C50.82 Carcinoma mammae lobulare gradus III l.dx. pT3 (135 mm) N1 (3/15), ER 80-90%, PR 80%, MiB-1 30%, Her-2 +.

lauantai 13. marraskuuta 2010

PPP varaslähtö


Tänään päätettiin tehdä Wii-punnitus ja testit etuajassa. Koska tulokset olivat niin hyviä, palkitsimme itsemme viipymättä suklaalla ;) Varsinkin poitsu kunnostautui ja sen lisäksi, että oli jo laihtunut, poika tiputti omalla vuorollaan vielä 300 grammaa. Ensin poika kävi pissalla ja kun vihjasin, että ainoa tapa tiputtaa lisää tällä punnituksella olisi kakkaaminen, niin sitten päättäväinen kuusivuotias meni ja teki parhaansa ;D Itsekin sain taas tuon vitosella alkavan luvun näkyviin :)

Poitsu sai ensimmäisen kerran iäkseen tuon kuusi vuotta ja luulenpa, että kyse on siitä, että testeissä vaan pitää oppia se, miten niissä kannattaa seistä tai "kävellä". Mies sai mahtavat 32v ja itse sain 42v. Halusin parantaa ikätulostani ja tein testin uudelleen. Sain tiputettua kokonaisen vuoden..

Tein tällä viikolla jotain villiä; Lähetin yhden työhakemuksen! Homman nimi vaan on se, että edes päästäkseni haastatteluun tarvittaisiin vähintäänkin pieni ihme - sen verran on puutteita koulutus- ja taitopuolessa. Mutta sinne pitää hakea, minne haluaisi töihin ;) Ja tulee olemaan tosi vaikea saada aikaan edes työkkärin vaatima minimimäärä (kolme) hakemuksia kurssin aikana. Niitä oman alan hommia on sen verran nihkeästi ja jos jotain löytyy, niin työ on vuorotyötä, huizin nevadassa - tai sitten vaatimuslista saa tälläisen rividuunarin kalpenemaan.. Tarkoitushan on tässä mennä niitä uusia taitoja opiskelemaan ja vanhoja taitoja parantamaan - mutta nämä hakemukset vaan on tehtävä nyt näillä mitä on...

Mukavaa viikonloppua kaikille!

21 kommenttia:

  1. TÄH? 1,6 kg miinusta! Ethän sinä raukka ole syönyt mitään, paitsi sen jäätelön. Lienetkö juonutkaan. Mutta onnittelut enivei!
    Yritin tuossa lähteä lenkille sen verran, että edes joku piirakkakalori kuluisi. Satoi suoraan päin naamaa, vaikka muu kroppa oli kokonaan sadevaatetettu, että käännyin takaisin. Laiskottikin. On tää niin hemmetin harmaa päivä.
    Mutta kiva, että Wiistä on iloa! Näin muuten noita Wii-laatikoita kaupassa ja arvaa kiinnostiko. Hillitsin sentään itseni tällä kertaa.
    Sitkeyttä jatkoon ja tsemppiä työhakemuksiin!
    Mitenkäs olisi alan vaihto, jos oma ei vedä?

    VastaaPoista
  2. Hieno pudotus :) !!! Mulla tuntuu tulevan koko ajan painoa lisää (syytän Tamofenia!) vaikka käyn kaksi kertaa päivässä lenkillä. KYLLÄ, 2 kertaa. Joka päivä. Satoi tai paistoi. GoreTexit on loistava keksintö ! Tosin tänään satoi kyllä aivan päin näköä.

    Tsemppiä todella työnhakuun. Ja toivo vain sitä, minkä haluat vastaanottaa. Sillä ihmeitä tapahtuu :)

    -Hahtis-

    VastaaPoista
  3. Kiitän Ärkoo ja Hahtis :)

    Taitaa selittyä osa erilaisella vaatetuksella ja sillä, että paino vaihtelee vuorokauden mittaan helposti kilon sinne tai tänne ;) En ole nähnyt yhtään nälkää, mutta arkiherkuttelua ei ole tällä viikolla juuri harrastettu. Ja sitä liikuntaa en ole vieläkään aloittanut..

    Kaksi lenkkiä päivässä - siinähän tulee jo lihaksia siihen malliin, ettei paino putoakkaan. Ja kunto kohenee! Tänään just puhuttiin siitä, että kun miehen painosta Wii herjaa sitä ihan ylintä luokkaa, eli "Obese" - niin siinä ei kyllä tule ollenkaan huomioiduksi miehen isot ja painavat lihakset. Oikeasti mulla taas on pelkkää läskiä :P

    Jonkinlaiset viestinnän opinnot voisi kyllä tulla kyseeseen. Viestintään liittyisi tämäkin tehtävä, jota nyt hain. Niissä hommissa nämä vanhatkaan taidot ei menisi täysin hukkaan.

    VastaaPoista
  4. Hieno tulos! Minä taidan jättää punnituksen kokonaan väliin, herkutellessa on mennyt tämä viikonloppu.

    VastaaPoista
  5. Wau, hieno tulos!

    Itse en ole puntarilla käynyt vähään aikaan, mutta eilen sujahti vanhat toppahousut jalkaan mallikkaasti (täällä pakkasta -8.3). Ei tarvinnut vetää mahaa sisään, kuten viime talvena piti.

    Kiva, että olet hakenut töitä. Ainakin harjaantuu työhakemusten teossa, ellei muuta.

    VastaaPoista
  6. Kiitokset Tilu, Kitsu ja Kiara :)

    Ja sitten tunnustus; Kun miehen sukulaiset ei päässeetkään tulemaan, niin otettiin Wiihommelit uusiksi - ja niin vain eilinen herkuttelu, vähän tuhdimpi aamiainen ja pari vaatekappaletta enemmän toi melkein kilon plussaa eiliseen.... Mutta ikä tipahti 36 vuoteen :)

    Kyllä kurssilla saa aikaan ainakin paremman työhakemuksen ja CV:n :) Ja koska hakemus oli saatava aikaan, piti kaivaa se paikkakin kiven alta ;) Tuskin olisin kotoa käsin tuota paikkaa tullut katsoneeksi.

    VastaaPoista
  7. No höh. Olisit ottanut ne vaatekappaleet pois. Ikä on ihan sopiva.

    VastaaPoista
  8. Onnittelut Tee !!! Mahtava tulos !!! Mulla on punnitus vasta huomenna aamulla JA ilman silmälaseja ; )
    pirtsikka

    VastaaPoista
  9. Onnittelut joka tapauksessa miinusmerkkisestä tuloksesta. Pitkästä aikaa oon mäkin taas miinuksen puolella, edes kilon kaks. Jätin pois töissä salaattikastikkeen, ja kotona leipärasvan, vaan karkkipäivästäni en voi tinkiä. Viikolla tiukka kuri, ja viikonloppuna ei... saas nähdä mihin suuntaan näilä eväillä mennään. Niin ja liikunta näillä ilmoilla lähes 0.
    Tsemppiä ryhmälle !

    VastaaPoista
  10. Kyllä olet ollut sitkeä painon pudotuksen suhteen ja muutenkin. Itsellä tuntuu, että kaikki menee alas päin kun lehmän häntä.

    VastaaPoista
  11. MORO Tee !!!
    Jes jes jes, meikkä viime viikosta - 1,5 kg ja lähtöpainosta - 1 kg. Toi lähtöpainosta lasku on kyllä ihan liian vähän, mutta sitkeesti vaan pienillä muutoksilla ... ja viikonloppuna sit herkutellaan ; )
    pirtsikka

    VastaaPoista
  12. Kiitän Ärkoo, Pirtsikka, Betty ja Olga :)

    Pikkuhiljaa ja pysyviä muutoksia tapoihin ja tottumuksiin ;) Leipää on tullut syötyä melko vähän ja salaatin kastikkeet on jääneet pois. Arkena pidetään kuria ja viikonloppuna ollaan kuin ellun kanat..

    Olgalla nyt onkin ihan kamalin vaihe menossa ja silloin pitää mennä vaan hetki kerrallaan eteenpäin. Tsempit vielä tätäkin kautta!

    Hyvä Pirtsikka ja Betty :) Ja Ärkoo onkin jo vallan hyvissä mitoissa.

    VastaaPoista
  13. Kiitokset Tee tsempeistä tuolla Olgan blogissa. Olen sinunkin blogia lueskellut taustajoukoissa, mutta eipä ole tullut heitettyä kuittausta käynneistä. On ollut hienoa seurata teidän naisringin yhteiseloa täällä blogimaailmassa: toistenne tukemista, tsempitystä, kannustusta, yhdessä elämistä ja kokemista jne.. Hyvä porukka !
    Teillä osalla kun haasteet hieman helpottaa niin näköjään keksitte oikein uusia ja lähdette taistoon kilogrammoja, vai oliko se joillakin grammoja vastaan ! t. pete

    VastaaPoista
  14. Kiitän visiitistä ja puumerkistä Pete :) Meillä on kyllä ihana porukka täällä ♥ Ja niitä grammoja tässä pikkuhiljaa yritetään karistella - ja välillä sitten tulee roimasti plussaakin.. Ihan koko perheen terveyttä on alkanut miettiä vähän uusin silmin tässä.

    VastaaPoista
  15. Tervetuloa mukaan Pete! On täällä muistettu miehiäkin välillä.

    VastaaPoista
  16. Voinpa joitakin kommentteja kirjoitellakin teidän blogeihin. Olen 46 v perheenisä, vaimo ja kaksi kouluikäistä tenevaa. Parikymmnetä vuotta meni Helsingissä työelämän vilskeessä, pari vuotta sitten tuli mahdollisuus ottaa hieman rauhallisemmin ja pakkasimme kimpsumme ja muuttoauto toi meidät 800 km päähän tänne suomen koilliskulmalle. Ei ollut tavoitteena kyllä näin totaali muutos, nyt ollaan eläkkeellä ja sairastetaan uusiutunutta suolistosyöpää. Elämän rytmittää 2 vk välein toistuvat hoidot OYS:ssa. Mutta kuten olen sanonut, näillä eväillä mennään eteenpäin. t. pete ps. meillä on jo talvi ja järvet jäässä, pakkasta - 22 C.

    VastaaPoista
  17. Petelläpä on pakkasta. Meillä "vain" kaksi pakkasastetta. Mutta lunta sentään vähän. Ihanaa!!!

    Terveisiä OYSin (melkein) kupeesta.

    VastaaPoista
  18. Mukava tutustua Pete ja tervetuloa joukkoon :) Aikamoinen elämänmuutos tosiaan! Meillä näyttää -3 astetta juuri nyt ja kylmältä on jo tuntunut.. Tosin pitää vissiin mitata oma lämpö, kun palelen vieläkin, vaikka sisällä on plusasteita 23... Kurkkukipua, nuhaa ja yskää onkin jo ollut sunnuntaista alkaen.

    VastaaPoista
  19. Jee, viikonloppu ja flunssakin on jo helpottamassa \o/

    Leppoisaa viikonloppua kaikille!

    VastaaPoista