitä sydänjutusta ja hän sanoi mulle, ettei toxesta tule mitään tykytyksiä, mutta cefistä kyllä sitten tulee, jos on tullakseen ja kyllä myöhemminkin voi tulla kuin tiputuksessa.
    Mulla on sit taas keuhkoissa jotain. Viipalekuva 19.5. Panikoin ja olen surkeana.
    pirtsikka
    Ps. KIITTI vielä nauruista ; )

    VastaaPoista
  9. Pirtsikka ja rokkitukka messiin kans! Olisin halunnut punaisen ja räväkän lyhyen peruukin epäsymmetrisellä leikkauksella - mutta mummoperuukki tuolla kaapin perällä luuraa.. Oli siellä pari hailakanpunertavaa peruukkia, mutta ainakin siinä suorassa auringonvalossa, jossa sovittelin - nou tänks! Ja otsatukkaakaan en saanut, kun sitä ei kuulemma tiedä miten ne peruukit käyttäytyy... Tuhmia peruukkeja!

    Ehkä tykyttelyt on olleet ihan kortisonin aiheuttamia. Itseasiassa tälläkertaa en ollut ihan yhtä paljon paiseillakaan kun ensimmäisen kortisonin jälkeen ;) CEF kyllä jännittää jo etukäteen..

    Toivottavasti panikoit turhaan! Tsemppivä!!

    VastaaPoista
  10. Täällähän ollaan pelottavana, uskallankohan edes kommentoida. :D:D Ihan näin. Pakastaja-Elvi on kyllä aikas pelottava... Säikähtää syöpäkin, veikkaisin.

    Rintakopeloinnista tuli mieleen, että aikanaan ku imetti, tuli tavaksi tarkistaa, kummasta rinnasta onkaan viimeksi syöttäny (kumpi on tyhjempi). Ja sitähän teki täysin julkisesti. Silikonien kanssa tekisin varmaankin ihan samaa.

    Toivotan teille kaikille oikein aurinkoista loppuviikkoa!!!!!!!

    VastaaPoista
  11. No no rouvat, mitenkäs sitä nyt tuolla tavalla ja mitä ne naapurikki sanoo!? Jotain rajaa.
    No ei vaineskaan. On se mukava, että voi ja jaksaa keventääkin välillä, kun on niitä toisenlaisiakin aikoja. Täällä pyörii pesukone, lasissa vihreää teetä, (niin, olihan se nyt varmasti terveellistä?), sitten lakataan kynnet (ihan kiiltävällä vaan) ja illalla teatteriin.

    Oikein reipasta ja mukavaa viikonloppua! Tänään onkin tullu vettä sen kaikissa olomuodoissa, lunta, räntää, rakeita ja sitä itseään. Nyt panin tilaukseen aurinkoa viikonlopuksi!

    VastaaPoista
  12. Kiitokset Kiara ja ärkoo :) Aurinkoa (tai ainakin kuivaa) on tilattu täälläkin viikonlopuksi ja kaikkia noita veden olomuotoja on meilläkin nähty tänään. On tohkeissaan touhuttu huomisia synttäreitä varten..

    Oikein ihanaa viikonloppua kaikille!

    VastaaPoista
  13. Kiitos Kitsune! Me selvittiin niistä :) Kaikki lapset lähtivät omin jaloin.. Saatiin onneksi viimehetkillä apujoukkoja mukaan - pojan vanhempi serkkutyttö ystävänsä kanssa tulivat leikittämään lapsia pientä korvausta vastaan ja ainoan paikalle saapuneen tytön äiti jäi auttelemaan myös :) Täällä oli kyllä täysi hulina...

    VastaaPoista
  14. Hienoa! Että oli hulinaa \o/ Sitä ne synttärit pitää ollakin.

    VastaaPoista
  15. Kyllä niitä voidaan pitää onnistuneina synttäreinä, vaikka emme lapsia saaneetkaan samaan aikaan pöydän ympärille (kuin ehkä kynttilänpuhalluksen ajaksi)- saati kaikkiin tyttöjen suunnittelemiin leikkeihin.. Sitä hulinaa kyllä oli kahdeksan pojan ja yhden tytön toimesta! Ensi vuonna pitää varmaan jakaa lapsiakin kahdelle päivälle, tehdä kutsulista ajoissa ja pitäytyä siinä.. Tänäänkin on tulossa kaverisisarukset ja "serkkujengi" yhteensä heistäkin tulee jo 7 lapsivierasta - mutta heillä on vanhemmat mukana ;)

    Vanhemmista saatiin kahvitettua vain kolmea (joista yksi oli sellainen isä jonka kanssa en ole koskaan ennen jutellut ja kaksi ihan ne tutuimmat äidit), mutta ehkä ensi kerralla osaavat jo kahvikutsua odottaa. Nyt useammallakin lapsella toinen vanhemmista toi ja toinen haki.

    VastaaPoista
  16. Kiitokset päivän nauruista! =) Asenne on kohdillaan, ja niin pitääkin! Jatkakaa samaa rataa!

    VastaaPoista
  17. Kiitos Heidi :) Kunhan tuntuu, että suunta on ylöspäin, niin mielikin on suht rento ja reipas ;)

    VastaaPoista
  18. Hyvä, että huumori ei ole lähtenyt samalla kuin hiukset. Tsemppiä toipumiseen!
    T:Maarit-serkku

    VastaaPoista