C50.82 Carcinoma mammae lobulare gradus III l.dx. pT3 (135 mm) N1 (3/15), ER 80-90%, PR 80%, MiB-1 30%, Her-2 +.

keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Tipukorvikset ja sydämen ultra

Sattuipa sopivasti, että Elvari korut oli Meilahdessa eilen samaan aikaan kun itselläni oli sydämen ultra. Ja nämä söpöliinit lähti matkaan. Myös Elmendan käsinsidottuja kirjoja oli paikalla. Ja kyllähän minä tarvitsen sellaisen kirjankin.. Sen päätin kuitenkin tilata myöhemmin. Ultrassa oli kaikki ennallaan. Lääkäri ei suositellut mun omaa "sydäncocktailiani", vaan suositteli pelkkää kalaöljylisää.

Huomenna ja perjantaina pääsen taas Lymfaan :)

Aurinkoista loppuviikkoa kaikille!

11 kommenttia:

 1. Hienoa että pumppu on ennallaan. Ois ollut kiva käydä Meikussa eilen moikkaamassa Sannaa mutta en vaan ehtinyt...

  VastaaPoista
 2. Tarkoittaako tuo sydämen ultravastaus, että Herceptin jatkuu vuoden ja sitten loppuu sinulta syöpä? Siis se fyysinen (tark.). Montako kertaa sitä lymfaa on luvattu? Onko sinulla lymfaödeemaa, vai jotain muuta arpikipua ja kiristystä?

  VastaaPoista
 3. Hienot korvikset. Asuapa etelämpänä.

  VastaaPoista
 4. Oli kiva nähdä eilen, ihan yllärinä vielä!
  Niin suloiset nuo sun kierosilmäiset ti-ti-tyyt <3

  VastaaPoista
 5. Kiitän Kitsu, Ärkoo, Kiara ja Sanna :)

  Herceptinin jatkosta toukokuun jälkeen en vielä tiedä, mutta maanantaina on lääkäri. Tällä hetkellä aikoja on varattu toukokuun 19. päivään asti.

  Lymfaa saan sen 10 kerran paketin ja enempää ei Syöpis tarjoakkaan. Mulla alkoi säteiden jälkeen toi leikattu alue kiristää ja meni ihan kovaksi. Nukkuminenkin meni hankalaksi, kun en enää pystynyt vaihtamaan kylkeä heräämättä kääntyäkseni takaisin. Nyt alue on pinnalta selvästi pehmentynyt, vaikka alla ihan kovaa vielä onkin. Ja voin taas nojata myös leikatun puolen kyljelle :) Nesteet on lähteneet liikkeelle ja nyt taas hikoilenkin..

  Kierosilmäiset ti-ti-tyyt on ihkut ❤ Olin jotenkin ihan tööt sen Meikussa istumisen ja harhailun jälkeen.. Olin paikalla reilusti yli puoli tuntia etuajassa ja sain vielä odotella yli puoli tuntia yli "lasketun ajan". Sitten se makoilu siellä hämärässä huoneessa - ja teidän tiskillä olikin melkoinen hulina sen uneliaan puolitoistatuntisen päälle...

  VastaaPoista
 6. Peukut pumpulle ja uusille korviksille ; )
  pirtsikka

  VastaaPoista
 7. Kiitti Pirtsikka :)

  Meilläpä on taas kuumeinen ja flunssainen poika :/ Joten pojalta jää pari uimakoulua väliin ja mun piti perua ne lymfat.

  VastaaPoista
 8. voi KÄÄK - AD parka ; ( tsemppiä paranemiselle !
  Kait saat kuitenkin myöhemmin noi lymfat - hope so ; )
  pirtsikka

  VastaaPoista
 9. Kiitos Pirtsikka :) Poika vaikuttaa jo paljon paremmalta. Niiden lymfien kanssa taitaa nyt käydä niin, että ne jää "roikkumaan", kun ne saatiin just ja just soviteltua kalenteriin ennen fyssarin pitkää lomaa..

  VastaaPoista
 10. Suloiset tipuset! Olisi mukava päästä bongaamaan korutaiteilija turuilta ja toreilta, mutta kuten kiara totesi, asupa etelässä. Ei sillä, että tässä pohjoisessa olisi mitään vikaa.. mitä nyt kevät tulee myöhemmin ja syksy aikaisemmin ja toppapomppaa pitää käytää 7kk.

  Täällä myös sitkeää flunssaa, ja näköjään pääsin osalliseksi.PArantumista pojulle ja viikonloppua koko perheelle!

  VastaaPoista
 11. Kiitos Tiina :) Enpä tiedä mikä oli tällä kertaa. Kuume nousi yöllä 38,1 asteeseen, päivällä pari oksennusta (kuumeen vuoksi?), kuume alle tuon 38, melko vähäisiä flunssan oireita ja seuraava vuorokausi oli jo kuumeeton.

  VastaaPoista