C50.82 Carcinoma mammae lobulare gradus III l.dx. pT3 (135 mm) N1 (3/15), ER 80-90%, PR 80%, MiB-1 30%, Her-2 +.

keskiviikko 15. joulukuuta 2010

Päivitys!


Eilen lähdin aamusta liikkeelle juoksujalkaa! Siis minä juoksin ylämäessä bussin kiinni ja ystävällinen kuljettaja kehui, että voittaisin varmasti olympialaiset ;D Kiire oli sovittuun "lentopelkosessioon", josta muodostui lopulta vähän laajempi pelonhallintasessio rentoutuksineen :) Mieli onkin ollut hieman keveämpi ja toivotaan, että suunta jatkuu ylöspäin.

PPP-projekti jää nyt kyllä joululomille, röyh! Ja yritän nyt jättää netissä roikkumista vähemmälle ja saada jotain aikaan täällä kotosalla. Siis mahdollisesti tähän väliin tulee edellistäkin pidempi tauko päivityksiin.

Tänään on joulujuhlapäivä. Mukavaa joulunaikaa kaikille!


9 kommenttia:

 1. Ai, onks sulla lentopelko? No sitten se matkan odotus ei niin kivaa olekaan. Hyvä kun ilmoittelit mahdollisesta tauosta, niin ei olla turhaan huolissaan.
  Kovasti parempaa mieltä ja valoa näkyviin! Kitsu muistutti, kiitos siitä, että jo viikon kuluttua kaamos alkaa helpottamaan. Toivottavasti pitenevä päivä tekee sen myös mielen kaamokselle!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Ärkoo :) Olitpa taas nopea!

  Toivottavasti se lentopelko (ja moni muu pelkuruus) on nyt hoidettu pois päiväjärjestyksestä ;) Ja toivotaan, että mieletkin valaistuu kaikilla.

  VastaaPoista
 3. Piparkakuntuoksuista joulunodotusta!!! Ja mukavata reissunodotusta!

  VastaaPoista
 4. Kiva kuulla sinusta :)
  Tosin lentopelko ei ole kivaa luettavaa, etenkin kun on reissuun lähdössä. Onneksi on näemmä apua saatavilla.
  Onneksi kohta on pimein aika saavutettu ja alkaa valon odotus. Kunhan tammikuun lopulle päästään, alkaa päiväkin tunuta pidemmältä. Välillä kotona päivät menee, ettei tajua milloin oli se päivä, kun on pimeää koko ajan. Onneksi nyt lumi valaisee joka puolella.

  Hyvää joulujuhlaa ja jolunalusaikaa!

  VastaaPoista
 5. Toivottavasti lentopelko helpottuu!
  Mukavaa joulun odotusta!

  VastaaPoista
 6. Hyvää joulua ja hyvää matkaa! Voikohan toi lentopelko johtua geeneistä, poden sitä itsekin?

  -serkku-

  VastaaPoista
 7. röyh röyh - sopiva tauko PPP:lle itse kullakin, sopii meikälle röyh röyh ; )
  Mun miehellä on lentopelko. Hän ottaa siihen tukevat konjakit, kun hänen motto on, että, jos kone putoaa, niin hän ei ole ainakaan selvin päin ; )
  Musta on tullut hieman uhkorohkeampi tän sairauden myötä - väkistenkin ajattelee, että sou ...
  MUTTA Tee - hyvä, että olit sessiossa, siis rentoutuminen auttaa. Rauhallinen hengitys ja matematiikka apuun. Toivotan olympiamitalistille OIKEIN IHANAA JA RAUHALLISTA JA HYVÄÄ JOULUA - MERRY CHRISTMAS IN ENGLAND !!! We go to USA and will be cruising in Christmas, I think I don´t get any Christmas food I´m used to, but who cares if I only get muffins and hampurgers - vitsi, vitsi ; ) Kuulemisiin ja näkymisiin Tee ! Ei tässä mitään päivityksiä aina tarvita - heitäpä kommentilla jahka kerkiät ja jollet, niin tiedetään sun roikkuvan imurin varressa ; ) Meikkä ei imuroi eikä siivoa, kun kerran pois mennään ja ensi vuonna rupeen kyseleen siivoojan perään, jämpti on niin. VOINTEJA ja NAUTI matkasta !
  pirtsikka

  VastaaPoista
 8. Kunto on selvästi kohentunut kun bussin kiinnijuokseminen onnistuu! :D

  Toivottavasti pelonhallintasessiosta oli apua. Ja väsymyskin ilmeisesti alkanut helpottaa kun suunnittelet kotipuuhia netissä roikkumisen sijaan.

  Hyvää joululomaa, matkaa ja kaikkea muuta sen kaltaista!

  VastaaPoista
 9. Kiitän Kiara, Olga, Adelhaid, serkkuseni, Pirtsikka ja Kitsu :)

  Sain tänään vielä lisää tätä psyykkausta ja kovasti toivon, että homma toimii. Ja nyt ei käsitelty lentämistä. Serkulle pitää mainita, että lento- ja muut pelot on mulla tainneet alkaa vasta poitsun syntymän jälkeen. Sitä ennen oli aika hälläväliä..

  Hyvää reissua Pirtsikalle perheineen ja kaikille oikein ihanaa joulua ♥

  VastaaPoista