C50.82 Carcinoma mammae lobulare gradus III l.dx. pT3 (135 mm) N1 (3/15), ER 80-90%, PR 80%, MiB-1 30%, Her-2 +.

perjantai 18. helmikuuta 2011

Peikkolook

Ajatella, että nyt on sytoista jo niin pitkä aika, että tukkaani on jo kuvailtu peikkomaiseksi ;) Pakko on myöntää, että siltä myös alkoi tuntua. Korjasin tilanteen tänään, ihka ensimmäisellä kampaamokäynnilläni tuon "Meilahden mallin" jälkeen. Ja kyllä se teki hyvää; Ikää tippui se vaatimattomasti pyytämäni parikymmentä vuotta ja nyt en näytä juurikaan yli viisikymppiseltä.
Tänään olen muutenkin vaan hemmotellut itseäni. Olen maannut telkkarin ääressä ja tuli siinä otettua ihan päivätirsatkin. Lähetin mun pojat tuonne pakkaseen treenireissuun ja itse nautiskelin lämpimän rommikaakaon takkatulen lämmössä..

Myönnettävä on, etten näillä pakkasilla kyllä yhtään huvikseni ulkoile. Jotain hyvää paukkupakkasissakin kuitenkin on - on ollut mitä loistavin ilma ulkoiluttaa mattoja hangessa. Siitäs saavat pölypunkit! Kaiken tämän lumen ja pakkasenkin keskellä on kuitenkin kevään tulo aistittavissa, kun aurinko paistaa. Ihanaa on se, että valoisa aika on selvästi lisääntynyt - siitäkin huolimatta, että likaiset ikkunat pistävät silmään ja pöly näkyy joka paikassa.

Iloa ja valoa kaikkien viikonloppuun!Lisäys; Kampaajallahan tulee selattua uusia lehtiä ja niin tälläkin kertaa. Käsiini osui tämän kuun "Kauneus&Terveys", jossa on juttu "40+ Hormonit herättävät aamuyöllä". Jutusta voisi päätellä, että nämä vaihdevuosioireet eivät ole ennenaikaisia. Ainakin ne voivat alkaa itsekseenkin jo 40 ikävuoden jälkeen. Jutussa on hyvin kuvattu ne vaivat, joita vaihdevuodet (ne luonnolliset tai antihormoneilla aiheutetut) voivat saada aikaan.

http://www.kauneusjaterveys.fi/lehti/uusinlehti

11 kommenttia:

 1. Sulla on jo koko perheen lenkkaritkin tuulettumassa sähkölangoilla! Täällä ei ole saatu edes mattoja ulos, vaikka olisi niin passelit kelit sille. Kiitos muistutuksesta, jos vaikka huomenna. Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Kiitän Ärkoo :) Juuh, on tämä kamojen ulkoiluttaminen vähän riistäytynyt käsistä..

  VastaaPoista
 3. Kiitos itsellesi! Nyt on meilläkin matot piesty lumessa ja saavat olla iltaan asti ulkona 24 asteen pakkasessa. Mitäs mä sitten teen? Hörppy vihtavettä ja sitten imuroimaan - kai.

  VastaaPoista
 4. :) Reippaita olette. Minä en ole tälle talvelle saanut makkuuksia ulos. Ehtisköhän sitä vielä. Nyt meni kylläkin tuo pakkanen pyllylleen, kun on vain -20.6.

  VastaaPoista
 5. Kiitän Kiara :) Reippaita, heh! Sulla on kyllä ollut viimeaikoina kädet täynnä hommaa.. Kyllä se pakkanen yöllä varmaan käy ihan kunnon lukemissa ;) Meillä ne matot on olleet pari vuorokautta tuolla umpihangessa.

  VastaaPoista
 6. Nyt on minunkin ryhdistäydyttävä ja vietävä heti huomenna kaikki irtoava pakkaseen, ennenkuin nämä loppuvat:)

  VastaaPoista
 7. Minä vein yhden maton roskikseen - heipparallaa, koira huolehti siitä matosta liian hyvin ; )
  pirtsikka

  VastaaPoista
 8. Kiitän Olga ja Pirtsikka :)

  Meillä on onneksi uusi pakastin, jota ei tarvitse sulattaa - mutta kelin puolesta sen kyllä vois vielä tehdä ;)

  Mattojen vieminen roskiin on tietty yksi vaihtoehto ;) Eivais, sellasta se on koiruuksien kanssa. Serkku laittoi hiljattain kuvan nassukirjaan; Koiralta oli luiskahtanut joku herkku sohvan alle ja oli tuhonnut sohvan kulman - pääsemättä edes käsiksi siihen himoitsemaansa herkkuun..

  VastaaPoista
 9. Oooh, pakastin. Se mun pitää hommata. :D Joo, hommaa on riittänyt ja riittä vieläkin. Mutta tiedättekö. Elämä voittaa! Se on hieno juttu.

  Aurinkoista kevättä teille kaikille! (Ai, eikö vielä oo kevät? Mun päässä se alkaa pikkuhiljaa tulla, joten joo, aurinkoista kevättä!)

  VastaaPoista
 10. Älä viitsi - en takuulla sulata! - Vielä.

  VastaaPoista
 11. Kyllä nuo aurinkoiset ja pidemmät päivät (ja lääkityksen lisäys?) tuo kevään lähestymisen tuntua täälläkin ;)

  VastaaPoista