C50.82 Carcinoma mammae lobulare gradus III l.dx. pT3 (135 mm) N1 (3/15), ER 80-90%, PR 80%, MiB-1 30%, Her-2 +.

keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Yhtä juhlaa..

...tai ainakin yhtä herkuttelua ;) Nyt on juhlittu seitsemänvuotiasta, kohta on vappu, äitienpäivä jne. Herkkuja onkin jäljellä riittävästi kaikkiin kevään juhliin - vaikka olenkin niitä "joutunut" tässä tuhoamaan.. Taitavat vaan nuo nykyajan lapset saada herkkuja muutenkin ihan riittävästi - ja kaikki eivät niitä edes oikeasti halua. Hodareitakin saadaan syödä tällä viikolla sen verran, ettei ihan heti tarvitse niitäkään ostaa.


Eipä tarvittu poikajoukolle mitään ohjelmaa - Wii:n lisäksi nimittäin. Suurin osa synttäreistä vietettiin siis nätisti TV-ruudun ääressä pareittain pelaten. Hienosti seurasivat ja jännittivät kaverit toistensa peliä ja oho - sitten tultiinkin vieraita hakemaan jo pois.


Uudet ikkunat ovat seisseet pihassa viikon verran ja toivottavasti ovat paikoillaan vielä tämän viikon aikana. Mielummin heti. Ensimmäisen reklamaationkin olen tehnyt jo viime viikolla ja tänään laitan miehen soittamaan, ellei sieltäpäin pian oteta yhteyttä asennuksen ajankohdasta. Reklamaationi koski yhtä pikkuikkunaa, josta puuttuu sälekaihdin. Ei siis vielä mitään isompaa.


Kevät etenee ihanasti ja synttärit saatiin viettää mitä ihanimmassa kevätsäässä :) Lumi on sulanut uskomatonta vauhtia ja nyt maasta puskee pientä alkua sieltä täältä ja ensimmäiset kevään kukkijat kukkivat "jo". Hauskoja mininarsissejakin meillä on, kun olen tyhjentänyt sipulit viime vuonna kompostin varjoon ja nostin ne ruukkuun, kun vartta alkoi näkyä. Päästyään aurinkoon alkoi tuo puskemaan nuppua ja kukkaa kiireen vilkkaa.


Se olisi toiseksi viimeinen Herkku sitten perjantaina. Viikonloppuna olisi pojan hyvän ystävän seitsemänvuotissynttärit, mutta koska kitarisaoperaatio on jo ensi tiistaina, sovimme että juhlitaan molempia poikia sitten vasta operaation jälkeen. Heillä kun on ollut kuumeista flunssaa ja nyt on itse sankarikin ollut kuumeessa.

Toivotaan aurinkoista ja lämmintä säätä - vaikka eivät sellaista lupailekkaan.

26 kommenttia:

  1. Kiitos kuva- ja muustakin päivityksestä. Noista sen näkee, että metrinenkin lumi sulaa - ja nopeasti. Tänä aamuna huomasin vasta, miten koivut jo vihertää; pääsi yllättämään! On niin mukava nähdä luonnossa keväällä kaikki eri vihreän sävyt, heinäkuussa ne on jo sitä samaa ja tasaista.
    Ikkunavaihdolle vauhtia!

    VastaaPoista
  2. Kyllä varmaan kevät etenee vauhdilla kun oli sellaiset helteet pääsiäisenä, eivät tosin lupaa kovin hääppöstä vappusäätä teille sinne etelään.
    Pitäsköhän tässä ruveta itte näin ex. teekkarina valmistautumaan jo pitkään vapun viettoon kun eivät tänään OYS:ssa antaneet rapula-aineksia. Ei ole iho-oireet vielä laantuneet kuulemma tarpeeksi, näin sanoi syöpätohtori. Ensi maanantaina kuitenkin tiputetaan puolta pienemmällä annoksella. Näppylöitä torjutaan antibioottikuurilla ja vahvemmalla voiteella, päänahkaa hoidetaan kortisooniliuoksella ja etovaa oloa parilla pahoinvointilääkkeellä ja kortisonilla, päänsärkyä buranalla ja jos ei illalla uni tule niin Tenoxia naamaan.
    Taidanpa kuitenkin nauttia ennen tuota satsia herkullisen vappulounaan perheeni kanssa laskettelun lomassa. Hauskaa Wappua kaikille ! t.pete

    VastaaPoista
  3. Kiitän Ärkoo ja Pete :)

    Ikkunoiden asennuksesta ei ole kuulunut, vaikka mies soitteli edustajalle melkein heti tän päivityksen jälkeen...

    Mekin huomattiin naapurin koivussa aikas isot ja kauniin vihreät lehdet tänään.

    Peteä ei kyllä käy kateeksi! Tosi kurja ihottuma ja järkky määrä lääkettä lääkkeen päälle :( Toivottavasti nautit vappulounaasta ja laskettelusta! Ettei vaan pääsis kesäkelit yllättämään..?! (Mieleeni muistuu hauska kuva nurmikolla pulkkailevasta kaksikosta ;))

    Mukavaa Vappua tosiaan kaikille!

    VastaaPoista
  4. Ihania keväisiä kuvia, etenkin orvokit ovat suosikkeja. Onneksi sinulta herkutkin loppuu, siis suoneen anettavat:)

    Remonttihomman keskellä eläminen ottaa hermoon. me viime kesänä vaihdettiin tapetteja ja hiottiin parketit ja vahatiin. Niillä heltetillä ja ihan itse. mies onkin monen alan taitaja ja olen minäkin monessa ollut mukana. Ihan kivaa pieninä annoksina.

    Toivottavasti leikkaus menee onnekkaasti ohi, ettei olisi kipuja.

    Petelle terkkuja, nauti ooooikein pitkä vappulounas, niin tulee joskus krapula muustakin kun Oysin tarjouksista.
    Toivottavasti saavat ihottuman kuriin, ei ole mitään mukavaa kärvistelyä.

    VastaaPoista
  5. Petelle varsinkin ja miksikäs ei muillekin, Glada Vappen - spara vatten, pitkän kaavan mukaan!

    VastaaPoista
  6. Pidetäänkin sitten oikein kunnon korvaavat juhlat pojille. Niko oli NIIN pettynyt kun ei päässyt Veetin juhliin. Ja nyt pelkää omien juhlien puolesta. Huominen näyttää mikä on meininki.

    VastaaPoista
  7. Oih mitä kukkaloistoa:) Laiskalla puutarhurilla ei mikään kuki, vielä. Ikivihreät näyttäisivät kuitenkin säilyneen taas talven yli, eikä perinteistä vappuna suoritettavaa jalokuusen ja alppiruusun ylöskaivamista tarvinne tehdä. Ehkä. Onhan sekin jotain!

    Juhlabuumi on nyt pitkä, teillä vielä synttäreillä kuorrutettuna. Nautitaan! Sitä vappenia seuraavaksi. Koulussa olisi pe naamiaiset, ja niihin yritän toipua tämän päivän sytosatsin ja allergiareaktion jälkeen. Pukukin olisi katsastettuna ja peruukkikin omasta takaa tänä vuonna:)

    VastaaPoista
  8. Kiitokset Olga, Ärkoo, Kati ja Tiina :)

    Ikkunathan sitten seisovat tuossa vielä vapun yli..

    Kati - juuh, juhlitaan sit kunnolla! Toivottavasti teillä olisi kaikki nyt terveinä ja saatte juhlat pidettyä suunnitellusti ♥

    Perjantaina on päiväkodissakin naamiaispäivä. Kiva, että Tiina-opekin pukeutuu ja kerrankin peruukki sopii tilanteeseen paremmin kuin hyvin ;) Mulla olisi punamusta peruukki sarvilla. Ja olishan mulla se karvahattukin..

    Ihanan aurinkoinen aamu! Eilen aamu olikin hyytävän kylmä, eikä aurinkoa näkynyt. Onneksi päivän mittaan keli parani huomattavasti. Jospa sitä tänään saisi vihdoin vähän haravalla rupsuteltua. Orvokkiamppeli on helppo oikotie kevääseen ;)

    VastaaPoista
  9. IHANIA KUVIA - KIITOS ! Taiteilijapoitsulle tsemppiä leikkaukseen ! Kiva, että juhlat sujuivat rattoisasti, kyllä Wii pelastaa ; )
    Skål toiseksi viimeiselle - sen jälkeen enää yksi jäljellä ; )
    petellä rutistus ja toivotus kans pitkän kaavan mukaan tai nauti ainakin niistä asioista, mistä tykkäät - talvi oli se yx muistaakseni eli IHANAA sen puolesta, tsemppiä pete lääkitykseen, muista vatsan suoja.
    kuten rk KAIKILLE GLADA VAPPEN - SPARA VATTEN !
    Tänään Roger Watersin konserttiin Hesaan (mieheni on ihan hirmu fani) ja sitten huomen aamulla reippaasti lääkäriin, katotaan ne vappusimat vasta sen jälkeen.
    -pirtsikka-

    VastaaPoista
  10. Keväisiä kuvia - ei meidän pihalla vaan tuolta näytä (miksiköhän?).

    Kippis toisiksi viimeiselle herkulle! Ja hauskaa vappua!

    VastaaPoista
  11. Kiitokset Pirtsikka ja Kitsune :)

    Tähän iloisen päivityksen perään voikin sitten purnata kunnolla..

    Tämä viikko on loppua kohti ollut pettymystä toisen perään :/ Ikkunat nyt sitten asennetaan toivottavasti edes ensi viikon aikana. Tämän päivän Herkku piti perua ja poika jäi pois PK:n naamiaisista. Ja nyt sitten vaan toivotaan kovasti, että ollaan kunnossa tiistain operaatioon. Ja ei tässä vielä tarpeeksi; Sain illalla kutsun töihin, jonne innolla lupauduin ja aamulla sitten oli ääni maassa, kurkku kipeä, yskin vihreää limaa ja lämpökin on nousussa. Piti sitten sekin perua :/ #*%#^*!

    VastaaPoista
  12. No voi hemmetti! Mutta peukut tiistaille! Ja uusille työtarjouksille ja ikkunan asennukselle!

    VastaaPoista
  13. Voi kurjuus. :( Onpa huonoa tuuria oikein roppakaupalla. Mutta peukut pystyyn että ensi viikolla sujuu sitten vastapainoksi kaikki hienosti! Ja toivottavasti töitä tarjotaan vielä uudestaankin.

    VastaaPoista
  14. Kiitos peukuista :) Toivotaan tosiaan, että ensi viikolla sujuisi kaikki hyvin. Meillä ei nyt sitten olla vappua juhlittu kuin yhdellä kaasupallolla ja synttäreistä jääneillä nameilla.

    VastaaPoista
  15. Höh, kiitos päivityksestä. Peukutetaan parempaa kuntoa ja tiistaita!!! Kauniita kuvia kukkaloistosta.

    Minä muuten palasin eilen vappuhulinoista (autolla) kainalossani kaksi kasvia, tomaatti ja chili. Hämmentävää. Miten minä noi saan pidettyä hengissä. Apuvaaaa... :D

    Itse ahkeroin täällä kodin järjestelyssä. Kyllä on tosi järjellistä yrittää ahtaa toistasataa neliöisen omakotitalon tavarat alle 80-neliöiseen kolmioon :D Eikä tilannetta helpota lainkaan se, että mulle jäi suurin osa huonekaluista erossa. Mutta kyllä tämä tästä. Tälle päivälle yksi huone suurinpiirtein kuntoon. Viikolla ahkeroin nuo kaksi muuta. Ja keittiön.

    VastaaPoista
  16. Kiitän Kiara :)

    Hyvältä kuulostaa sun taimet. Meillä on taimikasvatusta lykätty ikkunaremontin yli - eli turhan myöhäiseksi jää taas.. Tsempit kodinlaittoon!

    Ja purnaus jatkuu; Kitarisaoperaatio peruuntui, koska pojalla oli perjantaina 37,8 mittarissa - ja kaksi kuumeetonta viikkoa pitää olla ennen leikkausta. Onneksi soitin, kun oli tuo jotenkin jäänyt huomioimitta.. Itselläni on taas lämpöä ja yskin paksua vihreää limaa. Pitää vissiin huomisaamuna yrittää saada joku aika terveyskeskukseen. Toivotaan, että edes ikkunahomma hoituisi tällä viikolla. Keskiviikkoaamuksi se on nyt sovittu.

    Tälläisiä arkisia murheita täällä tänä keväänä ;)

    VastaaPoista
  17. Tee TSEMPPIVÄ !!! kauhistus sentään ja harmin paikka, meinaan pojan leikkauksen siirtyminen. Koittakaa voida ja juokaa kotimaisista marjoista tehtyä mehua ja levätkää. Onneksi on niin järkyn kylmä, ettei ulkonakaan paljon ylimääräistä viitsi paleltua, hrrrr.
    pirtsikka

    VastaaPoista
  18. No voihan, peruuntui sitten se kitarisaoperaatiokin. :(

    Arkiset harmit ovat tietysti tietyllä asteikolla hyväkin asia, mutta ei se kyllä muuta miksikään sitä että harmittaa silti.

    VastaaPoista
  19. Kiitän Pirtsikka ja Kitsu :)

    Eipä ole tullut tänne päivitettyä, että itsellä on menossa antibiootit poskiontelontulehdukseen, mutta poika kyllä vaikuttaisi selättäneen taudin. Uusi aika kitarisaoperaatioonkin tuli jo kesäkuulle. Toivotaan, että tuo kuumeeton kaksi viikkoa toteutuu, eikä muitakaan harmeja silloin enää ole. Nyt on nimittäin pojalla kämmenet kuivuneet koppuraksi ja halkeilleet pahasti. Suolahauteita ja rasvaa pumpulihanskojen alle on nyt pari vuorokautta käytetty ja vähän paremmalta vaikuttaa. Kaverin synttäreillekkin laitettiin pumpulihanskat..

    Ikkunahomma on melkein valmis. Jospa sitä tänään ehtisi jo niitä siemeniä purkittaa - vaikka aika myöhäistähän se jo on. Voikin vissiin jättää ne jo suoraan terassille.

    Aurinkoista Äitienpäivää kaikille! :)

    VastaaPoista
  20. Äläkä unohda popkorneja! Äippää!

    VastaaPoista
  21. Ooh, mun täytyy kertoa, että olen chili- ja tomaatintaimeneni pitänyt hengissä jo reilun viikon. Ne jotka sain kaverilta vappuna. Chilissä on jo kukkakin \o/ Tää on varmaan joku mun ennätys.

    VastaaPoista
  22. Kiitokset Ärkoo ja Kiara :) Ja hyvä Kiara!

    Maissit oli ihan tärkein ja poitsu piti huolen, etteivät unohdu ;) Taimikauppa kutsuu ja tomaattia on tarkoitus ainakin pari sieltä hankkia. Muutama siemen on vihdoin saatu turpeeseen ja herneitä laittelin summassa laatikkoon. Yksi risuaita on leikattu alas ja paria sireeniä katkaistu siltä osin kuin lumimassa on niitä repinyt. Siinä onkin taas hommaa, kun sen risumäärän keräilen kasaan. Ei taida edes "Siisti piha" -säkki riittää niille ja vielä olisi risuaitaa pätkittävänä..

    VastaaPoista
  23. Heippa Tee,
    olen lukenut blogisi alusta loppuun tässä kevään aikana, pidän tavastasi kirjoittaa! Ja lisään blogisi seuraamieni joukkoon omaan blogiini jos ei sinulla ole sitä mitään vastaan. Itse sain dg:n viime marraskuussa ja nyt tahkottu sytot läpi. Lisää mun blogissa jos tahdot vierailla www.suninthemoon.blogit.fi
    Hienoa että sulla herkku loppusuoralla! Täällä alkoi tänään Tamofen urakka ja ens viikolla Zoladex implantit siihen päälle. Huh heijaa.

    VastaaPoista
  24. Huhuti huu? Mitäs kuuluu? Täällä on jo lehtiä puissa, pieniä vauvalehtiä, mutta kuitenkin. Ja nurmikin vähän vihertää. Kevät \o/

    VastaaPoista
  25. Kiitos huhuilusta Kiara :) Täällä muuttuu/roikkuu tilanteet siihen malliin, ettei edes viitsi niitä päivitellä..

    Vihreys tuli taas ihan hetkessä ja nyt on jo ihan oikeita lehtiä puissa ja pensaissa, nurmikko vihertää ja monenmoista nuppua on näkyvissä. Pikku-taimien kesto tässä jännittää, kun ne muutamat valmiit taimet tuli innolla laitettua pihalle silloin kun oli mahtavat kelit.. Nyt kun on ollut tosi kylmä, niin on jäänyt siemenpurkkien kastelukin...

    VastaaPoista
  26. Missä viipyy herkun lopputuuletus? :)

    VastaaPoista