C50.82 Carcinoma mammae lobulare gradus III l.dx. pT3 (135 mm) N1 (3/15), ER 80-90%, PR 80%, MiB-1 30%, Her-2 +.

maanantai 18. huhtikuuta 2011

Löin ja potkin..

...sunnuntaina "Naisten itsepuolustusseminaarissa" ja se oli ihan kivaa ;) Sain jopa mukavaa palautetta, joka yllätti mut kyllä täysin. Kun otetaan huomioon se, että en todellakaan edelleenkään harrasta liikuntaa (vaikka kyllä pitäisi), enkä ole koskaan edes harrastanut, ja kun kunto oli viime kesän lopulla todella surkea - niin oli kyllä ilo huomata ja kuulla, että siinä varsin "eritasoisessa" (eri ikäisiä ja kuntoisia) naisjoukossa selvisin ihan hyvin. Suurin osa osallistujista ei siis ainakaan harrastanut kamppailulajeja, tosin muutama huippukuntoinen harrastajakin joukosta löytyi. Suosittelen kyllä lämpimästi tuota kaikille naisille. Hyvä lahjaideakin se olisi - tyttärelle, kummitytölle tai "hänelle jolla on jo kaikkea". Vaikka siellä vähän ryömittiin, irtauduttiin, lyötiin ja potkittiin - niin siellä käsiteltiin myös ennakointia ja henkistä valmentautumista mahdollisiin tilanteisiin.

Sellainen kysymys putkahti taas pintaan, että mistä tietää kuinka paljon tätä kättä, jonka kainalosta on imusolmukkeet (15 kpl) poistettu, voi rääkätä. Mistä tietää, onko kipu sitä tervettä, joka kuuluu liikuntaan..? Aloin loppua kohden säästää kättä, sen alettua tuntumaan vähän aralta, kun en tietenkään halua hankkia turvotusta tieten tahtoen. Myös sitä mietin, miten on tapana toimia laskimoportin kanssa - poistetaanko toimiva portti nyt kun tiputushoidot tiettävästi ja toivottavasti loppuvat? (Se on siis kaksi Herkkua enää.) Jotenkin tuntuu, että jos joku joskus onnistuu huitasemaan osuman, niin sehän osuu "aina" siihen porttiin. Ja tulee sitä itsekkin välillä kolautettua..

Seitsemänvuotissynttärit ja ikkunaremontti lähestyvät jo kovaa vauhtia. Ja kevät on tullut :) Nyt on osa aikaisimmista kukkijoista vihdoin päässyt meilläkin hankipeitostaan ja pari pientä nuppua on jo näkyvissä. Muutama kasvi on lähtenyt puskemaan hangen alla niin, että varret ovat ihan aneemisen keltaisia. Kyllä ne vaan tiesivät paksusta lumipeitteestä huolimatta, että on kevät ;)

Aurinkoista kevättä kaikille!

17 kommenttia:

 1. Tuo potkimein ja hutkiminen on aivan mahtavaa aggression ja pahan olon purkua. Eikä kunnon kohotustakaan pidä unohtaa. Kunto huononee nopeasti, jos ei liiku. Palautuu se kuitenkin vielä.

  Eilen kävelin reippaasti koiran kanssa 10 km lenkin ja hyvin jaksoin. Huomenna alkaisi zumba, kiva on mennä pitkästä aikaa johonkin ryhmäliikuntaan.

  Krookukset alkavat puskea itseään läpi, jo osassa kukkaa asuennut. Ihanalta tuntuu tämä kevään tulo kovan talven jälkeen.

  Tsemppiä ikkunaremontiin, meilläkin olisi kesäksi vaikka mitä pientä rmonttisuunnitelmaa!

  VastaaPoista
 2. Kevät tulee, mulla muuttokin tähän samaan syssyyn. Harmillisesti olen ollut ajattelematta koko hommaa. Nyt on jo vähän kiirus ;)

  VastaaPoista
 3. Hoitaja sanoi mulle (29 imusolmuketta poistettiin), että kaikkea saa tehdä. Ainoastaan marjametsässä marjojen poimiminen piti rajoittaa yhteen tuntiin. Kaiketi, koska ollaan alaspäin ja veri pakkaa sormen päihin. Kaikkea liikuntaa vaan monipuolisesti, mutta ei kipua vastaan. Näin sanoi lääkäri. Mikä on tervettä kipua ja mikä ei. Who knows, mutta teit viisaasti, kun lopussa jarruttelit. Niin mäkin olen tehnyt. Onnea remppoihin ja ihanaa synttärijuhlaa ; )
  pirtsikka

  VastaaPoista
 4. Mistäs tuollaisen kurssin keksit? Kiinnostaisi...

  VastaaPoista
 5. Kiitän Olga, Kiara, Pirtsikka ja Kitsune :)

  Kitsune ja muut - fanitan "Helsingin itsepuolustuskoulua" Facebookissa ja sitä kautta sain "Offerium-diilin" (tarjoushinta kyseiseen seminaariin) ja innostuin heti. Lähinnä olen käynyt tykkäämässä, koska poika käy HIPKO:n salilla treeneissä. Nyt kävin kerrankin itse tekemässä jotain. Fanittakaa tekin ;)

  VastaaPoista
 6. Sulla on tuo otsikkodraama hallussa! Ihan säikähdin, että mitä kamalaa nyt on tapahtunut. No onneksi ei. Keväällä ei kyllä joutaisi sairastamaan, kun on niin paljon kiinnostavampaa tai ainakin mieluisempaa tekemistä, niinkuin synttärit ja ikkunarempat! Kyllä se taas äkkiä tuli tuo kevät ja kukat, ei olisi kuukausi sitten uskonut. Kuvia keväästä - pliis. Hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista
 7. Kiitti Ärkoo :)

  Pitää joskus edes otsikkoon "satsata", kun ei ole sellaisia kirjoittajan lahjoja suotu kun eräillä ;) Ja draamaahan emme edes kaipaa..

  Ehkä niitä kuviakin tässä jossain vaiheessa ilmaantuu.

  Hyvää pääsiäistä vaan kaikille!

  VastaaPoista
 8. On siis kevät
  kuljen Hakaniemen rantaan,
  tuuli ei tuule mutta sade kyllä jaksaa
  kevät - Pystynkö mitään enää antaan,
  konkurssin koin, en haluu enää maksaa,
  kevät - Kuljen Hakaniemen rantaan,
  sydän ei tunne, mutta jalat vielä kantaa,
  kevät - Pystynkö mitään antaan?

  Sinä tarjosit salmiakkia,
  minä olin hölmö, panin peliin koko elämän,
  vaikka tarjosit vain salmiakkia,
  minä olin hölmö, panin peliin koko elämän.

  Tälläset fiilikset tällä kertaaa...mie on vähän hölmo mutta sallitakoon se. t.pete

  VastaaPoista
 9. http://www.youtube.com/watch?v=IkKYn6lOxwQ

  Ohessa hieno e-karjalainen sovitus...

  VastaaPoista
 10. HYVÄ PETE !!! rulettaa ; )
  Tee - ex te voittaneet Suomen mestaruuden ! Skål Hifkille ja hifkiläisille ; )
  pirtsikka

  VastaaPoista
 11. Kiitän Pete ja Pirtsikka :)

  Pete - toi e-karjalan tyyli kyllä toimii. Alkuperäisen raju kontrasti tulee aika hyvin esille, kun lukee noi sanat ja päässä soi Akimof:in kepeä laulelo ;) Mutta tulkitsenko oikein, että on taas matalapainetta ja reilusti..?! Toivottavasti en..

  Pirtsikka - juu, mestareita ollaan ;D

  VastaaPoista
 12. Hyvä ihmistuntija olet..uusimman lääkkeen aiheuttama ihottuma on niin syvältä. Viime yönnäkn kun ei päätä kärsinyt tyynyyn painaa niin mietti että miksi sitä pitää kärsiä, pitääkö tätä jatkaa? Ehkä ollaan vähän syvällä, Hynynen kuuluu musiikkivakikoimaan aina. t, mie vaan

  VastaaPoista
 13. Näillä foorumeilla lienee sallittua sekin, että jos fiilis on syvältä, niin samalla sen voi sanoa olevan vaikka pers....., no en sanokaan, jos Veeti vaikka lukee. Itsestäni ei varmasti toiselle kierrokselle olisi, vaikka mistäs senkään tietää.
  Kevät on ihmeellisen tunteellista aikaa, herkkää ja koskettavaa. Kesän odotusta täynnä, ehkä se siksi riipiikin erityisesti, jos odotukset eivät kovin kummoiset ole.
  Voimia kaikille!

  VastaaPoista
 14. Juuh, varsinainen ajatustenlukija... Ikävältä kuulostaa tuo ihottuma :/ Toivottavasti menee pian ohi. Voimahali ♥

  Kyllä meidän poika on kaikki rumat sanat kuullut kotonaan. Kaikki. Valitettavasti. Mutta sitä usein ihmettelen, että mistä tuo on oppinut liudan sivistyssanoja..?

  VastaaPoista
 15. Vau, kyllä tuolla kurssilla saa patoumat kyytiä:)
  Pääsiäisenä kävelin leviraitilla keskiyön nuoremmalla puolen ihan itsekseni, ja mielessä käväisi, että onko tämä ihan järkevää. Ei löytyisi kyllä poweria tästä tytöstä itseään puolustamaan, täytyisi yrittää verbaliikalla selviytyä. Ja sehän ei kastapäihin kyllä tehoa.

  Myös imusolmukkeita tai niiden puutetta mietiskelin hiihdellessä. Vasuri vähän kipeytyi, nyt sitä jumppailen, mutta turvotusta ei kuitenkaan ole näkynyt. Ehkä niitä rajoja ei kannata hakea, vaan on viisasta lopettaa kun rupeaa tuntumaan.

  Synttärihumua, aurinkokeliä ja monen monet terveiset sinne etelään!

  Ja petelle: huis pois ihottuma. On se kumma että sytoillekin voi olla allerginen. Nimim. tuplakortisonit ja silti punoitusta..

  VastaaPoista
 16. Kiitän Tiina :) Sitä asennetta siihen rajojen vetoon ja puolustautumiseen siellä kurssilla just opeteltiinkin ;) Jos osaa käyttäytyä määrätietoisesti ja varmasti - ei satunnainen häirikkö voi tietää kuinka paljon sitä oikeastaan osaisikaan..

  VastaaPoista