C50.82 Carcinoma mammae lobulare gradus III l.dx. pT3 (135 mm) N1 (3/15), ER 80-90%, PR 80%, MiB-1 30%, Her-2 +.

sunnuntai 7. marraskuuta 2010

Wii ei antanut armoa herkuttelijalle..

/
..ja niin katosi taas näkösältä se viitosella alkava lukukin :P No, pakko on myöntää, että olen koko viikon syönyt isoja annoksia ja perjantainahan lipsuin ihan kunnolla... Ensi viikolla pitää sitten "vähän" tarkemmin katsoa, mitä tuosta luukusta tungen sisään. Ja liikkuminenkin olisi suotavaa. Niin ja se päivän ikä oli 41 - kovassa nousussa siis sekin.

Meilläpä kukkii vielä pihassa yksi tälläinen kellokukka. Aika sissi, kun terassin pelakuutkin on jo saaneet kylmää ja nahistuneet.
10 kommenttia:

 1. Meillä täällä Savossa on vähän lunta maassa, kumpa pysyisi. Antaisi vähän valoa, on niin aikaisin pimeää.
  Mukava, kun olet viihtynyt kurssilla. On varmasti äkkisittäin väsyttävää olla koko päivä terävänä. Kyllä tämä pitkä kotona olo tekee toimivammatakin ihmisestä huuhailijan. Ei oikein tiedä mihin tarttuisi ja välillä ei huvitaisi tehdä vähääkään.Olen oikeastaan ihan iloinen siitä, että olen oppinut pois jatkuvasta suorittamisesta. Ei haittaa, vaikka hommat on kotona vähän vaiheessa, eipä ne minnekään siitä häviä.
  Reipasta viikkoa ja kyllä herkun jälkeen voi ja pitääkin herkutella muutenkin :)

  VastaaPoista
 2. Eipä ole mennyt painonpudotukset putkeen täälläkään... tyttöjen ilta kostautui heti.

  Sitkeä sissi on tuo kukka tosiaankin. Meillä näytästi vielä yksi valkoinen orvokki sinnittelevän kukkapenkissä. Lasitetulla parvekkeella ovat yrtit basilikaa lukuunottamatta toistaiseksi pysyneet hengissä. (Tomaatit toki paleltuivat ensimmäisen kylmän yön tullen.)

  VastaaPoista
 3. Kiitän Olga ja Kitsu :)

  Olga, saati sitten, kun on luonnostaankin melkoinen huuhailija..

  Kitsu, taisipa meilläkin vielä joskus viikko sitten yksi pieni orvokin kukka näkyä. Yleensä vaan ovat terassin Pelargonit sinnitelleet pisimpään, kun ovat vähän suojassa eivätkä ole maassa.

  VastaaPoista
 4. IHANA KELLOKUKKA ! Oikea sissi nimenomaan, meinaan komiat kukatkin ; ) Meikkä + 600 g viikon saalis ja lähtöpainosta + 500 g - ei mene ihan putkeen !!! Herkuttelu kostautuu ! Ruotuun mars, pyh jahka ensin on viimeinenkin kakun murena syöty (hoidetaan tänään pois maleksimasta).
  pirtsikka

  VastaaPoista
 5. Haudiahoi, täällä pohjoisempana on kuulkaatten lunta maassa. Tokikin ruohonkorret on korkeempia ku lumimassa, mutta valkoisehkolta näyttää.

  Painoon en sano juuta enkä jaata. En nimittäin oo käyny kotivaa'alla toistaviikkoon. Eilen ihan unohdin. Olen kyllä ollut viikon täyshoidossa - ravintolan noutopöytä oli valtavan ihana. Joten veikkaan, että notkahdusta on tapahtunut. Vaan mitäpä siitä :D Kyllä syädäkin pitää.

  VastaaPoista
 6. Kiitän Pirtsikka ja Kiara :)

  Aamulla olisin saanut kukasta kauniin kuvan, kun siinä kimmelsi kuura. Mutta kun en ehtinyt, niin talletin kuvan tuonne korvien väliin ;) Huomenna tuo on varmaan jo entinen. Kyllä se vähäkin valkoinen kimallus toi valoa :) Tiet oli paikkapaikoin liukkaan mustan jään peitossa.

  Ja tunnustan, että söin vielä viimeiset leffanamit tänään kurssilla..

  VastaaPoista
 7. Meikkä veti eilen viimeiset porkkanakakun palat. Aijai oli hyvää ; ) Koitan vaan sitkeästi - 25 g tavoitteella ja Patrik Borgin "löysin rantein" eteen päin. Eli rasvat leivän päältä pois ja limut viikolla sekä joka päivä hedelmiä, kasviksia ja aamuisin marjoja .... Katoin aamulla peilistä itteäni - edestä ihan hyvä; sivulta katsottuna takana kainalon alla höllyvää löllyvää allia (on sitä muuallakin); tuli mieleen äijän työkaveri. joka laihdutti. Pisti vanhan paidan päälle peilin edessä ja kas "Hienoa, menee napit kiinni." Työkaveri kääntyi ja totesi "Peijooni, tais paita revetä selästä." ; ) Mitä tästä opimme ? Ei kääntyillä peilin edessä ; )
  pirtsikka

  VastaaPoista
 8. Limut ja mehut oon jättänyt tosi vähille jo aikaa sitten, mutta rasvaa kyllä käytän leivällä. Pieniä valintoja arjessa ja viikonloput sitten tilanteen mukaan ;) Sen totesin, että kurssilla ei tule vettä paljoa juotua, mutta kahvia tulee joinakin päivinä juotua reilusti. Tänään oli jo vesipullo mukana, mutta ajatus oli täyttää se hanan alla - vaan eipäs niissä lavuaareissa mahtunut pulloa täyttämään :P Juu, ei pidä kääntyillä peilin edessä ;D

  VastaaPoista
 9. No voihan Wii! Emmä tommosta haluakaan. Vaikka taitaapa edessä olla pussipääpäivä ilman Wiitäkin. Karjalassa oli hyviä piirakoita ja karkkeja ja ...!

  VastaaPoista
 10. Joskus se Wii yllättää positiivisestikkin ;) Vaikka tulikin yöllä syötyä puoli litraa nougatjäätelöä..

  VastaaPoista