C50.82 Carcinoma mammae lobulare gradus III l.dx. pT3 (135 mm) N1 (3/15), ER 80-90%, PR 80%, MiB-1 30%, Her-2 +.

keskiviikko 21. huhtikuuta 2010

Päivän naurut

Jos omaat kieronlaisen huumorintajun, niin saatat saada tästä vähän piristystä. Ai niin, munhan piti tehdä niitä kotitöitä.. Ne kyllä hoituu näillä vinkeillä aika sutjakkaasti ;) Mutta varoituksen sana on paikallaan - teksti on monin paikoin aikas roisia. Itse kuvat jää valitettavasti siihen yläpuolelle, joten pitää vähän rullata ylöspäin.

10 kommenttia:

 1. Mulla olisi lisävinkkejä tuohon siivouspuoleen.. täälläkin laiskottaa. Oli ihan pakko käydä lukemassa muitakin p-äitien vinkkejä. Ou nou, aivan hervottomat sivut:) Täältä ruudun äärestä ei malttais lähteä, mutta velvollisuudet kutsuvat tätiyhdistyksen piirikokoukseen..
  Kun lastensuojeluasioissa kerran kokoustellaan niin voisin ottaa siinä ammattilaisten edessä esille tuolta p-äitien maailmasta akuutin kysymyksen.. pitääkö vauvan hakea vauvakinosta heti kun leffa loppuu..? tai voin jakaa pari ura äiti vinkkiä eli sidotaan vauvan kaulaan vaatetuksen värinen kaula huivi ja huivin toinen pää äidin nilkkaan niin ei pääse tekee tuhoja ja sit pienempiä voi kivasti pitää siinä äitiys pakkaus laatikossa kun siinä on niin kätevä kansi...

  No nyt puuhelmet kaulaan ja menoksi. Kiitos nauruista!

  VastaaPoista
 2. Ihan kaikki ei varmasti osaa nauttia p-äitien vinkeistä, mutta kiva että sä sait naurut :)

  VastaaPoista
 3. Pitää pistää vinkit mieleen, KAIKKi talven ajaksi suunnitellut siivous- ja järjestelyhommat ovat edelleen suunnitteluasteella. Noinhan ne hoituu : ) Ja löytyyköhän sieltä vinkki ikkunanpesuun...

  VastaaPoista
 4. Ikkunavinkki voisi olla sellainen, että jätesäkit tai maisemajulisteet ikkunaan ;) Ja löytyihän sieltä vinkki ikkunoitakin varten;
  http://paskamutsi.vuodatus.net/blog/505103/ehdottomasti-paras-konsti-ikkunoiden-pesuun/#comments

  VastaaPoista
 5. Meille voisi pistää tuon poliisin eristysnauhan ulko-oveen. Maanantain vietin siivoten ja nyt on taas kuin pommin jäljiltä... kukahan niitä täällä heittelee?

  VastaaPoista
 6. Näinpä, kuulostaa tutulta mysteeriltä ja eristysnauhaa on tietenkin kätevintä laittaa ulko-oveen - säästyy aikaa ja hermoja ;)

  VastaaPoista
 7. tosi hyvä TEE - ihanat naurut ennen satuja JES ; ) ; )
  ja vinkeistä vaarin tietty ; )
  pirtsikka

  VastaaPoista
 8. Hah- olipa lystit jutut, varsinkin ne vaatehuoneessa luuraavat Alvarin pallit pisti nauruksi.

  VastaaPoista
 9. :D :D Nää on hauskoja. Joskus aina tuota P-äitiä olen lueskellut. Nyt on ollut taukoa. Onneksi muistutit minua.

  VastaaPoista
 10. Kiva, että muutkin on näistä saaneet naurut :) Siitä on aikaa kun itsekkin näitä viimeksi olen katsellut ja aika hiljaista siellä on vissiin pitkään ollutkin. Pitäisköhän ottaa tästä harvasta sängestä kuva ja kysellä vaikka kampausvinkkejä - noinniinkuin elvytysmielessä ;)

  VastaaPoista