C50.82 Carcinoma mammae lobulare gradus III l.dx. pT3 (135 mm) N1 (3/15), ER 80-90%, PR 80%, MiB-1 30%, Her-2 +.

lauantai 17. huhtikuuta 2010

Aamu alkoi taas auringonpaisteella

Kevät etenee :)

Eilen kuului päiväkodista mukavia uutisia - kun meidän ainukaisemme oli hoitoon mennessään jo vähän vaille nelivuotias ja vielä aika hukassa sen kanssa, miten ikätovereiden kanssa ystävystytään ja toimitaan, niin nyt on pojalla siellä jo paljon kavereita ja homma toimii :) Meillä kun molemmat vanhemmat viettivät lapsen ensimmäisinä vuosina laatuaikaa kotona, ja hiekkalaatikolla tuli käytyä ihan liian harvoin, niin tuo oman ikäisten kanssa toimiminen ja sen tyyppinen sosiaalinen taito on tullut tästä syystä vähän jälkijunassa. Toisaalta aikuisten, niiden "pinttyneidenkin" lapsettomien ystäviemme kanssa jotka eivät lapsille heti lämpene, poika tulee mainiosti juttuun ;) Ja sosiaalinen tuo poika kyllä on aina ollut. Mutta kyllä se nyt helpotti kuulla, että ennen eskaria ja koulua on tämäkin puoli lähtenyt hyvin rullaamaan! Asiaahan ei ole hirveästi auttanut sekään, ettei meillä ole seurattu Pokemoneja, Digimoneja ja muita "perusjuttuja", vaan poika on ollut armoton "Toy Story" -fani jo kolmevuotiaasta alkaen - eikä kukaan päiväkodin lapsista ole tainnut aikaisemmin edes kuulla aiheesta.. Mutta tänä vuonna tuokin tilanne on jo muuttunut ja kaikki varmaankin tulevat kuulemaan uudesta "Toy Storysta". Sitä kolmososaa odotetaan meillä jo todella malttamattomasti!

Eilen sain kuin sainkin maalaushommaa eteenpäin, mutta kyllä siinä voimat sitten eukosta lähtikin totaalisesti. Tänään vielä kerros maalia ja sitten se on tältä erää siinä. Aika loppuu.. Kädet ja ne kynnet ei tästä maalailutouhusta kyllä tykkää.

Aurinkoista ja leppoisaa lauantaita kaikille!

6 kommenttia:

 1. Hienoa että poika viihtyy hoidossa, lämmittää varmasti kovin äidin sydäntä ! Ja onnittelut auringonpaisteesta, Tampereella ei paista suurista odotuksistani huolimatta... Islannin tuhkatko ne peittää auringon ? Hyvää viikonvaihdetta !

  VastaaPoista
 2. Kiitos betty :) Meillä oli "Islannin tuhkapäivä" eilen ja illalla pihassa haisi jopa mädälle kananmunalle - liittyneekö sekin asiaan..? Alku tuolla päiväkodissa oli pitkään hankala, juuri näistä mainitsemistani syistä. Ja koskapa useimmat lapsista ovat aloittaneet päiväkodissa jo pari-kolmevuotiaana, on siellä tietysti nämä ystävyyssuhteet muutenkin solmittu jo aikaisemmin. Mutta nyt on kyllä hyvä mieli siitä, että niitä kavereitakin siellä jo löytyy :)

  VastaaPoista
 3. Hyvää lauantaiehtoota teidän perheelle!

  VastaaPoista
 4. Kiitokset Tilulle myös - piipahdinkin jo blogissasi ;)

  VastaaPoista
 5. Oi, Toy story on meidänkin fanituksen kohde. Ihanaa että tulee kolmonenkin siihen. Ykkönen ja kakkonen on katsottu tsiljoona kertaa. Autot-elokuvastakin tulee kakkososa joskus tänä vuonna. Sitäkin meillä odotetaan.

  Ei kai ne pokemonit ja digimonit (toivottavasti) ole elämänehto päiväkodissakaan. Ainakaan meidän melkein viisivuotias ei tiedä niistä vielä mitään.

  VastaaPoista
 6. Kiara, meillä kun ei vanhukset ole niistä PokeDigimoneista oikein tykänneet, niin on jäänyt iso aukko pojankin sivistykseen ;) Ne olisivat olleet kyllä yksi tapa päästä muiden poikien kanssa leikkimään. Mutta Toy Storyt ja Autot on katsottu innolla yhdessä :) Kiva, että Autot-elokuvaankin on odotettavissa jatkoa!

  VastaaPoista