C50.82 Carcinoma mammae lobulare gradus III l.dx. pT3 (135 mm) N1 (3/15), ER 80-90%, PR 80%, MiB-1 30%, Her-2 +.

keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Lymfaa ja kotisivuja

Tiistaiaamuna kävin taas lymfaterapiassa, joka on jo selvästi pehmittänyt leikkausalueen pintaa ja kyljen kääntäminenkin onnistuu taas öisin. Sen sijaan jo oikeastaan poisjääneet kuumat aallot ja aamuyön heräilyt ovat taas hieman nostaneet päätään. Olen kuitenkin ollut pirteämpi ja energisempi kuin vuosiin :)

Tiistaina pääsin myös vihdoin aloittamaan sen kauan odotetun kotisivukurssin ja sekin on tehnyt hyvää :) Eskarilainenkin odottaa jo innolla, että pääsee suunnittelemaan kotisivuja. Nyt on tosin työn alla synttärikutsut ja "matkamuistokortit". Nuo viimeksi mainitut ovat kiitoskortteja ja nimi tullee siitä, että viimeksi olleilla kaverisynttäreillä oli teemana "Indiana Jones -seikkailu" ja kortteja ehkä siksi kutsuttiin matkamuistokorteiksi. Meillä on kyllä melkoinen "Art Director" täällä, joka ylläpitää mamman työkykyä ;)

Aurinkoista loppuviikkoa kaikille!

12 kommenttia:

 1. Kiva kuulla sinustakin välissä :)

  Hienoa että lymfa on vaikuttanut. Ja tuo eskarilaisesi kuulostaa työllistävältä (positiivinen juttu) kaverilta. Oma juniorini suunnittelee synttäreitään kauhealla vauhdilla, 6v seuraavaksi, mutta pääasiassa rustaa vain listaa, ketä kutsutaan. Toivottavasti tänä vuonna saamme aikaan synttärit, joille tuleekin porukkaa. Viime vuonna tuli yksi... Vaikka kaksi ilmottautui.

  Aurinkoa!!!

  VastaaPoista
 2. Kiitän Kiara :) Saa nähdä, meneekö meillä taas överiksi tuo kutsujen määrä - kun synttärit osuu Pääsiäiselle ja moni voi olla reissussa silloin. Siksi siis tuntuu, että pitää olla useampi kutsuttu, että edes joku pääsee tulemaan.. Kutsulistaa mietitään kuumeisesti ja tänä vuonna ei enää tyttöjä kutsuta ;)

  VastaaPoista
 3. Kiva kuulla tosiaan välillä. Tuossa iässä meidänkin neiti oli vielä niin innoissaan isoista synttäreistä. Oli teemaa jos minkälaista. Nyt kun tulee jo 12-vuotta, on vähän erilaiset jutut ja pienempi porukka.

  Ihanaa kuulla, että olet virkeämpänä kuin aikoihin. On se ihmeellistä miten sieltä pimeydestä voi nousta takisin valoon ja miten hyvältä se tuntuu.

  Olkoon tuulet edelleen sinulle myönteiset!

  VastaaPoista
 4. Energisempi kuin vuosiin JIHHUU - hieno homma ; ) Mulla on kuumat aallot jatkuneet koko ajan, mutta suht lievinä eli otan Bellegralia vain yöksi ja käyn vain kerran tai kaksi veskissä yöllä. Ihanaa, kun tulee kevät. Teen koiruuden kanssa lenkkejä joka päivä, meillä on hauskaa yhdessä.

  pirtsikka

  VastaaPoista
 5. Paremmasta voinnista on aina kiva lukea näissä piireissä, kun tuo pahuksen mieliala on niin vaihtelevainen. Mutta tämä nyt on vaan on tätä. Onneksi aina jollakin on mukava vaihe menossa ja siitä saa muutkin iloa.
  Kiva, että sait sen kurssin vihdoin alkamaan, peukut ettei enää vastoinkäymisiä tulisi. Hauskaa askartelua Art Directorin kanssa! Onhan hänellä sentään jo animaatiokokemustakin, että ei mikään turha direktori.

  VastaaPoista
 6. Aurinkoa, energiaa ja positiivista mielialaa on ollut liikkeellä täälläkin päin. Pari päivää ollut aivan mahtavat kelit, olenkin viettänyt ne kelkkaillen, 100 miles/day. Tänään kävin ihailemassa itä naapurin puolelle..Nuorunen ja Paanajärven silhuetti näkyi komeasti. Ulkoilma tekee tehtävänsä, illalla uni maittaa. Kevään jatkoja sinullekin ! t. pete

  VastaaPoista
 7. Ihanaa kuulla että lymfa auttaa. Ajalta kun tein lymfaterapeutin työtä, muistan suurimpana harmina ihmisten kärsimättömyyden..Tuloksia olisi pitänyt näkyä HETI ja muutokset olisi pitänyt olla isoja. Joskus jossain suuren arven hoidossa (esim.ld-kieleke) oli itse niin onnellinen kun tajusi miten haava alkoi ensin pehmetä, sitten joustaa ja vaalentua..Mutta mikä pettymys oli kun asiakas ilmoitti lopettavansa lymfan "Kun siitä ei ole tuloksia" :/ Turvotuksen hoito ei siis ole ainoa loistava juttu, mitä lymfalla saa aikaan. Mulla oli ihan hirveän ruma umpparihaava vuodelta kivi ja kirves..Koulussa sitten annoin kaikkien treenata siihen tuota arven lymfaamista, ja tällä hetkellä arpi on pieni lakoinen viiva!! Että joskus vielä vuosienkin jälkeen arvet pehmenee ja vaalenee.

  Ihanalta kuulostaa sun AD:n touhut :) Reipas eskarilainen teidän huushollissa!!

  Mukavaa, energistä ja aurinkoista viikonloppua!

  -Hahtis-

  VastaaPoista
 8. lakoinen = valkoinen..

  Oiskohan siitä teidän eskarilaisesta mulle oikolukijaksi :) hihhih..

  VastaaPoista
 9. Hyvä Pete - Upeeta ! varmaan oli hienot maisemat.
  Hahtis - kiitti tiedosta, turvotus ja arvet jos haittaa ...
  Art Director - mahtava kaveri, teillä on varmaan riemukasta menoa tietsikalla ; )
  Hyvät viikonloput !
  pirtsikka

  VastaaPoista
 10. Kiitän Olga, Pirtsikka, Ärkoo, Pete ja Hahtis :)

  Kyllä meidän eskari on ihan mahdoton oikolukija ja ajattelinkin antaa pojalle mun kurssimonisteeni luettavaksi, kun se oikein vilisee vihreitä ;)

  Kiva kuulla, että on Petelläkin nyt positiivista mielialaa ja muuta mukavaa ollut :)

  Kaikille toivotan niitä - aurinkoa, energiaa ja positiivista mielialaa!

  VastaaPoista
 11. Hienoa että pääsit vihdoin sinne kurssille ja energiaa riittää!

  Itseltä loppui veto kortisonikuurin myötä... tää on niin tätä.

  VastaaPoista
 12. Kiitän Kitsu :) Ehkä sitä pientä säätöä voisi taas harkita..? Tosin keväällä ja kesällä voi olo muutenkin piristyä.

  Nyt on tosiaan ne kotisivun alkeet käyty ja pitääkin katsoa miten mahdolliset jatkot olisi. Omaa kotisivuosoitettakin voisi alkaa katsastamaan, niin pääsisi harjoittelemaan sitä julkaisupuoltakin..

  VastaaPoista