C50.82 Carcinoma mammae lobulare gradus III l.dx. pT3 (135 mm) N1 (3/15), ER 80-90%, PR 80%, MiB-1 30%, Her-2 +.

tiistai 8. helmikuuta 2011

Kuvapäivitys lumisateesta17 kommenttia:

 1. Ai, onko pajunkissat jo heränneet? Lumi alkaa tyrkkimään, varmaan 20 senttiä taas ja lisää sataa! Joo - on se nättiä, on (hm) ja pääsee hiihtämään, mutta nyt olen kaivanut auton lumesta ainakin yhden kerran liikaa!
  Montakos kertaa se teidän katu onkaan aurattu tänä talvena?

  VastaaPoista
 2. Jokunen pajunkissa oli hereillä kun meidän pojat nuo keräsi - ja kun olivat olleet pienemmän kädessä kotimatkan, niin olivat kaikki jo virkeinä pörrössä. Nämä olivat sisällä pari päivää ja alkavat jo varista.

  Kyllä katua on nyt aurailtu - mutta niin kauan sai ensimmäistä aurausta odotella, että ovat varmaan saaneet melko kiukkusta palautetta.. Onneksi en autoile enkä tee lumitöitä :)

  VastaaPoista
 3. Ihanat kuvat ; )
  pirtsikka

  VastaaPoista
 4. Kaunis tuo pajunkissakuva, herkkä. Vaikka tuo taivaalta tuleva välillä tuntuukin jo vitsaukselta, en voi olla aina välillä pysähtymättä ihastelemaan miten kaunista taas on kun on valkoista lunta kaikkialla... Pihaamme kääntöpaikalle puoleksi tunniksi juuttunut taksikuski sen sijaan ei varmaan luonnonkauneutta juuri ajatellut.

  VastaaPoista
 5. Kiitän Pirtsikka ja Kitsu :)

  Kyllä se lumi kaunista on - ja sitä on helppo ihastella kun ei ole pakko puskea kinosten läpi kukonlaulun aikaan, eikä tarvitse itse tehdä lumitöitä ;) Tuskinpa kukaan valitsisi loskaa, räntää ja vesisadetta - varsinkaan jos sitä tulisi yhtä paljon..

  VastaaPoista
 6. :) Nättejä kuvia.

  Joo, lunta alkaa olla täällä pohjoisemmassakin ihan tarpeeksi. Nyt vois pysäyttää lumentulon. Mullon ihan likaa lunta nyt, piha alkaa olla täys. Vaan sääennustettta, kun katsoin, näyttäisi lisää lunta tulevan tänään ja perjantaina... Ja pakkastakin vois vähän vähentää, että pääsisi sinne ladulle asti nyt kun luntakin on.

  VastaaPoista
 7. Kiitos Kiara :) Pakkanen ainakin lisääntyi jo. Ilmalämpöpumppu näyttää jo "Low:ta" ja perinteinen mittari toisaalla -12 astetta. Pitääpä viedä mattoa sun muuta pihalle, jos ne pakkasennusteet pitää kutinsa ;) Ulkoilu taas ei houkuta, varsinkin kun muutenkin yskittää..

  VastaaPoista
 8. Ettei olisi sitä sädepneumoniittia?

  VastaaPoista
 9. Ei onneksi kuulostaneet oireet samalta. Että ihan taitaa olla tavallinen flunssa. Oon ottanut kausi-influenssa -piikinkin loppuvuodesta, joten toivotaan kesyä lenssua ;)

  VastaaPoista
 10. Ihania vaaleanpunaisia pajunkissoja, kyllä se kevät sieltä tulee...

  VastaaPoista
 11. Kateellisena katson noita suloisia pajunkissoja. Täällä pohjoisessa pakkanen kun ei laske sitten millään alle kahdenkympin, eikä kevään tulosta ole edes aavistusta. VAikka tuleehan se sieltä, kaikki ajallaan. TEillähän on kohta hiihtoloma siellä, ainakin eskarilaisella..?

  VastaaPoista
 12. Kiitän Tilu ja Tiina :) Mun pojilla on lomaa ja itselläni on aamupäiväkurssi talvilomaviikolle. Yksi kurssi alkaisi myös huomenna, mutta (voiko olla edes mahdollista) se pitää taas perua.. Tällä kertaa poitsulla on vatsatauti ja voipi olla, että se on myös meillä ensi viikolla...

  VastaaPoista
 13. Ei sille mitään Tee voi, jos niille kursseille et nyt pääse. Ajankohta ei ny passaa. Kait niitä vielä tulee ... toivon ainakin ... Mutta Tee. OIKEIN HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ !!!
  pirtsikka

  VastaaPoista
 14. Kiitokset Pirtsikka ja oikein hyvää Ystävänpäivää sulle myös ♥

  Alkaa jo pikkuhiljaa hävettää nämä viimehetken peruutukset - hyvä jos kehtaan ilmoittautua enää kaikille mielenkiintoisille.. En yhtään ihmettele, jos vaikuttaa siltä, että ilmoittaudun huolettomasti sinnetänne ja sitten perun melkein aina, vedoten lapsen sairasteluun :/ Yhdelle kurssille neljästä oon toistaiseksi päässyt osallistumaan. Seuraavan viikon kurssille menon pitäisi onnistua, kun mies on kotona. Paitsi että perjantaina on Herkku ja fyssari..

  VastaaPoista
 15. Paranemista sinne teille! Joskus lapset vain sairastaa, minkäs teet. Mutta ymmärrän kyllä harmisi.

  Pitänee koputtaa puuta *kopkop* mutta vatsataudit on kiertäneet meidät kaukaa tänä vuonna. Toivottavasti pysyvätkin pois, sillä nyt on synttärisesonki seuraavan kuukauden (meillä ja muualla). Kerran on jo jouduttu peruun synttärit vatsataudin takia, toivottavasti ei ikinä toiste jouduta.

  Kohti kevättä!

  VastaaPoista
 16. Toivotaan, että "synttärisesonki" edes oltaisiin terveinä. Ensi kuussa olisi myös aika poitsun risojen tutkimisen ja mahdollisen leikkauksen tiimoilta.

  Kyllä se pojan tauti jo alkoi helpottaa :) Oma vatsa vähän mekastaa..

  VastaaPoista