C50.82 Carcinoma mammae lobulare gradus III l.dx. pT3 (135 mm) N1 (3/15), ER 80-90%, PR 80%, MiB-1 30%, Her-2 +.

lauantai 28. toukokuuta 2011

Tuuletus

Yleisön pyynnöstä tuuletan, että se viimeinen Herceptin oli torstaina :) Ja yhden jatkokurssin (kuvankäsittely) sain käytyä tällä viikolla. Jostain syystä Herkku tällä kerralla väsytti aikalailla. Kun aamusta kävin tipassa ja puolen päivän aikaan alkoi ip-kurssi, meinasin siellä jo uuvahtaa kesken toiminnan - ja tämä kurssi ei siis ollut mitään soutamista ja huopaamista, eikä kyse tosiaankaan ollut tylsistymisestä. Jopa ilmanvaihto luokassa oli tavallista parempi, joten siitäkään ei ollut kyse. Ilta menikin sohvalla horroksessa, välillä torkkuen, välillä teeveetä tuijotellen. Onneksi en yrittänytkään lähteä illalla Kiasmaan.

Laskimoportti jää nyt toistaiseksi paikalleen. En ole kiirehtinyt sen poistamista, kun suonet eivät tuosta vasemmasta kädestä ole vieläkään toipuneet kaikesta viimeisen vuoden piikityksestä. Viimeksi kun verikoe terveyskeskuksessa otettiin, en alkanut selvitellä tautihistoriaani, vaan sanoin, että näinköhän pitää vielä tiputella avoneulalla. Hoitaja yritti ihan normaalisti ja ensimmäiset tipat menivät roskiin. Avoneulalla sitten saatiin tuosta sivusta se yksi putki tiputeltua. Noin puolen vuoden sisään (pitää selvittää tarkemmin) on portti syytä käydä huuhtelemassa auki, ellei sitä poisteta tai käytetä.

Tapasin erään kurssikaverini viime syksyltä ja hän kehui, kuinka näytän niin pirteältä ja tukkakin on niin hyvä. Kesti hetken, ennenkuin kumpikaan meistä muisti, että olin silloin syksyllä vielä harmaa pulipää ;)

Ikkunaremontti on tasan siinä pisteessä, johon se yli kolme viikkoa sitten jäi.. Ja muutenkin asioita roikkuu ilmassa. Avomaankurkun taimi paleltui, tomaateista toinen on jopa vähän kasvanut ja molemmat kukkivat. Herneet ovat itäneet, mutta maissia ei näy. Metsämansikka viihtyy istutuslaatikossa hyvin ja muutama uusi tulppaani on ilmestynyt kukkapenkkiin kun minä(kin) niitä vihdoin juuri syöpävuoden syksyllä istuttelin.

Sitä lämpenevää keliä odotellen toivotan mukavaa viikonloppua kaikille!

14 kommenttia:

 1. Onnea viimoisesta tiputuksesta! Kannattaa tuuletta kunnolla. Olet sinä aikamoisesta urakasta selvinnyt. Ei ihme jos väsy iskee. Pitkä on ollut matka.

  Lämpimää odotellaan täälläkin, nyt on niin pimeää ja sataa kaatamalla (:

  VastaaPoista
 2. \o/ hoitojen loppumiselle! Kuvankäsittely on kivaa. Mikä ohjelma?
  Tykkäsin Ars'ista ja sen Afro-teemasta. Siellä olisi saanut kuvatakin, mutta harmi kun ei tullut kamera mukaan.
  Nyt meillä paistaa jo aurinko - ei valittamista. Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Kiitän Olga ja Ärkoo :)

  Photoshoppihan se (CS3) ja se onkin ainoa kuvankäsittelyohjelma jota olen käyttänyt.

  VastaaPoista
 4. Onnittelut viimeisestä Herkusta! Sytopäissä istutettuja tulppaaneita on kiva odotella, kun ei varmuudella muista mitä on sinne maahan tunkenut.

  Mä olen ulkoistanut taimien kasvatuksen tänä vuonna äitille, joka kiikuttaa niitä mulle vähitellen.

  VastaaPoista
 5. hui hui ja hui - Turun puoles on kylmä !!! Ei täällä pärjää kuin avantouimarit ( rk:lle hymy) .
  Onnittelut vimpasta Herkusta - jee ! Taas vähemmän kestettävää ; )
  Hyvää alkavaa viikkoa ...
  -pirtsikka-

  VastaaPoista
 6. Onnittelut viimeisestä hoidosta! Ja kiva, että on ollut mielekäs kurssi, vieläpä kaikki kolme OK (aihen, ope ja ilmastointi)!

  -serkku-

  VastaaPoista
 7. Herkku ei taida loppujen lopuksi niin herkkua ollakaan, hienoa että hoidoista pääsee eroon. Tuo portti pitäisi kai huuhdella 4-6 vk välein jos se ole käytössä.
  Meillä alkoi viime viikolla pihan saneerausurakka ja näky on tällä hetkellä lohduton, saahan nähdä milloin paikat on taas kunnossa.
  Mutta mie lähen huomenna taas OYS:n keikaille. Nauttikaahan helteestä ensi viikolla ! t.pete

  VastaaPoista
 8. Kiitokset Ade, Pirtsikka, Rakas Serkku ja Pete :)

  Ja Petelle ISO kiitos portti-infosta - näppäränä tyttönä muunsin siis viikot kuukausiksi ;) Kai se on alettava selvittämään sitä portin poistoa sitten, ettei siitä synny ongelmaa..

  Niitä helteitä tässä jo kovasti odotellaan. Kylmä on ollut täälläkin. Ja märkää.

  Ne mun parit taimeni on tosiaan ihan kaupan hyllystä tälläkertaa. Muutamia herneitä, pari maissia ja parit tomaatinsiemenet oon laittanut turpeeseen, mutta vain herneitä on putkahtanut pintaan tuolla kylmyydessä. Sisällä kun ovat ikkunat edelleen ilman listoja ja ulkona pellit päin **rsettä.. Remonttitunnelmaa lisäsin vielä aloittamalla portaikon seinien ja katon maalausurakan...

  Mahdollisimman hyvää alkavaa viikkoa kaikille!

  VastaaPoista
 9. Onnittelut herkun loppumisesta!!! Jiihaaa! Nyt saat sitten jatkaa "normielämää" ja nauttia kesästä ilman hoitoja sekä toivottavasti enää koskaan ei niitä tarvitakaan! Paitsi tietty nämä hormonihoidot. Mutta ne nyt on toivon mukaan pientä sytojen rinnalla, mulla vasta muutama viikko takana. Ihanaa kesän alkua!

  VastaaPoista
 10. :) puumerkin jättöön tulin tänne. Hienoa, herkuttelun loppu tuli!

  Kevättä!!

  p.s. tomaatti ja chili edelleen hengissä

  VastaaPoista
 11. Kiitän Kiroileva siili ja Kiara :)

  Toivotaan, että yksi kierros riittäisi meille kaikille.

  Hyvähyvä Kiara!

  Ihanaa kesän alkua vaan kaikille! :)

  VastaaPoista
 12. Kyllä kelpaakin tuulettaa, ihanaa ! Onnittelut viimeiselle ! Hyvää kesää !

  VastaaPoista
 13. Bettylle kiitokset :)

  Portin poistosta keskustelen lääkärin kanssa parin viikon kuluttua. Ikkunahomma on nyt saatettu tyydyttävään lopputulokseen. Priimaa tosin tilattiin ja priimasta maksetaan.. Oma portaikon seinien maalausprojektini etenee pikkuhiljaa ja lomakeli on vallan mainio :)

  VastaaPoista
 14. Kah, täällä on hiljaista. Ilmeisesti asiat sujuu omalla painollaan :)

  p.s. tomaattini vähän meinaa kiukutella, hengissä kuitenkin (vielä), chili porskuttaa.

  VastaaPoista