C50.82 Carcinoma mammae lobulare gradus III l.dx. pT3 (135 mm) N1 (3/15), ER 80-90%, PR 80%, MiB-1 30%, Her-2 +.

sunnuntai 4. huhtikuuta 2010

Sulkasatoa odotellessa

Täällä on viritelty hiussieppari lavuaariin ja verkko viemärin kanteen, sillä huomenna on tuo "laskettu aika" hiuskadolle. Päänahkaa on kutitellut lupaavasti ja illalla elokuvaa katsellessa kävi melkoinen rapsutus. Yksi huivi on valmiina ja pari putkihuivia tilauksessa. Kyllä tuo päänahka on ilmeisesti siitä kortisonikuurista johtuen ollut niin ruvella, varsinkin niskasta, ettei sitä kyllä ihan joka paikassa viitsi esitellä vaikka pää ei muuten ihan hirveä olisikaan. Peruukki on kyllä ihan hätävara. Kynnet on olleet lakattuina aina tiputusaamusta. Tosin nyt parina päivänä niissä on ollut väritön kynnenvahvistaja, kun kyllästyin jo niihin kirkuvanpunaisiin kynsiin. Näyttäisi siltä, että iho kynnen alla on melko punainen, varsinkin "tyveä" kohti.

Ensi torstaina on jo seuraavaa Taxoa edeltävä lääkäri, jossa sitten selviää tuo Herceptinin saantikin. Niin kuitenkin ymmärsin, että kardiologi sitä puolsi ja sehän kai on pääasia.

Asiasta aivan toiseen. Kerron poitsulle lähes päivittäin, että äiti rakastaa poikaa yli kaiken ja pyydän, ettei hän sitä ikinä unohtaisi eikä epäilisi, vaikka äiti huutaakin joka päivä.. *nolo* Ja poika tässä yhtenä iltana vastasi, että "Joojoo, en ikinä unohda enkä epäile, että äiti rakastaa mua joka päivä ja huutaa yli kaiken..." Nyt tuosta on tullut jo iltarutiini ;) Onneksi se on sentään naurun paikka..

Alan tästä pikkuhiljaa valmistautua synttärikahveille lähtöön. Hyvää pääsiäisen jatkoa kaikille mahdollisille lukijoille!

3 kommenttia:

 1. Onnea uudelle blogille! Tulin just pääsiäisreissuilta Itä-Suomesta ja yllätyinpä iloisesti viestistäsi, ja tietysti saat linkittää.
  Kiva lukea kuulumisiasi suoraan. On se sinullakin iso kokemus takana ja parhaillaan menossakin ja pitkä taival vielä edessä, mutta toivon kovasti, että kestät hoidot hyvin ja että sivuvaukutukset olisivat siedettäviä. Ei näistä päivityksistä ainakaan paineita pidä ottaa, kirjoitat silloin kun hyvältä tuntuu - tai vaikka pahaltakin. Hyvää pääsiäisen jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Onnea uudelle blogille ja pidetään peukkuja sille Herceptinille!

  Mulla ei lähteneet kaikki hiukset doketakselin jälkeen vaikka rajua se lähtö olikin, mutta nyt alan kyllä olla ihan kalju - CEF on pitänyt huolen lopuista.

  Hyviä loppupyhiä!

  VastaaPoista
 3. Kiitos teille rk ja Kitsune :) Pitkä tie on edessä ja yritän pitää mielessä, että tärkeintähän on pysyä hengissä.

  VastaaPoista