C50.82 Carcinoma mammae lobulare gradus III l.dx. pT3 (135 mm) N1 (3/15), ER 80-90%, PR 80%, MiB-1 30%, Her-2 +.

sunnuntai 28. marraskuuta 2010

Väsy


Wiin meinasin skipata tänään kokonaan, mutta innokkaat tsemppaajani blogissa ja kotona saivat mut kuitenkin kiipeämään laudalle. Kuvan tulokseen tuli Anitan kanssa lisää 200 grammaa, jotka on nyt talletettu koneen muistiin. Tulos on siis noin -700g tai se voi myös olla +-0, koska punnitukset on taas tehty eri olosuhteissa.. Hyvä ettei ole plussaa :)

Kurssi on nyt loppu ja ensi viikolla voi keskittyä sairastamaan. Viikonloppuna ei vielä ehdi.. Perjantaina kun kävin Herkkutipassa, oli hoitaja sitä mieltä, että kannattaa käydä lääkärissä koska saattaa olla jo keuhkoputkentulehdus ja viikonlopun edetessä olen tullut samaan tulokseen. Meinasin kyllä jo alkaa pillittämään kun hoitaja kyseli flunssastani ja ajattelin että nyt en sitten saakkaan Herceptiniä. Aamu kun oli ollut jo tarpeeksi dramaattinen; Poika valitti heti herätessä päänsärkyä ja pian myös pahoinvointia. Hetken siinä yritin toimia normaalisti, josko se olisi vaan väsymystä, mutta ei. Päädyin soittamaan miehelle, joka oli aloittanut aamuvuoron jo ennen heräämistämme. Mies tuli kotiin, koska minulla oli tuo hoito klo 9 aamulla ja sen jälkeen kurssin loppujutut, kuten todistusten jako. Samaan putkeen tuli hoidettua sitten Työkkärikäyntikin. Pojan päänsärky ja sitämyöden pahoinvointi ja oksentelu onneksi loppuivat aamupäivän aikana. Migreenityyppiseltä vaikuttaa :/

Eilen oltiin koko perhe ystävän ja hänen tyttönsä kanssa pulkkamäessä ja kylässäkin piipahdettiin pikaisesti. Tänään on kuusivuotiaan eskarikaverilla synttärit ja niiden päälle on ajatuksena lähteä kaikkien halukkaiden kanssa pulkkamäkeen. Tänään kyllä taidan vaan katsella lasten touhuja mäen alta.

36 kommenttia:

 1. Onnittelut vitosella alkavalle luvulle! Fanfaari sille! Olet ollut niiiiiin reipas.

  Miten sinä nyt tuolleen olet antanut kärpäslätkäsi jäätyä, sehän olisi pelittänyt talven yli sisälläkin. Vaikka kivalta se näyttää tuollaisenakin.

  Että ensi viikolla joudat sitten sairastamaan!? Tuossa vasemmalla lukee, että sairaus todettiin viime tammikuussa, niin että taitaa olla aikakin.

  Hyviä liukuja pulkkamäessä! Kamera mukana?

  VastaaPoista
 2. Hih, onhan tässä sairasteltu juu.. Mutta nyt olen työtön enkä sairaslomalainen ;)

  Kiitos fanfaareista, ehkä se rimaa hipoen jo saattaa alkaa viitosella tuo lukema. Saattaapi kyllä olla niinkin että ei.

  En viitsinyt ottaa kärpäslätkää sisään kuivumaan, vaan annoin sen nyt sitten jäätyä. Yllättävän sitkeä se on ollut.

  Pitää ottaa kamera matkaan, kun en lähde mäkeen.

  VastaaPoista
 3. Täältä myös fanfaarit vitosella alkavalle luvulle:)

  Harmi juttu, tuo mahdollinen keuhkoputkentulehdus, onko herkulla osuutta asiaan. Onko muuten ollut hengenahdistusta enemmän , kun olet sitä saanut?
  Yritä lepäillä, ettei elimistö rasitu liikaa. Minäkin parempi sanoja, heti kun elimistö rasittuu liikaa, alkaa nenä vuotamaan. Viimeviikolla olikin flunssaa, hetken jo iski paniikki. Onneksi meni ohi, mutta lepoa vaatii kroppa selvästikin silloin.

  Olen huomannut, miten kovempi pakkanen vaikuttaa keuhkoihin. Toivottavasti ei tule hirveä pakkastalvi.

  VastaaPoista
 4. Kiitän Olga :)

  En syytä herkkua ainakaan tästä mahdollisesta keuhkoputkentulehduksesta ja tämänhetkisen hengityksen raskauden laitan kyllä täysin tämän jo pari viikkoa jatkuneen flunssan ja todennäköisen keuhkoputkentulehduksen piikkiin. Jos olisin ollut fiksu, niin olisin jäänyt flunssan alkaessa kotiin pariksi päiväksi - mutta menin kursseille, kun olin juuri ollut edellisen viikon lopussa pari päivää pojan kanssa kotona - ja oli kurssin aikana muitakin pakollisia menoja. En oikein osaa eritellä herkun vaikutuksia, kun ei ole ollut liikoja aikaa kuulostella oloja. Mutta se kova hengenahdistus ei ole onneksi uusinut. Se taisi olla seurausta kaikista saaduista myrkyistä..

  VastaaPoista
 5. Aplodit vitosella alkavasta PPP-tuloksesta!

  (Mä en ole itseäni viittinyt enää edes punnita kun paino on kuitenkin vain noussut... )

  Paranemisia sinne! Meillä on pikkumies jatkuvassa räkätautikierteessä, itse olen kumma kyllä toistaiseksi säästynyt.

  VastaaPoista
 6. Kiitän Kitsu :)

  Meillä on torstaina vihdoin pojan ei akuutti -aika juurikin tuon jatkuvan räkätauti/yskäkierteen vuoksi. Ja sitä kilpirauhasasiaa ja muutakin yritän siinä samalla..

  VastaaPoista
 7. Onnittelut painourakan edistyksestä, hienoa sitkeyttä, hyvä ! Ite luovutan nyt nollatulokseni jälkeen joulukuun ajaksi, ja aloitan sitten uudestaan tammikuussa. Kaik muut ootte sitten ihan laihoja jo...

  Räkätauti on ollut nyt monilla erityisen sitkeetä laatua, bakteerit tai virukset on varmaan pahinta laatua. Pojalla oli vähän aika takasin keuhkoputkentulehdus, niin lääkäri sanoi samaa myös ja sanoi että ihmiset eivät nykyisin malta levätä ja hoitaa flunssaa. Mutta niinhän se on, kun on menoa niin ei ehdi viikkoa lepäillä - niin valitettavaa kuin se onkin. Ottakaahan niin rauhallisesti kuin mahdollista - ja parantukaa pian !

  VastaaPoista
 8. Vau tuolle lukemalle! Vaatii kyllä aikamoista itsekuria tuollaiset tulokset näin joulun tulla jollottaessa. JA pakkasten paukkuessa, kylmä pistää syömään, se on kuule geeneissä sekin tieto:)

  PAkkasen vuoksi tämä viikonloppu on itselläni mennyt lähes kokonaan sisätiloissa, ei haluta riskeerata vointia. Kiva jos olette päässeet mäkeen, täälläkin oli tosi kaunis päivä ja mukava olisi ollut kelkkailemassa käydä.

  Toivottavasti sinulla olo ja vointi mainiota, ei kun kohti uutta viikkoa!

  VastaaPoista
 9. Töttödötöö !! Fanfaarit myös meikältä. Meikkä viime viikosta - 600 g ja lähtöpainosta - 200 g; sillensä - mutta anyway miinusta ; ) hrrrrrrr kylmä, Turussa oli aamulla - 15 ° C. Ei tähän kylmyyteen totu millään !
  pirtsikka

  VastaaPoista
 10. Kiitokset Betty, Tiina ja Pirtsikka :)

  Pääsen tänään puolen päivän jälkeen lääkäriin.

  Meillä ei ole yksiäkään pikkujouluja tmv. tässä joulun alla - mutta joulun aikaan ei kyllä punnita. Ja voipi olla, että tämä oli jo vuoden viimeinen punnitus.. Katselin tuossa, että eka punnitus oli 20.9. ja silloin paino näytti olleen noin 63,5 - joten jotain konkreettista nyt ainakin on tapahtunut ;)

  Pakkanen saisi nyt nujertaa nuo pöpöt!

  VastaaPoista
 11. Hieno tulos! Toivottavasti voit pian jo paremmin. Tai ainakin saat diagnoosin ja lääkityksen.

  Mulla on paino jäänyt junnaamaan siihen 57 pintaan, vähän alle vähän päälle, jote en päivitä tietoja siitä enää kovin tiheään. Pari kiloa tavoitteeseen...

  VastaaPoista
 12. Kiitän Kiara :)

  Sain lääkkeet ja hyvä niin. Viimeyönä yskä oli pahimmillaan ja olo on aika romu. Mutta tiedossa on pitkä reissu julkisilla tuolla pakkasessa - päivän synttärikemuja kun on odoteltu kovasti.

  VastaaPoista
 13. No niin, tropit pelissä, ei muuta kuin toipumisia!

  Kävin muuten tänään hakemassa uuden purkin tyroksiinia ja farmaseutti neuvoi että tyro pitäisi ottaa väh. ½ tuntia ennen aamiaista, eikä saisi ottaa kalkkia tai D-vitamiinia samalla, heikentävät tehoa. Pitäisi olla vähintään 4 tunnin väli, mieluummin vitamiinit&kalkit vasta illalla. En ollut ennen kuullutkaan.

  VastaaPoista
 14. En minäkään tuota tiennyt. Pitää siis siirtää Calsipos-D pötikät iltaan. Siinähän meillä jo ne placebot, pitää vielä keksiä vaiva joka niillä paranee - osteoporoosin lisäksi. Sitkeitä on pöpöt teillä. Miten lienee vastustuskyky syöpärääkin jälkeenkään.
  Hyvää pilleripäivää kaikille! Jokohan tarkenisi ladulle? Miinus 10 kuulostaa paljon mukavammalta kuin miinus 15. Ai niin - tuliko niitä pulkkamäkikuvia?
  P.S. Järjestelmä tarjosi vahvistussanaksi HIPSYTO tuohon edelliseen!

  VastaaPoista
 15. thanks tiedosta - siirrän kalkin ja D:n iltaan ; )
  Teelle vointeja !!! yskä on inhottava, toivottavasti olet saanut nukuttua.
  pirtsikka

  VastaaPoista
 16. Kiitän Kitsu, Ärkoo ja Pirtsikka :) Olo on paranemaan päin =)

  Minäpä tiesin tuon tyroksiinista - mutta silti vain hyvin harvoin jää riittävän pitkä väli ainakaan aamukahviin.. Ja kun ensialkuun yritin ottaa Tamofenin sen puolituntia myöhemmin, niin ne tuppas jäämään väliin tai muistin ottaa ne miten sattuu, joten nyt otan ne samalla kertaa. Kalkki on muutenkin hyvä ottaa sen neljä tuntia ennen/jälkeen minkä tahansa lääkkeen (mutta D ja kalaöljyt sopii sen kaveriksi kyllä hyvin, kun parantavat sen imeytymistä). Ja sekin taas vaikeuttaa sen muistamista... Huonosti on kalkkia tullut syötyäkin :/

  VastaaPoista
 17. Ainiin, pulkkamäkeen ehdittäessä oli jo pimeää, joten muutaman yrityksen jälkeen luovuin kuvausyrityksistä. Ja HIPSYTO-heijaa vaan...

  VastaaPoista
 18. No kun on kalkit D:t tungettu samaan pötikkään (=iso), niin miten niitä erottelet! Ja siihen en ala, että kellon kanssa vahtaisin milloin on puoli tuntia tai jotain kulunut mistäkin. Hyvä kun muistaa edes ne 2 x pv.

  VastaaPoista
 19. Mites ton Bellegralin kanssa ? Onko siinä jotain jonkun kanssa ei sais olla päällekkäisyyttä ? ... Eilen kattomassa likkani kanssa Les Misérables - oli ihana ; )
  pirtsikka

  VastaaPoista
 20. Bellegraliin en osaa ottaa kantaa, kun en ole käyttänyt. Välillä jopa tuntuisi, että kuumat aallot olisi hieman helpottaneet - tai sitten niihin on jo tottunut..

  Hyvää itsepäisyysviikonloppua kaikille!

  VastaaPoista
 21. Twit-twit-wee?

  Johan on keli! Onneksi ei tarvitse mennä mihinkään, toisin kuin ne jotka JOUTUVAT menemään linnan juhliin.

  Hyvää itsenäisyyspäivää!

  VastaaPoista
 22. Punnitus tehtiin jo lauantaina ja se on dokumentoitukin, mutta nyt ei ole vaan saanut päivitystä aikaiseksi.. 59 tasan näytti twitwitwii. Eli kyllä se nyt kai on jo aika varmaksi vitosella alkava lukema ;)

  Me kävästiin vähän pihahommissa ja ihan kiva kelihän siellä oli. Hyvää Itsenäisyyspäivän iltaa!

  VastaaPoista
 23. Vähäks oot hyvä! Hienoa kurinpitoa. Oliko se jotain 63 - 64 kg, kun aloitit?

  VastaaPoista
 24. Loistavaa - onnittelut vitosella alkavasta !!! Kannustaa meikkää tavoittamaan seiskaa ; ) Eilen olin kaukana vaa´asta ja tänään skippasin, mutta 25 g metodilla anyway etiä päin,
  pirtsikka

  VastaaPoista
 25. Kiitän Ärkoo ja Pirtsikka :)

  Jotain sellasta se lähtöpaino oli. Aika paljon hitaampaa touhua kuin Ärkoolla - mutta ei tässä ole mitään ihmeellistä sen eteen tehtykään ;) Yritetään pysyä jonkinlaisessa ruodussa jatkossakin. Tosin nyt tuntuu olevan pelkkää juhlaa tämä elämä - ainakin syömäpuolen suhteen..

  VastaaPoista
 26. Wohoo, hienoa. vitosella alkava luku. Minäkin niiiin vasta saavutin sen, että ihan vieläkin hehkun ;)

  Kovasti ollaan saikkuiltu, minä ja lapsi, joten yhteydenpito on jäänyt vähäiseksi. Nyt törmistäydyn.

  VastaaPoista
 27. Siis mahtavaa Tee - 4 - 5 kg alaspäin ! Sehän on loistavaa !!! Onnittelut !
  Kannustaa ainaski mua yrittämään ; ) Ihania lumisia kelejä hipsytoheijaa !
  pirtsikka

  VastaaPoista
 28. Eikö VÄSY yhtään hellitä, kun aina vaan on nuo samat kärpäslätkät esillä? Vai paheneeko vain? Väsyä, joka ei nukkumalla korjaannu, sanotaan masikseksi.
  Mutta joulumieltä ja muutakin iloa hippusen sinne päin!

  VastaaPoista
 29. Kiitän Kiara, Pirtsikka ja Ärkoo :)

  Sitähän tämä väsy on ja vuodenvaihteen jälkeen otan taas sen lääkityksenkin mietintään. Nyt en ala kokeilla ennen reissua, kun voi mennä vieläkin huonommaksi alkuun..

  Toivotaan sitä joulumieltä ja iloa joka suuntaan.

  VastaaPoista
 30. Kerrassaan ihailtavaa tuo painonpudotus! Tai ei niinkään pudotus, vaan saavutetussa lukemassa pysyminen. :)

  Joulumieltä ja voimaa!

  Eva

  VastaaPoista
 31. Kiitos Eva :) Viikonloppuna tulos jäi vielä alle kuudenkympin - mutta vaan nipinnapin.. Taisi tulla se aikalisä tähän vuodenvaihteeseen...

  VastaaPoista
 32. Aikalisä - hyvä juttu, myös täällä ; )
  pirtsikka

  VastaaPoista
 33. Olen monta kertaa miettinyt mitä sinne kuuluu, kun ei ole mitään tekstejä näkynyt?
  Juttu kulkeekin täällä.

  Tsemppiä sinne ja Joulun odotusta:)

  VastaaPoista
 34. Olga, kuritonta porukkaa tämä rinki. Juttu heitetään sinne mikä sattuu auki olemaan.
  Koetahan kiskoa itsesi paremmalle mielelle Tee, joulupukkikin jo melkein tulossa, ja se matka ...

  VastaaPoista
 35. :) pääasia että tulee juttua. Teelle tsempitystä tähän väsyyn. Toivottavasti se siitä.

  VastaaPoista
 36. Kiitokset Pirtsikka, Olga, Ärkoo ja Kiara :)

  Tänään on jo parempi fiilis - jospa se tästä.

  VastaaPoista