C50.82 Carcinoma mammae lobulare gradus III l.dx. pT3 (135 mm) N1 (3/15), ER 80-90%, PR 80%, MiB-1 30%, Her-2 +.

tiistai 18. tammikuuta 2011

Ei näemmä ole tarkoitus että käyn kotisivukurssin

Tänään olisi alkanut tuo odotettu kotisivukurssi - mutta kuinka ollakkaan, on kuusivuotiaalla kova yskä. Tarkoitus ei siis nähtävästi olekkaan, että tuolle kurssille pääsisin.. Onneksi kuitenkin olen päässyt osallistumaan Indesign-kurssille, joka on aamupäivällä. Mies kun on iltavuorossa, niin ehdin juuri sopivasti kotiin ennenkuin hänen pitää lähteä.

Viikonloppuna oli mukavat pikkujoulut :) Oli tosi kiva nähdä niin moni blogiystävä irl ja niin upeita naisia kaikki! Kyllä oli outo fiilis lähteä reissuun yksin käsilaukkuineni ja korkokenkineni, jotka siis olivat molemmat käytössä ihan vaan juhlan kunniaksi. Yksin matkustin vain Helsingin sisäisessä liikenteessä ja sitten pääsin mukavasti Ärkoon kyydillä Tampesteriin. Onneksi kaupunki on sen verran tuttu, että perille päästiin vaikka minä olin kartanlukija.. Viikinkiravintola Harald oli uusi tuttavuus ja vallan mainio paikka. Vaan jälkiruoka jäi melkein kokonaan syömättä tervan maun vuoksi. Ja tarkemmin ajateltuna se ei välttämättä ollut huono juttu se..


Ja tässä vihdoin Englannin tuliaiseni Sannalle ;)





17 kommenttia:

  1. Iiiiiikkkkk! Maailman hienoin kitara!!! Vieläköhän osaisi soittaa Tom Dooleyn, minkä opin ekana soittamaan kitarakurssilla joskus 10-vuotiaana :D :D
    Kiitos hienoista tuliaisista!!!
    Tampereella oli ihan megahauskaa!! Uusiks!

    VastaaPoista
  2. Millon sä ehdit tuon vuohenjuustosalaatinkin kuvata? Punainen sörsseli oikeassa reunassa oli todella hyvää.

    VastaaPoista
  3. Olipas mukavaa! Ja meitähän oli paikalla ihan komiasti koko pöytä! Ens kerralla minäkin laitan korkkarit - paitsi että roosa-nauha kävely voi olla hankalahkoa sellaiset jalassa:)

    Oliko se punainen sörssäys jotakii sipuli-mustikka-höystöä..? Oli niin mainiota että tekisi mieli kokeilla kotonakin. LAuantain herkkupäivän jälkeen täällä kyllä taas vedellään tuttuun tyyliin makaronilaatikkoa ja kalapuikkoja...

    VastaaPoista
  4. ... ja täällä hernesoppaa, jossa uiskentelee muutama hernekin.

    VastaaPoista
  5. Tampereella oli kyllä tosi mukavaa :) Eipä niistä korkkareista ollut istuessa paljon etua ;) Salaatin kuvasin puhelimellani, kuten Sannan kitarankin.

    Kitsun ruokablogissa mainittiin sipulihilloke. Se oli kyllä hyvää. Tuli vähän mieleeni Intialaisen keittiön makeahko (mango?) sipulihöystö. Sipulihillokkeen ohjeita löytyikin netistä aika runsaasti ja esim. tätä voisi kyllä joskus kokeilla;

    http://www.hs.fi/ruoka/reseptit/artikkeli/Peuraburgeri/1135244632851

    Karpalo-sipulihilloke:
    1 dl karpaloita
    1 dl sokeria
    3 rkl vettä
    1 pieni punasipuli tai salottisipuli

    Mittaa kattilaan karpalot, sokeri ja vesi. Sekoittele hiljalleen miedolla lämmöllä kymmenisen minuuttia, eli kunnes seos on hieman sakeutunut. Kuori ja viipaloi sipuli ohuiksi renkaiksi. Laita renkaat kuumaan karpaloliemeen ja anna jäähtyä.

    VastaaPoista
  6. Slurps, ootta vielä menneet syömäänkin. Kyllä mua nyt harmittaa, etten päässy mukaan... Millois se Roosa-nauhakävely on? Josko mulla silloin ois matkustusrahaa ja -aikaakin...

    Ei ollu paholaisenhilloa tuo sörsseli? Jos kerran on vuohenjuustoa tarjolla.

    VastaaPoista
  7. Harmin paikka että meni kotisivukurssi sivu suun... Mitenkäs poika, onko jo tervehtynyt? Meilläkin on taas vaihteeksi oltu kuumeessa...

    Viime vuonna kävely oli elokuun viimeisenä viikonloppuna, aikaisemmin on ollut lokakuun ekana. Tämän vuoden kävelystä ei ole vielä tietoa, tai ainakaan en googlella löytänyt.

    VastaaPoista
  8. Juu mukavaa oli ja ruoka hyvää.
    T: Kaima

    VastaaPoista
  9. Kiitän Kiara, Kitsune ja Kaima :) Ja ISO kiitos Tiinalle pöytäkirjasta :) Sehän piti tiätty linkittää tähänkin.

    Sannahan sanoikin, että ei tullut edes meitä tapaamaan vaan syömään kunnolla - kun kotona saa vaan soppaa ;)

    Poika alkaa vihdoin olla paremmassa kunnossa. Limaa on vielä ja yskänkohtauksiakin tulee, mutta lämmöt on toivottavasti ohi ja eilen käytiin vihdoin jäälläkin. Koko viikon onkin poitsu kökkinyt kotosalla..

    VastaaPoista
  10. Poitsulle paljon terkkuja !!! Hyvä, että pääsitte jäälle - äitikin vai ?
    pirtsikka

    VastaaPoista
  11. Kop,kop! Onko blogisti nukahtanut?

    VastaaPoista
  12. Kiitän Pirtsikka ja Ärkoo :)

    Jäällä kävin - mutta ilman luistimia ;)

    Blogisti nukahtelee vähän väliä.. Ja niinkuin eräillä muillakin - elämä jatkuu jo lähinnä tälläisissä normikuvioissa. Mitä nyt miehen pään kuvaus vihdoin lähenee. Yhdelle uudelle kurssille ja tuon käymäni kurssin jatkokurssille olen taas ilmoittautunut. Jos niille pääsen, niin ne ovat molemmat helmikuun puolen välin jälkeen. Ja meidän poika käydään huomenna ilmoittamassa kouluun!

    Mammosta ja Thorax-röntgenistä ei ole vielä mitään kuulunut. Herkkua on tiedossa neljäs päivä ja samalla reissulla käyn siellä fyssarin arviossa. Tuskin sitä lymfalähetettä heltiää, mutta käydäänpä nyt sitten läpi ainakin tämä omahoitopuoli.

    VastaaPoista
  13. Onnittelut pojan kouluun menosta ! Hieno homma ja niin tuiki tärkeä !
    Vointeja ja hymyä ; )
    pirtsikka

    VastaaPoista
  14. Oi, käyttekö ihan koululla ilmoittautumassa? Minä taisin ilmoittaa ihan netissä / mailitse lapseni kouluun. Liian helppoa ja seremoniatonta ;) Mutta sen muistan, kun esikoinen kävi kuusivuotisneuvolassa ja totesi sen jälkeen:"Niin se minäkin kasvoin, enää en ole lastenneuvolan asiakas."

    VastaaPoista
  15. Kiitokset Pirtsikka ja Kiara :)

    Me halusimme tehdä tuon kouluunmenon näin konkreettisemmaksi pojalle ;) Samalla tuli nähtyä koulurakennus "omana tulevana kouluna". Poitsu on siellä käynyt aikaisemmin äänestämisen yhteydessä, mutta siinä tilanteessa se ei vielä tunnu omalta. Nyt onkin sitten vielä piiitkä odotus, että se koulunkäynti oikeasti alkaa..

    VastaaPoista
  16. ... ja äippä muistaa varata nenäliinan taskuun, sitten kun kultapallero jää eka päivää kouluun!

    VastaaPoista
  17. Tarvitaan varmaan säästöpakkaus, kun siihen päivään kiteytyy niin paljon tunteita.. Mm. se ensimmäinen ajatus kun tajusi, että syövästä on kyse, liittyi silloin tähän koulun alkamiseen...

    VastaaPoista