C50.82 Carcinoma mammae lobulare gradus III l.dx. pT3 (135 mm) N1 (3/15), ER 80-90%, PR 80%, MiB-1 30%, Her-2 +.

torstai 15. huhtikuuta 2010

On mukava...

..herätä linnunlauluun ja lähteä ulos aurinkoon :) On kiva nähdä luonnossa kevään merkkejä - lumihangista ja yöpakkasista huolimatta ;) Ja orvokit saavat nyt luvan pärjätä jo oven pielessä, kun kukkia siihen kaipasi jo kuusivuotias miehenalkukin!

Samainen kuusivuotiaamme silitteli eilisaamuna päätäni, jossa oli piikkilankakuvioinen Buffi ja tuumasi, että ne piikkilangat tuntuukin aika teräviltä ;D Siellähän se mamman sänki piikitteli heti ohuen kankaan alla ;)

Ja näin on jo kolmessa viikossa unohtunut, miten tämä homma etenee - siis viimeyönähän tuli valvottua ja luettua dekkaria. Ja närästeli. Mutta ihan hyvin pääsin sängystä ylös, kun mies keitteli aamukahvit yövuorosta tullessaan :) Voi tosin tulla tarve päiväunille pikapuoliin..

6 kommenttia:

 1. Kuusivuotiaat on ihania! Ja viisi- ja kahdeksan- ja ja ja lapset yleensäkin.

  Onneksi oli dekkari, mitä lukea :)

  VastaaPoista
 2. Ihania ovat juu - onneksi on sellainen ilon ja ylpeyden aihe suotu :) Ja onneksi oli se dekkarikin ;)

  VastaaPoista
 3. Nuo Buffit näyttävät käteviltä, kävin kurkkimassa linkistäsi niiden mainosta.
  Kiitos vinkistä.
  Hyvää huilipäivää!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Tilu :) Sulla on kyllä kauniit blogit ja meidän kuusvee ihastui siihen tanssivaan vauvaan ;)

  Ja kiitänpä tässä samalla häntä, joka oli Buffilinkin laittanut RS-yhdistyksen vinkkeihin.

  VastaaPoista
 5. Ihana kuusivuotias! Niin suorat kommentit. Mukavia synttäreitä ja onnittelut!

  Eilen muka kommentoin teidän remppaa, mutta enpä sittenkään.. Meillä myös remontti menossa, ja tämä sotkun keskellä eläminen vaatii hermoja. Tapettia on poistettu, laitettu ja poistettu uudestaan, välissä on myös hiottu ja maalattu sekä kitattu. Minä tosin olen vain siivonnut, mutta kuunnellut sujuvasti remontoijaa ja ollut ymmärtäväinen..

  Tuo valvominen kuulostaa tutulta, tosin nyt valvon ihan ilman lääkitystä. Johtuisikohan valosta? Dekkari on minullakin, miehet jotka vihaavat naisia on luvun alla -vihdoin.. on odottanut hyllyssä jo yli vuoden.

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. Tiina - meillä ahmittiin koko trilogia heti kättelyssä, siis sekä mies että minä, ja elokuvatkin on jo kiirehditty katsomaan.. Mutta täytyy myöntää, ettei filmatisoinnit kyllä anna oikeutta trilogian juonenkäänteille.

  Meillä tämä "remontointi" on lähinnä pientä terapeuttista nyhräämistä - tai pakonsanelemaa riehumista.. Tämä projekti siis lähinnä sitä terapiaa ;) Kun muutimme tähän reilut viisi vuotta sitten, emme ehtineet edes sisäänmuuttosiivousta tehdä ennenkuin piti jo kantaa tavarat sisään... Ihan oikea remontti olisi luksusta!

  Hyvää viikonloppua sinne myös!

  VastaaPoista