C50.82 Carcinoma mammae lobulare gradus III l.dx. pT3 (135 mm) N1 (3/15), ER 80-90%, PR 80%, MiB-1 30%, Her-2 +.

tiistai 13. huhtikuuta 2010

Ei valittamista

Eilen oli siis ensimmäinen Herceptin- ja toinen Taxotiputus. Ilmeisesti kortisoni on tehnyt tehtävänsä ja vähän on maalaushomma edistynyt, siis pikkuhiljaa. Syy tähän hitaaseen etenemiseen on lähinnä täpötäysi kämppä, jossa yritetään lattialla makaavasta patterista ja seinästä irroitetuista johdoista ynnämuusta roinasta huolimatta elellä melko normielämää.. Huomenna oletan vielä vähän jaksavani ja sitten taitaa olla väsy tulossa, kun aamulla menee viimeiset kortisonit. Yöni olen nukkunut toistaiseksi hyvin, eikä Herceptin ole myöskään vielä aiheuttanut mitään yllätyksiä :)

Eilen olin myös Amoenan "proteesi-iltamissa" ja vaikka en ole silikoniproteesiani vielä hakenutkaan (vaan kuljen vielä pumpulitississä eli ensiproteesissa, jonka saa sairaalasta leikkauksen jälkeen), ostin kuitenkin ensimmäiset proteesiliivini ja uimapuvun alennushintaan ja kaikessa rauhassa. Ja nyt on sitten proteesinsovituskin varattuna vihdoin. Tosin luulenpa päätyväni siihen, jota käytin sovituksessakin. Kiva oli myös nähdä vertaissiskoja pitkästä aikaa :)

Leen@ on mielessä täälläkin usein.

2 kommenttia:

  1. Hienoa että kaikki on sujunut hyvin eikä kortisoni ole vienyt yöunia. :) Tsemppiä remppaan, mutta muistahan lepäilläkin.

    VastaaPoista
  2. Remppa on tosiaan pientä, etenee hitaasti ja tyssännee taas loppuviikosta.. Toisaalta tuo ikkuna-patteri-pistoke -seinä, joka päättyy portaisiin on huoneen hankalin ja on nyt seuraavan maalikerroksen jälkeen valmis :) Ja yön olen taas nukkunut hyvin, mutta aamu alkoi viideltä. Taitaa jäädä sekin tähän yhteen kertaan, kun nyt otan ne viimeiset kortisonit. Edelleen on siis mennyt hyvin :) Paiseet noussevat ihan näinä aikoina, mutta ainakin viimeksi ne lähti aika kivasti suunnilleen viikossa. Meillä kun yritetään järjestellä pojalle ensimmäisiä kaverisynttäreitä ensi viikon lauantaina ja olis kiva jos en näyttäisi ihan hirviöltä ;)

    VastaaPoista