C50.82 Carcinoma mammae lobulare gradus III l.dx. pT3 (135 mm) N1 (3/15), ER 80-90%, PR 80%, MiB-1 30%, Her-2 +.

sunnuntai 21. marraskuuta 2010

Harmaahapsi


Tukkakuvissa ei suuria muutoksia näy, mutta mies otti ylhältäpäin kuvan, jossa näkyy paremmin tuo harmaan osuus.
/
Päivän punnitustuloskin on aika kyseenalainen, koska vaatetta oli tänään päällä sen verran, että vähensin niistä tällä kertaa normaalin kilon sijasta kaksi kiloa. Niin että vaikka vaaka on tarkka, niin tulos on vähän sinnepäin.. Ja muutenkin nämä punnitukset tulee tehtyä milloin sattuu, tällä kertaa ruuan jälkeen...
/
Taas on mennyt vauhdilla yksi viikko. Alkavalle viikolle on tiedossa mm. sydämen ultra tiistaille, Herceptin perjantaiksi ja samana päivänä on viimeinen kurssipäivä. Mieheltä kuvataan pää torstai-iltana.

Kuusivuotiaalle on luvassa lasten animaatiopaja heti huomiselle, nukketeatteri vierailee päiväkodissa tiistaina ja viikonloppuna on eskarikaverin synttärit. Ja tänään isä ja poika aloittivat pulkkakauden :)

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!

18 kommenttia:

 1. Ihan kuin sullakin pyrkisi niskasta vähän kihartumaan?

  Mulla on punnitukset vielä punnitsematta, huomenna sitten...

  VastaaPoista
 2. Tosiaan nätti tuo pyörre ja niskakiehkurat! Hieno ppp-tulos, mitä väliä miten se on saatu. Onnittelut siitä! Itse siirryin silmälasipunnitukseen jo aikoja sitten, että eipä enää ole mistä vähentää!
  Nopeasti taitaa mennä ensi viikkosikin, kun on ladattu noin täyteen ohjelmaa. Pulkkakausikin jo avattu! Uutta tekemistä lapsille (ja aikuisillekin) ja ainakin on valoisampaa lumen tultua, jospa siitä piristyisi muutenkin.
  Mukavaa viikkoa koko teitin poppoolle!

  VastaaPoista
 3. Hyvä ppp-tulos, onnea!

  Nyt sinulla on varmastikin juuri se vaihe, kun ei ole bad hair day-siä koskaan, tukka on aina hyvin. Tuo oma värisikin on tosi hyvä, ettei edes väripurkilla tarvitse käydä.

  VastaaPoista
 4. Sinulla on ihana tukka kuvassa. juuri sellainen karhean taipusa, värikin ihan mahtava :)
  Hyvä kun aika menee ja on tekemistä, välillä tämä kotona kökiminen alkaa ottaa hermoille.
  Onko sinuun vaikuttanut mitenkään tämä jatkuva herkun tiputus?
  On ihanaa, kun on lunta. Valosampaa ja ei tule esim. koirassa likaa sisälle kun maa on lumessa.
  Hyvää alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
 5. Heips kukkuu ! Täällä yx overweight ; ( Nou hätä, mulla on uudet aseet terotettuna ; ) Eli viime viikon lasku meni harakoille, kaikki kilot (huom monikko, huumoria löytyy) ovat tulleet kohisten takaisin. Arkipäivän muutokset ei riitä, kun tulee viikonloppuna mässäiltyä. Söin kakaroiden kanssa sipsiä, joulusuklaata, jouluglögiä, karkkia, pullaa ja äijän kanssa lonkerot. Voi tätä possua ! Nyt ryhtiliike seuraavalle viikonlopulle ! ONNITTELUT sulle, mahtava tulos ! Ja ramppaamista luvassa sairauden tiimoilta, mutta hyvä Tee, että susta pidetään huolta ! Voi, voi, joutuuko miehesikin johonkin rääkkiin. Tsemppiä teiän porukoille. Onneksi on lunta ; )
  pirtsikka

  VastaaPoista
 6. Mekin korkattiin pulkkakausi viikonloppuna. Hauskaa oli. On ollut aivan ihanaa, kun on ollut tätä lunta (vähän) ja pakkasta jo pitkän aikaa. Ihanaaaa. Lapset odottelee koko ajan, milloin käy niin, että tulee plussakelit ja vähäiset lumet häviää. Onneksi on jo pari viikkoa saatu nauttia näistä keleistä.

  Ihan väriset hiukset sinulla tosiaankin. Harmaakaan näy ku zuumattuna, lisäksi sekin on mun mielestä kivan näköinen.

  Toivottavasti viikko on kuitenkin sopivan tahditettu, eikä liian kiireinen :)

  VastaaPoista
 7. Kiitän Kitsu, Ärkoo, Tilu, Olga, Pirtsikka ja Kiara :)

  Tukka on tosiaan karhean taipusa ja harmaampi kuin kuvat antaa ymmärtää. Yksi kuva valehtelee enemmän kuin tuhat sanaa ;) Ei olis niitä Bad Hair -päiviä, ellei olisi pipokausi - mutta kun pipo pyörii päässä, niin nousee takaraivolle tupsuja, vaikka olis kuinka nätisti kuivunut tukka. Silti vierastan lakkaa ja vahaa, kun sitten olis pipo tahmeena niistä..

  En osaa sanoa ton Herkun vaikutuksista - välillä on jotain oiretta rinnuksessa, mutta tiedä näistä.. Huomenna nähdään, onko tilanne jo mennyt huonompaan suuntaan...

  Toivottavasti miehen pää on kunnossa. Sukurasite painoi lähetteen saannissa eniten.

  Meilläkin syötiin viikonloppuna pullaa, kun meidän pojat leipoivat. Se ei ole mun suurimpia heikkouksiani, mutta kyllä pari tuoretta pullaa tuli syötyä - ja taikinaa maistettua.. Sipsien sijaan on meillä syöty popcorneja - vähän vähemmän suolaa ja rasvaa. Suklaatakin on syöty ja nyt ne varastot on tyhjennetty. Päätettiin pitää suklaataukoa joulukuun alkuun, kun silloin alkaa päivittäinen suklaansyönti kahden suklaakalenterin kera.. Lähinnä siksi, että taas mietitään mikä aiheuttaa pojan iho-oireet.

  Tänään oli pitkä päivä, kun kuusivuotiaalla oli animaatiopaja klo 16-19. Mutta kyllä kannatti - se oli niin meidän pojan juttu :) Tuotokset julkaistaan joulukalenterin muodossa netissä ja muuallakin. Ja sitä oli ihan mielenkiintoista seurailla itsekkin.

  Sellainen keli olis ihan mukava, että lumesta pääsisi tekemään lumiukkoja ja rakentelemaan jotain :) Mutta pääasia on, että on lunta!

  VastaaPoista
 8. Onpa sulla vahvan näköinen tukka! Ja mitä harmahista, ne on eletyn elämän kunniamerkkejä! Mä olen sua varmaan kymmenisen vuotta nuorempi, mutta harmaita on ihan kivasti. Alkoivat muuten ilmaantua esikoisen imetysaikana, 22. vuotiaana, että silleen...

  Toivottavasti teidän isännän päästä ei mitään kurjuuksia löydy...

  VastaaPoista
 9. Eipä jaksa meikä oikein kantaa huolta kiloista, vaikka jokunen niitä vähemmänkin voisi olla. Eilen olin sytokeikka eli tämä viikko ollaan sitten "dietillä" kun ruoka ei oikein maistu. Ei taida joulun alusaika olla niitä parhaimpia diettiaikoja; on pikkujouluja, joululounaita yms. Turhaa itsensä kiduttamista, siitähän tulee vain paha mieli. t.pete

  VastaaPoista
 10. Kylläpä on kiireinen viikko! Tulipa mieleeni siitä miehen pääkuvauksesta, kun itse olin joskus lääkärissä, ja lääkäri katseli korvaan ja sanoi: ei täällä kyllä mitään näy! Toivotaan, että miehen päässä jotain on, ei kuitenkaan mitään negatiivista!

  Onko mitään jatkosuunnitelmia opintojen suhteen? Kuukauden päästähän olette jo ulkomailla?

  -serkku-

  VastaaPoista
 11. Kiitän Heidi, Pete ja serkku :)

  "Toivotaan, että miehen päässä jotain on, ei kuitenkaan mitään negatiivista!" - Toivotaan niin ;)

  HeTy ry:n kursseja suunnittelen heti alkuvuodelle, mutta niitä ei ole vielä laitettu hakuun. Pitää kärkkyä.

  Ei tämä meidän perheen projekti ensisijaisesti ole laihduttamista (se on bonus ;)), vaan tähdätään tässä terveempään elämään - ja tärkeinpänä näen lapsen terveyden. Arkena yritetään syödä vähän järkevämmin (ja meillä on varaa petrata), tosin sekin homma lipsuu kiireen varjolla.. Mutta yritetään taas...

  VastaaPoista
 12. PS. Sydän tutkittiin tänään aikaisempaa paremmin, kun oli opiskelija katsomassa ja harjoittelemassa. Tilanne ei ole huonontunut aikaisemmasta ja lääkärin puheesta bongasin lukemat 55 ja 58, joten ehkä tilanne oli jopa parempi kuin viimeksi. Muistelisin, että silloin olisi jäänyt pariinkin kertaan alle viidenkymmenen. Tai sitten tämä lääkäri ei vaan maininnut niitä tuloksia ääneen..

  VastaaPoista
 13. Täällä aloitetaan terveempiä elämäntapoja joka aamu jotta illalla voidaan taas huomata, ettei ihan onnistunut. Pelottaa jo etukäteen joulukilot, mutta tavoitteena on taas herkuton tammikuu.. Säälittävää selkärangattomuutta, tunnustan. :/

  Minäkin toivon, että miehen päässä on vain sitä mitä pitääkin. :)
  Eva

  VastaaPoista
 14. Ihana "pippuri ja suola"-tukka. Hyvaa viikkoa myos sinulle!

  VastaaPoista
 15. Hjuva hjuva sydäluvuista ; )
  pirtsikka

  VastaaPoista
 16. Kiitän Eva, Sara ja Pirtsikka :)

  Kiva ilmaus tuo "pippuri ja suola" -tukka ;)

  Miehen pään kuvaus siirtyi valitettavasti joulukuulle :/

  VastaaPoista
 17. Täällä jo kurkin, että millä tuulella ystävämme Wii on tänään. Itselläni on nyt sinun suosittelema tavoite kohdillaan, mutta yritän vielä päästä pari kg alemmas. Naamasta ei kyllä olisi varaa lähteä enää grammaakaan! Tässä on oppinut ihan tykkäämään vihreästä teestä (paremman puutteessa!), ja sitä on aina muki vieressä. Näillä keleillä on mukavampikin juoda kuumaa, kun ulkona on - 15 astetta - hrrrr.
  Hyvää adventtipyhää kaikille!

  VastaaPoista
 18. Kiitän tsemppauksesta Ärkoo :) Vai vielä meinaat tiputtaa - onkohan susta enää mitään jäljellä meidän pikkujouluna.. Hyvää adventtipyhää sulle myös!

  VastaaPoista